Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018

Moderaatorid: jr, Moderators

Vasta
Rein
Fitting 38"
Kontakt:

Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2

Postitus Postitas Rein »

Solgiks nats teemat, et mis Volkariga juhtus, et seda mitte mingine edu ei tabanud, kas asi oli selles "nõrgas mootoris" Salong pidi olem aviimistletud samas sõiduautoliku kvaliteediga, pole õnnestunud seda oma silmaga näha isegi reaalis.
Ex: LR DISCO I
EX: Subaru Outback
Ex:Subaru Outback 2105
Ex:Subaru Forester XT 2016
Subaru Outback 2019
Nissan Patrol Y61 2004-
Chevy K1500
Cadillac Escalade ESV

http://reinufoto.wordpress.com/
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Rainer »

polar kirjutas:Ford Rangeri, eriti aga Wildtraki tootmisega asjad ikka täiega p----s.Nüüd siis kinnitatud Infost, et minu oma toodetakse 24.aprill ja Eestis 29.juuni. Eks vaatame.10 kuud siis tarneaeg. Aga see automaatkastide tootmise pull on jõudnud nii kaugele, et alates märtsist Info-Auto enam automaatkastiga mudeleid ei paku, hinnakirjast ka välja visatud! :floff :floff :floff
Tere

Mis kuupäeval sa auto tellisid?
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas polar »

Rainer kirjutas:
polar kirjutas:Ford Rangeri, eriti aga Wildtraki tootmisega asjad ikka täiega p----s.Nüüd siis kinnitatud Infost, et minu oma toodetakse 24.aprill ja Eestis 29.juuni. Eks vaatame.10 kuud siis tarneaeg. Aga see automaatkastide tootmise pull on jõudnud nii kaugele, et alates märtsist Info-Auto enam automaatkastiga mudeleid ei paku, hinnakirjast ka välja visatud! :floff :floff :floff
Tere

September, 7 . Tol hetkel olin nii :br
Naudi elu vee peal!
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

polar kirjutas:
Rainer kirjutas:
Tere

September, 7 . Tol hetkel olin nii :br
Ma tellisin 4 september ja kohal pidi oolema 4 märts,viimati kui rääkisin,siis lubati mai kuus auto kätte anda :D
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Millal Sa viimati rääkisid. Minu sain konkreetsed ajad alles 20. veebruaril- enne seda olid Info-Auto mehed nagu siilid udus!
Tänasel hetkel peavad Wildtrak manuaali soovijad ootama ca. aasta, automaadi tellimuste vastuvõtt tühistatud määramatuks ajaks!
Naudi elu vee peal!
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

Te siin alles ootate aga meerikamaal juba uputavad :lol:

http://www.liveleak.com/view?i=f96_1362984264
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

polar kirjutas:Millal Sa viimati rääkisid. Minu sain konkreetsed ajad alles 20. veebruaril- enne seda olid Info-Auto mehed nagu siilid udus!
Tänasel hetkel peavad Wildtrak manuaali soovijad ootama ca. aasta, automaadi tellimuste vastuvõtt tühistatud määramatuks ajaks!
Rääkisin täna,väidetavalt toodetakse 8.aprill :bg peab vist ise tehasesse järele minema,saaks kiiremini kätte :evil:
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

tyyp07 kirjutas:Te siin alles ootate aga meerikamaal juba uputavad :lol:

See on eelmine mudel :D
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Rainer kirjutas:

Just, eelmine ja mitte ameerikamaal, vaid austraalias paistab!

Rainer- kas tellisid automaadi?
Naudi elu vee peal!
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Rainer kirjutas:
polar kirjutas:Millal Sa viimati rääkisid. Minu sain konkreetsed ajad alles 20. veebruaril- enne seda olid Info-Auto mehed nagu siilid udus!
Rääkisin täna,väidetavalt toodetakse 8.aprill :bg peab vist ise tehasesse järele minema,saaks kiiremini kätte :evil:
Ära Sa seda küll võta- esmaspäev, kõigil pead haiged (mondaytruck) :D
Naudi elu vee peal!
Kasutaja avatar
Rainer
Fitting 44"
Kontakt:

polar kirjutas:
Rainer kirjutas:

Just, eelmine ja mitte ameerikamaal, vaid austraalias paistab!

Rainer- kas tellisid automaadi?
Automaadi jah
sitikass
Fitting 38"

Postitus Postitas sitikass »

Et siis lood nii juba. Kurb muidugi et vabalt veerevad hinnakirjast kaovad. Mul kolleeg tahtis just seda .
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Sai siis eile ka endale kastiauto tellitud, sedapuhku manuaal käimaga. Müügimees rääkis hirmsaid jutte, kuidas inimesed kes juba septembris tellinud automaadiga auto ei ole veel tootmisesse läinud. Andis lootust, et manuaal kastiga isendi ikka kiiremini saab- eks näis, müügimehe jutt.
Ikka mõnusalt leeme peal on Ford selle Rangeriga-hinnaalandust ei tee, mingit tarneaega paika ei pane.
Soovisin enda suksule lisaks ka kõrget lisarauda ette, aga mees rääkis, et METEC teeb küll kuid eestis ei tohi kasutada ja pla, pla, pla. Kurja kül mis nad siis toodavad, kui neid külge pookida ei või-jäi arusaamatuks. Eks näis kui auto lõpuks kohale jõuab ehk siis asi vähe leebem.
polar
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

AINIONU kirjutas:Sai siis eile ka endale kastiauto tellitud, sedapuhku manuaal käimaga. Müügimees rääkis hirmsaid jutte, kuidas inimesed kes juba septembris tellinud automaadiga auto ei ole veel tootmisesse läinud. Andis lootust, et manuaal kastiga isendi ikka kiiremini saab- eks näis, müügimehe jutt.
Ikka mõnusalt leeme peal on Ford selle Rangeriga-hinnaalandust ei tee, mingit tarneaega paika ei pane.
Soovisin enda suksule lisaks ka kõrget lisarauda ette, aga mees rääkis, et METEC teeb küll kuid eestis ei tohi kasutada ja pla, pla, pla. Kurja kül mis nad siis toodavad, kui neid külge pookida ei või-jäi arusaamatuks. Eks näis kui auto lõpuks kohale jõuab ehk siis asi vähe leebem.

Teretulemast ootajate ringi- kunagi ikka oma Rangeri kätte saad ! :D Septembris tellitud autodel õnneks juba veebruari lõpust kinnitatud tootmisajad (aprillis) olemas! Ja automaadiga see jama, et lihtsalt selle autole sobib ideaalselt- olen sõitnud manuaaliga nii 2,2 kui 3,2-se mootoriga ja minu arvates ikka tegelikult jama!!! - esimesed käigud lühikesed, sidur raske jne..... Vaadates ümbruskonda siis Eestis täna ühed madalamad Rangeri hinnad. Kõige vingem ikka Norra, mis kuulus oma maksude poolest - täislaksuga Wildtrak ca. 120000 EUR
Kõrged rauad legaalsed Rootsis. Eestis võid ju paigaldada, aga miskit tootmisaasta arvust (oli vist kuskil 2006-2008) ei ole lubatud , ülevaatuselt läbi ei saa ja kui politsei rajalt maha võtab, siis raudselt kordusülevaatusele sõit võib oodata.Selle koha pealt müügimeest pole mõtet küll süüdistada. Hiljem võid võtta ise riski, aga kui avarii juhtub ja keegi tõsiselt viga saab, siis rauad raskendav asjaolu 100%!
Naudi elu vee peal!
AINIONU
Fitting 38"

Postitus Postitas AINIONU »

Mis teha kui on selline manuaal käigukasti kiiks. Õige kastiauto juht peab ikka käike raguma :D
See kõrge raua jutt ikka vähe hirmutav-kuhu siis lisatuled saab külge riputada. Vaja ju metsanotsusid vaadelda.
Vasta

Mine “Ford”