Kas öeldi kah, mis aasta jõuludeks...mrtn kirjutas:Mul sõber tellis märtsis, kätte peaks saama jõuludeks.

Moderaatorid: jr, Moderators
Kas öeldi kah, mis aasta jõuludeks...mrtn kirjutas:Mul sõber tellis märtsis, kätte peaks saama jõuludeks.
polar kirjutas:Sul VIN kood olemas juba?
Julm on see ootamine,mul vana auto ka ammu maha müüdud
kas manuaal lihtsamat lahendust ei paku? Mu Isuzul on selle tulega ette nähtud vee väljalaskmise protseduur ja ei mingit servist ...sitikass kirjutas:Kütuse filtri all on vee anum pisikene. Kui see saab täis siis läheb armatuuris tuli põlema. Hammasratas kui selline. Kood peal ja servisesse sõit, et maha saada ....
Kas tasub oodata ja piinelda? Mul igatahes 3 jooksu velgi koos rehvidega: tehase omad pikkade otste jaoks asfaldil koorma vedamiseks, mudakad jahil käimiseks ja talveks naastrehvid. Kiire vahetus ja võib jälle sõitu minna ...sitikass kirjutas:... Vabriku rehvid on m +s ja täis asfaldi omad. Teelt maha nendega asja ei ole. Kaks korda olen istunud ja kaevanud nii veerand tundi. Nii tihe ja peenike muster lihtsalt. Eks kui otsa saavad sois tuleb asjatundjatega siin väikest pöaani pidada mida osta. ...
Rehvide suhtes on õigus sul. Saan kipsist välja siis tulebki kaeda veel üks jooks juurde.honkomees kirjutas:kas manuaal lihtsamat lahendust ei paku? Mu Isuzul on selle tulega ette nähtud vee väljalaskmise protseduur ja ei mingit servist ...sitikass kirjutas:Kütuse filtri all on vee anum pisikene. Kui see saab täis siis läheb armatuuris tuli põlema. Hammasratas kui selline. Kood peal ja servisesse sõit, et maha saada ....
Kas tasub oodata ja piinelda? Mul igatahes 3 jooksu velgi koos rehvidega: tehase omad pikkade otste jaoks asfaldil koorma vedamiseks, mudakad jahil käimiseks ja talveks naastrehvid. Kiire vahetus ja võib jälle sõitu minna ...sitikass kirjutas:... Vabriku rehvid on m +s ja täis asfaldi omad. Teelt maha nendega asja ei ole. Kaks korda olen istunud ja kaevanud nii veerand tundi. Nii tihe ja peenike muster lihtsalt. Eks kui otsa saavad sois tuleb asjatundjatega siin väikest pöaani pidada mida osta. ...
Tänud pakkumast . Olen eemal eestist ja kipsis ka veel. Saa koju siis teeme seda rehvi ja velje teemat edasi.polar kirjutas:Cooper Discoverer ATR praegu hea hinnaga http://www.cooperrehvid.ee/5170.html, mõistlik panna kas 16" või 17" velje