Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
kummist
Got ARB and Nitrous?

Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2

Postitus Postitas kummist »

sitikass kirjutas:Härra kummist. See lehekülg siin foorumis on seni olnud sõbralik ja ilma pilkamisteta.
Kui nali siis selleks ka teine leht olemas.

Lgp. Feliks

Härra Feliks, ehk eksisite aadressiga? Pilkamise või naljaga sai hakkama ju Rookie. Mina ei kavatse mingit flame-war'i siin algatada, vaid tahaks lihtsat ja sirgjoonelist selgitust Rookie-lt, et mis lugu nende Toyota fännidega on?
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Sorry kummist. See oli hoopis eespool postituses kodanik.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

kummist kirjutas:
sitikass kirjutas:Härra kummist. See lehekülg siin foorumis on seni olnud sõbralik ja ilma pilkamisteta.

Lgp. Feliks

Härra Feliks, ehk eksisite aadressiga? Pilkamise või naljaga sai hakkama ju Rookie. Mina ei kavatse mingit flame-war'i siin algatada, vaid tahaks lihtsat ja sirgjoonelist selgitust Rookie-lt, et mis lugu nende Toyota fännidega on?
Rookie? :roll: Ega sa hetkel staatust ja kasutajanime segi ei aja?
kummist
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas kummist »

TiitR kirjutas:
kummist kirjutas:

Lgp. Feliks

Rookie? :roll: Ega sa hetkel staatust ja kasutajanime segi ei aja?

Vabandust, ajasin sassi jah. Kasutajanimi on "polar".
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

Kas vahepeal on õnnelike omanike juurde tekkinud? kuuldavasti läks eelmine kuu Tartusse paarkümmned uut Rangerit :roll:
sitikass
Fitting 38"

Tartusse on kolmas kuldne 2,2 juurde tekkinud.
Mu sõps helistas ja informeeris .

Edu .
+47 40726287
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Käisin siis mina täna jälle esinduse ukse taga kolistamas ja infot nõutamas (sai ju neli kuud tellimisest mööda)
Müügimees kellega ma diili vormistasin oli loomulikult puhkusel, kõrvallauas hõikus siis järgmine, "kas saame teid aidata". Mina siis rääkisin oma mure ära ja näoilmest ülelaua sain aru, et ega see head ei tõota. Torkis siis arvutit ja vastus kõlas järgmiselt- ma näen siis, et meile on broneeritud tootmise aeg mõnele autole 30. august, kahjuks ei saa me seda lubada kas just siis ka teie auto toodetakse. Mokk ripakil sellise vastuse peale julgesin siis küsida, et kui kõigevõimsama abil peaks minu auto sel päeval tootmisesse minema, siis millal võiks see auto Eestis olla? Arvutanud siis näppudel mõnda aega ja samas omaette pomisedes lajatas vastuseks "noh kuskil veel kolm kuud". Egas siis ei jäänudki muud üle kui saba lidus uksest välja lohiseda. Vana lausus veel lõpetuseks "siiamaani on kõik inimesed vapralt ootamas" Vastasin talle seepeale, et egas ma ju teda poleks tellinud kui ma seda autot ei sooviks.
Kokkuvõtteks, mis siis ikka, tuleb veel miinimum neli kuud oodata.
KeegiVeel
Fitting 38"

Postitus Postitas KeegiVeel »

Mul sai õde peale jaani masina kätte... Minule siiani müstika - krt kõik autotootjad nutavad, et müüginumbrid on väikesed aga samas uusi autosid tahtjatele ei suudeta toota. kamoon ca pool aastat ooteaega? Hullem kui nõukaaeg...
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Ma ootan ka ikka veel,tellitud 4 september 2012,varsti saab aasta täis :floff
sitikass
Fitting 38"

Vaadake soome poiste poodidesse. Ekki annab kuidagi rääkida. Muud ei oska soovitada.

Kannatust ainult.
+47 40726287
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Rainer kirjutas:Ma ootan ka ikka veel,tellitud 4 september 2012,varsti saab aasta täis :floff
Äkki lähed vaatad mõnda F-150? :twisted:
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Cruizsub
Fitting 44"

Postitus Postitas Cruizsub »

Rainer kirjutas:Ma ootan ka ikka veel,tellitud 4 september 2012,varsti saab aasta täis :floff
Head närvid...ma ei viitsinud eelmine suvi 3 kuud Nissan Pathfinderidki oodata :)
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.
walkman
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas walkman »

Rainer kirjutas:
walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.

Pole küll kõnealuse aparaadiga sinu nimetatud vähemalt 3.4t haagist vedanud, aga kaldun arvama, et kui mul oleks tarvis sellist haagist vedada, siis leiaksin hinnapiiriks sätitud 35k EUR eest kindlasti asisema veduri ja seda full size kastiautode seast.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
Vasta

Mine “Ford”