Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2

Postitus Postitas polar »

mrtn kirjutas:Mul sõber tellis märtsis, kätte peaks saama jõuludeks.
Kas öeldi kah, mis aasta jõuludeks... :D
Naudi elu vee peal!
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

quote]

Sa Rainer õnnega koos- mul tellitud 4 päeva Sinust hiljem ja väidetavalt tootmine 12. juuni ja kätte augusti 1. pool!
Ford tuleks ikka õhku lasta![/quote]

Sul VIN kood olemas juba?

Julm on see ootamine,mul vana auto ka ammu maha müüdud :evil:
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Käisin kah nõutamas infot enda auto kohta-tellimise ajal lubati tarne selle aasta juulis. Seepeale öeldi, et kindlasti ei jõua auto selleks ajaks. Istume maha ja arutame, kas olete nõus veel ootama oli vastus. Lubati, et kindlasti saate auto kätte sellel aastal-vist :D .
Mis mul muud üle jääb kui pilk pikalt teadmatusse oodata. (Nii väga tahaks juba uut autot )
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Sul VIN kood olemas juba?

Julm on see ootamine,mul vana auto ka ammu maha müüdud :evil:[/quote]

Julm on ikka väga pehmelt öeldud :D Minu oma VIN pea kuu aega juba olemas.Hoian pöialt, et vähemalt lubatud ajal valmis saab.
Naudi elu vee peal!
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

polar kirjutas:Sul VIN kood olemas juba?

Julm on see ootamine,mul vana auto ka ammu maha müüdud :evil:

Julm on ikka väga pehmelt öeldud :D Minu oma VIN pea kuu aega juba olemas.Hoian pöialt, et vähemalt lubatud ajal valmis saab.[/quote]

Kui VIN olemas,siis siit saad vaadata kas on toodetud juba:)
http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Kui VIN olemas,siis siit saad vaadata kas on toodetud juba:)
http://www.etis.ford.com/vehicleRegSelector.do[/quote]

Selle järgi paistab tootmisaeg kuskil tulevikus aga vähemalt on miskit juba kirjas!
Naudi elu vee peal!
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Tasub oodata. Massin on seda väàrt.
Edu Teile.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Seda valulisem see ootamine ongi, et masin seda väärt :evil:
Aga sul juba mõned kilomeetrid ringi vuratud, kas mõni pulk juba küljest kah kukunud või mõni sünnidrauma välja löönud?
sitikass
Fitting 38"

Kütuse filtri all on vee anum pisikene. Kui see saab täis siis läheb armatuuris tuli põlema. Hammasratas kui selline. Kood peal ja servisesse sõit, et maha saada. Samas hakkab mootor jokutama ka kui on vett juba selles paagis. Eks nüüd tean. 12000 km on ees ja muid muresid pole. Vabriku rehvid on m +s ja täis asfaldi omad. Teelt maha nendega asja ei ole. Kaks korda olen istunud ja kaevanud nii veerand tundi. Nii tihe ja peenike muster lihtsalt. Eks kui otsa saavad sois tuleb asjatundjatega siin väikest pöaani pidada mida osta.

Edu ja kannatust.
Lgp. Feliks
+47 40726287
honkomees
True Off Roader!

Postitus Postitas honkomees »

sitikass kirjutas:Kütuse filtri all on vee anum pisikene. Kui see saab täis siis läheb armatuuris tuli põlema. Hammasratas kui selline. Kood peal ja servisesse sõit, et maha saada ....
kas manuaal lihtsamat lahendust ei paku? Mu Isuzul on selle tulega ette nähtud vee väljalaskmise protseduur ja ei mingit servist ...
sitikass kirjutas:... Vabriku rehvid on m +s ja täis asfaldi omad. Teelt maha nendega asja ei ole. Kaks korda olen istunud ja kaevanud nii veerand tundi. Nii tihe ja peenike muster lihtsalt. Eks kui otsa saavad sois tuleb asjatundjatega siin väikest pöaani pidada mida osta. ...
Kas tasub oodata ja piinelda? Mul igatahes 3 jooksu velgi koos rehvidega: tehase omad pikkade otste jaoks asfaldil koorma vedamiseks, mudakad jahil käimiseks ja talveks naastrehvid. Kiire vahetus ja võib jälle sõitu minna ...
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
sitikass
Fitting 38"

honkomees kirjutas:
sitikass kirjutas:Kütuse filtri all on vee anum pisikene. Kui see saab täis siis läheb armatuuris tuli põlema. Hammasratas kui selline. Kood peal ja servisesse sõit, et maha saada ....
kas manuaal lihtsamat lahendust ei paku? Mu Isuzul on selle tulega ette nähtud vee väljalaskmise protseduur ja ei mingit servist ...
sitikass kirjutas:... Vabriku rehvid on m +s ja täis asfaldi omad. Teelt maha nendega asja ei ole. Kaks korda olen istunud ja kaevanud nii veerand tundi. Nii tihe ja peenike muster lihtsalt. Eks kui otsa saavad sois tuleb asjatundjatega siin väikest pöaani pidada mida osta. ...
Kas tasub oodata ja piinelda? Mul igatahes 3 jooksu velgi koos rehvidega: tehase omad pikkade otste jaoks asfaldil koorma vedamiseks, mudakad jahil käimiseks ja talveks naastrehvid. Kiire vahetus ja võib jälle sõitu minna ...
Rehvide suhtes on õigus sul. Saan kipsist välja siis tulebki kaeda veel üks jooks juurde.
+47 40726287
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Cooper Discoverer ATR praegu hea hinnaga http://www.cooperrehvid.ee/5170.html, mõistlik panna kas 16" või 17" velje
Naudi elu vee peal!
sitikass
Fitting 38"

polar kirjutas:Cooper Discoverer ATR praegu hea hinnaga http://www.cooperrehvid.ee/5170.html, mõistlik panna kas 16" või 17" velje
Tänud pakkumast . Olen eemal eestist ja kipsis ka veel. Saa koju siis teeme seda rehvi ja velje teemat edasi.
+47 40726287
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Segaks natuke kaarte ja ajaks sitikassi seal kipsi sees veel rohkem nihelema :D . Nimelt ise ostsin enda LC-le seekordseks prooviks sellised rehvid nagu Sumo Firenza AT 186. Maksin 265/65R17 eest mingi 130€ koos km-ga vist? Ja pean tõdema, et üllatavalt vaiksed hiinakad on :shock: Samuti kui on 50/50 metsa-põldu ja asfaldit, siis täitsa hea valik. Loomulikult ei tee Cooperit kuskilt otsast maha :wink:

Pilt
sndr81
Mudder

Postitus Postitas sndr81 »

Vasta

Mine “Ford”