Kõrvalistujale vistake vist nüüd nöörredel välja (nagu helikopterist), et sisse ja välja käia. Juba enne tõstet oli mul tükk tegu, et kõrvaltistmelt välja saada, kui auto juhi poole kreenis oli...
Kas tagaluuk ka orange? Sinna ustle saaks ju teha kenad kleepsud - US FullSize Recovery Vehicle-
Tegelikult on triibu laius maagiline 29.5cm ehk alla ameerika persetäie. Ameerika persetäis on 36.5 ühikut suur ja Euroopa persetäis on 34 ühikut suur. Mõõta saab sellega kõike.
Täna sai USA mandri tuttavale Diesel engine masterile kiri saadetud, et mul on vaja 300+HP'd tootvat 6.5TD mootorit. Viimane Kristjani kommentaar, et sõit on elamustevaba oli hävitav. Mul polnud kaks ööd korraliku und
Algust sai tehtud AGR RockRam süsteemi paigaldusega. Komplektis on tootlikum pump, uus roolikarp koos väljavõtuga silindri tarvis ja silinder ise. Installatsiooni käigus selgus et vana pump, mis peal oli elas oma viimaseid minuteid. Kuna peavõll koos rihmaseibiga loksus sisse välja 4cm
Karp...
Uus pump õlianuma sisse pistetuna. Rihmaseib käib lihtsalt suure pinguga peale ja maha. Kiilu ei ole.