Explorerite omanikud

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Postitus Postitas Eruun »

Küsin veel korra üle kuna plaan paari päeva pärast osta Insa Turbo Sahara 265/75/15 ehk 31x10.50/15 kas need ikka sobivad explorerile?

silma järgi jääb ruumi ülegi veel
Ford Explorer 4.0, 121kW, 1994a.
m.s.
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas m.s. »

tere ka minu poolt.

Olen ka exploreri omanik (93 aasta).

Kui inglis keelest aru saab, siis enamus vastuseid olen saanud siit -> http://www.explorerforum.com

Küsin veel korra üle kuna plaan paari päeva pärast osta Insa Turbo Sahara 265/75/15 ehk 31x10.50/15 kas need ikka sobivad explorerile?

http://www.explorerforum.com/forums/sho ... p?t=153710
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas LandLord »

Eruun kirjutas:Küsin veel korra üle kuna plaan paari päeva pärast osta Insa Turbo Sahara 265/75/15 ehk 31x10.50/15 kas need ikka sobivad explorerile?

mul on samasuured ja sobivad ilusti :)
Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

tänud
Kasutaja avatar
aiku440
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aiku440 »

m.s. - milla ka sinu masinast pilte saab kaeda ja mis siis tõmbas ka ostma explorerit endale :?:
Ford Explorer 4.0 aastast 1994
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

aiku440 kirjutas:m.s. - milla ka sinu masinast pilte saab kaeda ja mis siis tõmbas ka ostma explorerit endale :?:
Naine keelas pereautoga kalal käimese ära :D sest iga kord kui tagasi tulin oli auto nagu sitakäkk must ja kala ja õlle haisudest läbi immbunud :) . Seega otsustasin maasturi osta, aga miks just explorer............ :roll: ma ei tea.......... :wink: lihtsalt sattus esimene maastur ette ja sai proovisõit ära tehtud ja ostetud ta saigi, nüüd igatahes ei kahetse, hea masin :lol:
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Reklaam-Disain-Teostus. kõik reklaamidest, kleepsudest autole ja mujale....50 96 122 reklaamiteenused.onepagefree.com
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Näidik ei liigu paigast

Tehke palun mulle selgeks , mis näidik see seal pildil on?
http://www.hot.ee/eruunsun/10035369.jpg
Kas vee temperatuuri näidik? Kui jah siis mul selline probleem et see seier ei liigu üldse paigast või siis tõuseb max esimese valge triibuni, isegi kui sõidan pikemat otsa. Äkki on mingi andur ära, aga kus ta asub?

igatahes HELP PLEASE :oops:

muidu äkki lähen keema poole tee peal :roll:
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: Näidik ei liigu paigast

Eruun kirjutas:Tehke palun mulle selgeks , mis näidik see seal pildil on?
Kas vee temperatuuri näidik? Kui jah siis mul selline probleem et see seier ei liigu üldse paigast või siis tõuseb max esimese valge triibuni, isegi kui sõidan pikemat otsa. Äkki on mingi andur ära, aga kus ta asub?

keema ei usu aga tundub ,et see on kõigi viga mul ka see pees ja ei liigu seisab esimeses astmes ja jokk. Muidu niipalju ,et armatuuris on seier korras andur lihtsalt pees. Tüüpviga :shock: :roll: sellel masinal
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

Re: Näidik ei liigu paigast

LandLord kirjutas:
Eruun kirjutas:Tehke palun mulle selgeks , mis näidik see seal pildil on?

keema ei usu aga tundub ,et see on kõigi viga mul ka see pees ja ei liigu seisab esimeses astmes ja jokk. Muidu niipalju ,et armatuuris on seier korras andur lihtsalt pees. Tüüpviga :shock: :roll: sellel masinal

katsun välja uurida kus see andur asub
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

kohe mootori peal ees otsas keskel lõdviku taga. ainult ,et üsna sügaval.
Kasutaja avatar
Eruun
Fitting 38"

LandLord kirjutas:kohe mootori peal ees otsas keskel lõdviku taga. ainult ,et üsna sügaval.
tnx
Kasutaja avatar
aiku440
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas aiku440 »

Kusjuures endal ka see sama seier alla poole aga ei ole nagu tähelepanu sellele pööranud... aga samas peaks ise ka üle piiluma
Ford Explorer 4.0 aastast 1994
Kasutaja avatar
LandLord
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

selline anomaalia toimus eile mul selle seieriga seoses!!! Müttasin siis ma lumes ja suutsin masina ära uputada savimülkasse muidugi mitte kauaks edasi ja tagasi kiiga kaaga ja miski 15 min. oli väljas ja kujutad ette seier tõusis pea pooleni skaalal ja nii kui gaasi lahti lasin ja vent ees vurama hakkas langes jälle esimese triibuni kiirelt. Ma pole ka eriti üle 1500 pöörde kätte saanud maanteesõidus.Järeldus ,et me mehed pole sellega lihtsalt nii suurt temp. kätte saanud ,et ta ülespoole liiguks. Kui pole pöördeid pole ka tepmeratuuri. Ja arvata on ,et see toimib suvel kindlasti silmaga nähtavalt. Nii ,et ootame soojad ilmad ära enne kui välja seda vahetama kipume :wink: Ja tundub ,et ta on ikka soojamaa varustusega sellest ka kont peal. Ja ,et ta väga soojaks ei kipu minema see salong.
Vasta

Mine “Ford”