sitikass kirjutas:Härra kummist. See lehekülg siin foorumis on seni olnud sõbralik ja ilma pilkamisteta.
Kui nali siis selleks ka teine leht olemas.
Lgp. Feliks
Härra Feliks, ehk eksisite aadressiga? Pilkamise või naljaga sai hakkama ju Rookie. Mina ei kavatse mingit flame-war'i siin algatada, vaid tahaks lihtsat ja sirgjoonelist selgitust Rookie-lt, et mis lugu nende Toyota fännidega on?
sitikass kirjutas:Härra kummist. See lehekülg siin foorumis on seni olnud sõbralik ja ilma pilkamisteta.
Lgp. Feliks
Härra Feliks, ehk eksisite aadressiga? Pilkamise või naljaga sai hakkama ju Rookie. Mina ei kavatse mingit flame-war'i siin algatada, vaid tahaks lihtsat ja sirgjoonelist selgitust Rookie-lt, et mis lugu nende Toyota fännidega on?
Rookie? Ega sa hetkel staatust ja kasutajanime segi ei aja?
Lgp. Feliks
Rookie? Ega sa hetkel staatust ja kasutajanime segi ei aja?
Vabandust, ajasin sassi jah. Kasutajanimi on "polar".
Käisin siis mina täna jälle esinduse ukse taga kolistamas ja infot nõutamas (sai ju neli kuud tellimisest mööda)
Müügimees kellega ma diili vormistasin oli loomulikult puhkusel, kõrvallauas hõikus siis järgmine, "kas saame teid aidata". Mina siis rääkisin oma mure ära ja näoilmest ülelaua sain aru, et ega see head ei tõota. Torkis siis arvutit ja vastus kõlas järgmiselt- ma näen siis, et meile on broneeritud tootmise aeg mõnele autole 30. august, kahjuks ei saa me seda lubada kas just siis ka teie auto toodetakse. Mokk ripakil sellise vastuse peale julgesin siis küsida, et kui kõigevõimsama abil peaks minu auto sel päeval tootmisesse minema, siis millal võiks see auto Eestis olla? Arvutanud siis näppudel mõnda aega ja samas omaette pomisedes lajatas vastuseks "noh kuskil veel kolm kuud". Egas siis ei jäänudki muud üle kui saba lidus uksest välja lohiseda. Vana lausus veel lõpetuseks "siiamaani on kõik inimesed vapralt ootamas" Vastasin talle seepeale, et egas ma ju teda poleks tellinud kui ma seda autot ei sooviks.
Kokkuvõtteks, mis siis ikka, tuleb veel miinimum neli kuud oodata.
Mul sai õde peale jaani masina kätte... Minule siiani müstika - krt kõik autotootjad nutavad, et müüginumbrid on väikesed aga samas uusi autosid tahtjatele ei suudeta toota. kamoon ca pool aastat ooteaega? Hullem kui nõukaaeg...
Rainer kirjutas:Ma ootan ka ikka veel,tellitud 4 september 2012,varsti saab aasta täis
Head närvid...ma ei viitsinud eelmine suvi 3 kuud Nissan Pathfinderidki oodata
Kaks saia, üks piim Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986) Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8;VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27
walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.
walkman kirjutas:Ma ei tea, kas ikka on vaja 2013. aastal niimoodi autosabas seista? Kui nii hirmsasti Fordi tahta, siis ameerikaauto.ee toob vast F-150 nobedamalt kohale. Või Rami... Mis selle auto fenomen on üldse, et te härrased, nii kikkis olete selle peale?
Millised siis oleks alternatiivid? kui on vaja uut autot mis veaks vähemalt 3400kg haagist ja ei maksaks üle 35K EURi.
Bensiinimootoriga autosid on mul piisavalt olnud,nüüd sõidaks vahepeal diisliga ka.
Pole küll kõnealuse aparaadiga sinu nimetatud vähemalt 3.4t haagist vedanud, aga kaldun arvama, et kui mul oleks tarvis sellist haagist vedada, siis leiaksin hinnapiiriks sätitud 35k EUR eest kindlasti asisema veduri ja seda full size kastiautode seast.
Toyota Land Cruiser 120 2008; Jeep Grand Cherokee Overland 2019; Mercedes Benz ML500 w163; Hyundai Terracan 2005
tel. 51O7O27