noh tegelikult mina enda autol kahjustusi pole veel tuvastanud , sest tala väändumine on ju loomulik kulumine, ja kuna ta pole veel nii kõver, et autosse vibratsiooni tekitaks siis pole veel probleemi
kuigi jah mõnel nii hästi ei läinud selle kivi jaoks seal jääb kindlasti see kang liiga väikseks
Minu vilunud silm hindaks selle kivi kaaluks 300-400kg.
Igatahes oli väga raju üritus, mille rajuks tegemise au pean vist enda peale võtma Ma loodan, et keegi pikka viha ei pea ja saame ka tulevikus vähe raskemaid radu proovida. Sest kokkuvõttes läks meil ikkagi ju hästi - viimane lõik sai läbitud mingi 4h'ga.
No lisame siis ka siia mõned pildid: http://live.hot.ee/gallery/show_gallery?id=740546
Siin küll viimase lõigu pilte pole kuna kõik mürasid nii palju, et kellelgi ei olnud aega kaamerat kätte võtta.
Ja ka natust vesine, mudane ja külm oli.
Väääägev ju
Nii mina mõtlen siin minna laupäeval sõita Jõulusafari rajad uuesti läbi ja vaadata kas annab ka tulevikus kuskil sealkandis ringi seigelda. Kel huvi kaasa tulla see andku teada.
svatski kirjutas:Nii mina mõtlen siin minna laupäeval sõita Jõulusafari rajad uuesti läbi ja vaadata kas annab ka tulevikus kuskil sealkandis ringi seigelda. Kel huvi kaasa tulla see andku teada.
kurat kirjutasin ennist valese kohta
tegelikult mõni auto on juba kaasa tulemas
Idee siis järgmine: Oleneb palju autosid tuleb sellest tulenevalt võiks minna ja uurida üleujutatud alasid emajõe ääres, minna Kurista kanti metsa mägesid vallutama, või läheks ja leiaks mõne soo. Igatahes kokku võiks saada Laupäeval kell 13.00 (siis jääks kindlasti pimea peale)Kesklinna Statoilis näiteks, Ideedega andke aga tulla.