ajee nalja ka VOL7
Moderaator: Moderators
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Re: ajee nalja ka VOL7
Põrgu, reas kõikide rahvuste katlad, iga katla juures valvur, kes väljaronijatele vastu näppe annab ja katlasse tagasi lükkab. ainult eestlaste katla juures valvurit pole. Küsimuse peale, et miks siis nii, vastab põrguvürst, et eestlased on need, kes ise väljaronijad tagasi sikutavad ja temal pole vaja muretseda, et mõni plehku saab.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Keskvintsi,boggeri,ja portaalsillaga.Mõmmi20 kirjutas:Esimene TR3
-
- True Off Roader!
muide, üsna tavaline kevad-sügisene ka üsna tähtsate teede seisund kuni 1960. aastate keskpaigani, mul kusagil olemas valik fotosid umbes samasuguseid aastatest 1925, 1935, 1955 ja 1965 - tee on ikka mülgas, ainult masinad on muutunud. Veel mingi aasta 1960. aastate esimesel poolel (1963?) suleti käskkirjaga liiklus paariks nädalaks kevadise teedelagunemise aegu ka Tallinn-Tartu maanteelMõmmi20 kirjutas:Esimene TR3

Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
Tegelikult pole asi nii hull kui paistab. See tõld ei kaalu praktiliselt midagi (1200naela~540kg). KUi jääd kinni siis ronid maha ja tõstad kõrvale kõvale pinnale.tuningman kirjutas:Vaene vana
Tollel ajal olid mehed rauast ja masinad puust

kitsas rehv sobib mud-drag´iks hästi 

-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ülikoolis on kõrgema matemaatika praktiliste tööde tund.
Professor küsis kumb on suurem: kas 3/5 või 8/6.
Kõik kangesti arvutama.
Siis taibanud üks maapoiss: “No kuulge, mis siin arvutada! Mõelgem nüüd loogiliselt, kumba on rohkem: kas 3 viina 5 peale või 8 viina 6 peale!?”
Kohe oli kõigil õige vastus teada…
Professor küsis kumb on suurem: kas 3/5 või 8/6.
Kõik kangesti arvutama.
Siis taibanud üks maapoiss: “No kuulge, mis siin arvutada! Mõelgem nüüd loogiliselt, kumba on rohkem: kas 3 viina 5 peale või 8 viina 6 peale!?”
Kohe oli kõigil õige vastus teada…
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kui sul need fotod juhuslikult digikujul peaks olema,saad äkki sheerida?honkomees kirjutas:muide, üsna tavaline kevad-sügisene ka üsna tähtsate teede seisund kuni 1960. aastate keskpaigani, mul kusagil olemas valik fotosid umbes samasuguseid aastatest 1925, 1935, 1955 ja 1965 - tee on ikka mülgas, ainult masinad on muutunud. Veel mingi aasta 1960. aastate esimesel poolel (1963?) suleti käskkirjaga liiklus paariks nädalaks kevadise teedelagunemise aegu ka Tallinn-Tartu maanteelMõmmi20 kirjutas:Esimene TR3
Blondiin küsib mobiilipoes müüa käest, et " Vabandage mis neil kahel mobiilil vahet on"?
Müüa lahkesti vastab, et " vahe seisneb selles, et see siin on mp3 mängija ja see teine on digikaamera".
Müüa lahkesti vastab, et " vahe seisneb selles, et see siin on mp3 mängija ja see teine on digikaamera".
RR Sport
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
LR Disco II.
Disco III
LR Disco I
RR TDV8
... and counting
Mees läheb lemmiklooma poodi ning tahab sealt endale papakoid osta. Parasjagu ongi üks müügis, kuid papakoil on millegi pärast vasaku jala külge seotud punane nöör ja parema jala külge roheline nöör. Mees siis küsib müüjalt imestunult nende nööride otstarbe järgi ja müüja vastab: ''Teate, see papakoi on väga tark. Kui sa sikutad punasest nöörist, hakkab ta prantsuse keeles rääkima, kui aga rohelisest, siis saksa keeles.''
''Aga mis siis juhtub, kui ma mõlemist nöörist korraga sikutan?'' küsib mees.
''Siis ma kukun perseli, sa kuradi lammas!'' hüüab papakoi puurist.
''Aga mis siis juhtub, kui ma mõlemist nöörist korraga sikutan?'' küsib mees.
''Siis ma kukun perseli, sa kuradi lammas!'' hüüab papakoi puurist.
Paar meest on golfiklubi riietusruumis. Ühel pingil heliseb mobiil, mees paneb valjuhääldi peale ja hakkab rääkima. Kõik teised ruumis olijad kuulavad.
Mees: "Hallo?"
Naine:"Kallis, mina siin. Kas sa oled klubis?"
Mees:"Jah."
Naine:"Ma olen hetkel kaubanduskeskuses ning ma leidsin ühe ilusa nahkmantli. Ainult et see maksab 2000 eurot. Kas on OK kui ma selle ostan?"
Mees:"Ikka, lase käia kui sulle see meeldib niiväga!"
Naine:"Ma käisin täna veel Mercedese esindusest läbi ja nägin uusi 2012 aasta mudeleid. Ja nägin ühte, mis mulle väga meeldis."
Mees:"Kui palju maksab?"
Naine:"Ma arvan, et see oli 80000 eurot."
Mees:"Okei, kuid sellise hinna eest peavad seal kõik lisad peal olema."
Naine:"Yee! Aa ja üks asi veel... See maja mis me tahtsime eelmine aasta on uuesti müügis. Nad küsivad 1,2 miljonit selle eest."
Mees:"No sellisel juhul, anna neile teada, et me oleme huvitatud, kuid paku ainult 1 mill."
Naine:" Okei, saab tehtud, sa oled super kallis! Armastan sind!"
Mees:"Tsau, armastan sind ka!"
Mees lõpetab kõne. Teised mehed riietusruumis vaatavad imestusega.
Mees hakkas naerma ja küsis:"Kas keegi teab, kelle telefon see on?"
Mees: "Hallo?"
Naine:"Kallis, mina siin. Kas sa oled klubis?"
Mees:"Jah."
Naine:"Ma olen hetkel kaubanduskeskuses ning ma leidsin ühe ilusa nahkmantli. Ainult et see maksab 2000 eurot. Kas on OK kui ma selle ostan?"
Mees:"Ikka, lase käia kui sulle see meeldib niiväga!"
Naine:"Ma käisin täna veel Mercedese esindusest läbi ja nägin uusi 2012 aasta mudeleid. Ja nägin ühte, mis mulle väga meeldis."
Mees:"Kui palju maksab?"
Naine:"Ma arvan, et see oli 80000 eurot."
Mees:"Okei, kuid sellise hinna eest peavad seal kõik lisad peal olema."
Naine:"Yee! Aa ja üks asi veel... See maja mis me tahtsime eelmine aasta on uuesti müügis. Nad küsivad 1,2 miljonit selle eest."
Mees:"No sellisel juhul, anna neile teada, et me oleme huvitatud, kuid paku ainult 1 mill."
Naine:" Okei, saab tehtud, sa oled super kallis! Armastan sind!"
Mees:"Tsau, armastan sind ka!"
Mees lõpetab kõne. Teised mehed riietusruumis vaatavad imestusega.
Mees hakkas naerma ja küsis:"Kas keegi teab, kelle telefon see on?"
Autod:
Nissan Patrol 260 (1991)
MZMA 401 1954 (valmis 2012)
Volvo Laplander l3314 (1970)
ZAZ 965 1964 (valmis 2010)
Toyota Avensis (2007)
Toyota Corolla (1999)
Nissan Patrol 260 (1991)
MZMA 401 1954 (valmis 2012)
Volvo Laplander l3314 (1970)
ZAZ 965 1964 (valmis 2010)
Toyota Avensis (2007)
Toyota Corolla (1999)
- LR90
- I live off from the mud
turvapadi vs pesumasin...
http://ziza.qip.ru/2012/03/14/stiralnaj ... nosti.html
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
-
- Rock Crawler
See on julmem http://www.youtube.com/watch?v=HcbAjopKLOsLR90 kirjutas:turvapadi vs pesumasin...