Ranger Wildtrak 3,2 2011-2018
Moderaatorid: jr, Moderators
Re: Uus Ranger Wildtrak 3,2
Vabalt veerevale peaks sellest njutonist küll olema ja jääb ülegi.
Kui elus ei vea, siis 4x4 iks veab!
+47 40726287
+47 40726287
Nii siis sellest kasti kattest.
Pidin siin vana aasta sees veel jõudma jutule aga nagu näha pole jõudnud. Taas olen tööl .
Siin rangeri foorumis pakuti variante ja abi.
Proovin kevade poole kuidagi saada teie jutule .
Lgp. Feliks
Pidin siin vana aasta sees veel jõudma jutule aga nagu näha pole jõudnud. Taas olen tööl .
Siin rangeri foorumis pakuti variante ja abi.
Proovin kevade poole kuidagi saada teie jutule .
Lgp. Feliks
+47 40726287
+47 40726287
Kui palju neid õnnelike siin veel on kes on Wildtraki tellinud?
Mul saab varsti 6 kuud täis tellimisest,nüüd öeldi, et aeg pikeneb veel 2-3 kuud
Mul saab varsti 6 kuud täis tellimisest,nüüd öeldi, et aeg pikeneb veel 2-3 kuud
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul sama olukord. Lubati kätte märtsis, lükati edasi maisse aga võibolla juunisse. Aga mul rsk. see auto pidi aprillist tõsist tööd tegema.Rainer kirjutas:Kui palju neid õnnelike siin veel on kes on Wildtraki tellinud?
Tegelikult jama selles , et Ford on automaatkastide tegemisega kuses.Sain kätte Fordi ametliku kirja diileritele, kus kõik jaanuari tootmine lükatakse edasi märtsi ja kätteandmine siis vastavalt veel edasi ja palutakse läbi lillede klientidele igasuguseid põhjendusi välja mõelda, aga neid igal kümnel juhul kinni hoida!!!Nii et tehke omad järeldused ja kukkuge diilereid survestama- sellega arvatavasti mingi Fordi tugi võib taga olla!
Peale lepingu sõlmimist diileri poolt hüütakse aga Teile ukselt järele: Tere tulemast meeleheite, unetute ööde ja sügava ängi maailma!!!
Naudi elu vee peal!
Oskan vaid teile ootajad lohutuseks ütelda et on ootamist väärt. 7000 saab täis. Kuram isegi naisele on meeldima hakanud. Tea kas saabki ise enam rooli
. Esindus võiks vahel oma esinduse rangereid loputada meestele kellel vaja tõsiselt sikutama hakata. Saab ka ülevaate kuidas siis oli ja samas asi aetud ka. Aasta peaaegu oodata on ka nagu kompssiooni väärt.
Lgp. Feliks
Lgp. Feliks
+47 40726287
+47 40726287
Kui keegi leiab body lift kit-e siis olge kena postitage siia ka. Olen vaatanud ja igast asja pakub. Hinnad seinast seina. Ma pole ka netis tugev just. Pisema tõste suhtes olen isegi mõelnud et miks mitte.
Lgp. Feliks
Lgp. Feliks
+47 40726287
+47 40726287
Kas see Fordi kiri on kohalik,või pärineb see info newranger.net lehelt?polar kirjutas:Mul sama olukord. Lubati kätte märtsis, lükati edasi maisse aga võibolla juunisse. Aga mul rsk. see auto pidi aprillist tõsist tööd tegema.Rainer kirjutas:Kui palju neid õnnelike siin veel on kes on Wildtraki tellinud?
Tegelikult jama selles , et Ford on automaatkastide tegemisega kuses.Sain kätte Fordi ametliku kirja diileritele, kus kõik jaanuari tootmine lükatakse edasi märtsi ja kätteandmine siis vastavalt veel edasi ja palutakse läbi lillede klientidele igasuguseid põhjendusi välja mõelda, aga neid igal kümnel juhul kinni hoida!!!Nii et tehke omad järeldused ja kukkuge diilereid survestama- sellega arvatavasti mingi Fordi tugi võib taga olla!
Peale lepingu sõlmimist diileri poolt hüütakse aga Teile ukselt järele: Tere tulemast meeleheite, unetute ööde ja sügava ängi maailma!!!![]()
![]()
Tervist siis üle mõne aja.polar kirjutas:Ahhoi, Voldemar!voldemar kirjutas:Nädala alguses sain siis enda Wildtracki kätte ja mõni päev juba ringi sõidetud......
Mustana näeb asi päris turske välja. Mis mulle kõige meeldivam üllatus oli on see, et üllatavalt vaikne on ja auklikul treppis kruusateel üllatavalt sujuv ja pehme. Vaatamata sellele et taga on tegemist lehtvedrustusega. Kastikatele omast kõikumist ebatasasel teel on ka minimaalselt. Üsna kindel on käes ka suuremal kiirusel porisel kruusateel.
Päris metsas käinud veel ei ole, aga küll jõuab.
Üks õhtu jahil käies sai sõidetud mööda põlluserva metsaäärde. Põld oli üsna lirtsuv ja turbane. Hoidsin meelega vaikset hoogu, et vaadata mis masin teeb. Kartsin küll, et äkki õnnestub juba ära uputada, aga üsna sujuvalt roomas minna ja päris hästi oli tunda kuidas jagas veojõudu ja hoidis masinat sirgelt ja juhitavus säilis päris ilusti. Paar korda oli isegi tunda kuidas taga difrilukk ka rakendus. Proovisin nii automaadiga kui ka manuaalselt sõita seal. Automaadi peal masin jõuras ja vahetas pidevalt käike ja hoidis rattaid kaapimise piiri peal. Mootoril jõu puudust kindlasti ei ole ka madalatel pööretel. Manuaalselt käike vahetades sai vahel isegi rattad ringi ja muda lendama. Kui kontrollid maha võtta, siis oli nägu meestel nalja täis. Meenutas natuke sama stiili, kui oma vana usakaga poris möllata sai. Päris jõuliselt väänab ka madalatel pööretel.
Aga eks jõuab veel kirjutada, kui lumi maha tuleb, eks siis näeb mis lumes teeb.
Räägi siis oma talvistest kogemustest, kuidas automaat käitub meie kliimas?
Nüüdseks on saanud siis mõnda aega talve nautida....
Üldiselt on mulje väga hea. Kuna sõidan üsna palju ka kõrvalteedel, kus on lund, jääd jne. Pill seisab üsna kindlalt teepeal, millele aitavad kaasa ka igasugused kontrollid. Panin talveks alla nokian suv7 naelad. Maanteel on väga hea valik, väga vaiksed ja pidamise üle ei kurda.
Kuna rehvid on tal üsna laiad, siis kõrval teedel ja paksemas lumes ei ole kõige paremad rehvid ja on natuke libedad eriti tagaveoga sõites. Igasugu kontrollid ragisevad kõik aeg, millele aitab kaasa ka muidugi suur mootor.
Proovisin ühte teist rangerit millel on all uue tüübi conti rehvid. Asi oli palju parem just lumes ja kõrvalteedel, kuna contil on kiri hõredam ja jäigem natuke, naelu oli ka tihedamalt. Sai ikka palju uljamalt ja kindlamalt lasta just tagaveoga. Maanteel teevad contid muidugi palju rohkem müra. Sellele vaatamata arvan et järgmiseks talveks panen contid alla.
Mõni nädal tagasi osalesin ühes päästeoperatsioonis, kus oli inimene metsa ära eksinud. Siis sai ka mööda põldusi ja metsateedel paksus lumes müratud üsna palju. Seal oli eriti näha, et nokiani rehvid jäid kohati hätta. Päris kinni ei õnnestunud muidugi kordagi jääda aga kohati kadus juhitavus ära kui hooga andsin minna ja kontrollid olid välja lülitatud. See oli rohkem rehvides kinni, kuna sügasid niisama seal pudru sees, jälge puhtaks ei visanud. Teise rangeriga, millel olid contid all läks nagu sahin.
Kuna tegemist on ikkagi suhteliselt suure ja raske masinaga, siis lumes läbivusega olen mina vähemalt väga rahul. Algul ei julgenud paksu lumme ronida igaksjuhuks, aga nüüdseks on pill ennast piisavalt tõestanud end positiivsest küljest näidanud ka lumes.
Suureks üllatuseks oli ka mulle veel väike pöörderaadius. Paljud on mulle kiitnud selle masina pöörderaadiust.
Automaadi valikut ma ei kahetse ka talvel, kuna ma ei rooma igapäev kaelani mudas ja kast toimetab vastavalt mootori väändele väga ilusti ja sujuvalt. Arvan et üsna õnnestunud kokkusobivus selle mootoriga sellel kastil. Manuaal tundus mulle pigem ebamugav. Kuidagi rapsis ja jõngutas. Tundus nagu käikude ülekanded ei sobi kõige paremini kokku selle mootoriga. Avastasin ühe huvitava asja veel. Kui nelivedu on sisse lülitatud siis hoiab kast ise mootori pöördeid natuke kõrgemal iga käiguga, mis on väga hea just maastikul.
Sai masinaga veetud ka kraanulit kastis, kuhu tõsteti peale terve alus (1050kg). Polnudki kõige hullem. Masin oli selle koorma all veel suhteliselt kikkis.
Tellisin masina koos kasti rulooga. Muidu igati tore asi saab peale tõmmata ja lukku panna, ei pea koguaeg lumekoormaga ringi sõitma jne., aga talvel on paras nuhtlus. Koguaeg on jääs ja lahti ei saa. Olen igasuguste lubrikantidega teda palsameerinud, aga hommikuks on ikkagi jääs jälle. Ei taha väga kangutada ka kallal. Õnneks pole vaja eriti palju suuri asju vedada ja saan kasti kasutada rohkem pagassina, kuhu mõne metssea saab ka tagaluugi kaudu sisse lükata.
Kokkuvõtteks on ka teised jahimehed, kes on eluaeg kastikatega ringi lasnud, kiitnud rangeri sõiduautolikku mugavust, pehmust. Väga positiivselt on hinnatud ka rangeri kõrgust ja manööverdusvõimet. Ja muidugi 3,2 mootor on siiani kõigil oma jõulisuse ja looma häälega kriipsu kõrvuni tõmmanud.
Ühesõnaga praegu tundub et olen hea valiku teinud ja jääb üle oodata ainult kuda vastupidavusega lood on. Vanadel ei olnud sellega erilisi probleeme ja loodan, et ka uus on vastavaks tööhobuseks tehtud.
Parimat Raul
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Kohalikel suu lukus, ikka sealt, aga need on Fordil ülemaailmsed! Meie oleme siin piisk meres!Rainer kirjutas:Kas see Fordi kiri on kohalik,või pärineb see info newranger.net lehelt?polar kirjutas:Mul sama olukord. Lubati kätte märtsis, lükati edasi maisse aga võibolla juunisse. Aga mul rsk. see auto pidi aprillist tõsist tööd tegema.Rainer kirjutas:Kui palju neid õnnelike siin veel on kes on Wildtraki tellinud?
Peale lepingu sõlmimist diileri poolt hüütakse aga Teile ukselt järele: Tere tulemast meeleheite, unetute ööde ja sügava ängi maailma!!!![]()
![]()
To Voldemar: Ma omale ka selle ruloo tellisin ja oli kah kõhklus, kuidas talvel töötab.
Eks peab nuputama hakkama, Aga õnneks talvel kasti väga vaja avada pole . Omal olemas Respo kõrge kaanega, niiet kõik saab veetud. Ise olen mõelnud talveks Yokohama 700- sel hea priske klots võis Cooperi naelu. Kuna talvevelg tuleb 16, siis ilmselt mõtekas 245/75 rehv alla panna.
Naudi elu vee peal!
Uuele Rangerile pakutakse sellel lehel http://www.accessories-4x4.com/Product/375/Instance/2832/en/ juba asjalike kastikatteid. Kole kaugelt tellida ja ei tea kas üldse kohale jõuab. Ehk keegi teab kas siin ligemal kusagil ka neid pakutakse?
Et härrad siin foorumis teaksid sind aidata, oleks kena täita mõned punktid.paadimees kirjutas:Uuele Rangerile pakutakse sellel lehel http://www.accessories-4x4.com/Product/ ... e/2832/en/ juba asjalike kastikatteid. Kole kaugelt tellida ja ei tea kas üldse kohale jõuab. Ehk keegi teab kas siin ligemal kusagil ka neid pakutakse?
Milline kere , milline varustusaste sul on .
Neile kõigile eraldi lisad saadaval.
Lgp. Feliks
+47 40726287
+47 40726287
Limited variant originaal kaarega. Huvitab just seal pildil olev rullitav variant kuna lihdsalt tentkatet ei taha. Kärul näen, et tenti kasutades on äärte servad haljad ehk igasugu mustusega hõõrub värvi maha. Ja muidugi kasutusmugavus on tunduvalt parem.
Arvestada võid ka sellega, et Contidel tulevad naelad lups-lups välja. Nokianil püsivad aga tugevalt sees.voldemar kirjutas:polar kirjutas:voldemar kirjutas: Maanteel teevad contid muidugi palju rohkem müra. Sellele vaatamata arvan et järgmiseks talveks panen contid alla.
Parimat Raul
Kaks saia, üks piim
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Subaru OB 2,0D (2012); Duster 1,5d (2010); Toyota LC 4,0D (1983); Jeep Cherokee 4,0i (1991); Toyota LC 4,0D (1986)
Subaru OB 2,5 NorthernLights 2019/05; BMW 745D V8; VW Arteon ShootingBrake 2,0tdi 2023/08
Conti ice contati naelad on muideks vulkaniseeritud sisse . See see vups ja vups teema on ajalugu juba. Olen kaapinud kivide otsas ja poisid see nagu vaja . Haka on muidugi ka hea rehv. Kirjutan infoks lihtsalt.
Lgp.
Lgp.
+47 40726287
+47 40726287
-
polar
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Ford Rangeri, eriti aga Wildtraki tootmisega asjad ikka täiega p----s.Nüüd siis kinnitatud Infost, et minu oma toodetakse 24.aprill ja Eestis 29.juuni. Eks vaatame.10 kuud siis tarneaeg. Aga see automaatkastide tootmise pull on jõudnud nii kaugele, et alates märtsist Info-Auto enam automaatkastiga mudeleid ei paku, hinnakirjast ka välja visatud!

Naudi elu vee peal!