DieZel kirjutas:Tere, jr!
Saad sa kirja panna, mis andmed ARKis on K30 kohta (reg mass, kõigepealt)? Mul on umbes sama probleem-minu K30 on registris chevy scottsdale-na. Aga mul puuduvad c-kat. juhiload
Terv,
Jüri
jr kirjutas:Aplaus! Starter on peale 4 kuulist hoovõttu nüüd all! Natuke elektritöid veel teha teemal "Miks kurat tuled ei põle?"
Soovin õnne. Kurat, mulle juba käiski pinda omaette küsimine, et Kurat, miks see starter ikka siin laua peal vedeleb.
sul ka kuskil starter laua peal vedelemas? võid nüüd rahumeeli maha tõsta!
Mul lausa kaks starterit vedelemas, üks on mootori küljes ja teine on keldris kasti sees. Et teil garages tühja lauda poleks, toon siis oma starteri sinna seisma
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Jünger kirjutas: Mul lausa kaks starterit vedelemas, üks on mootori küljes ja teine on keldris kasti sees. Et teil garages tühja lauda poleks, toon siis oma starteri sinna seisma
selle pärast pole vaja muretseda, Jaagu vana starter ehib seal siiani kenasti lauanurka
Karp jälle koos ja Chevy sõidab ... kui vaid tihendil istme ja rooli vahel aega oleks sõita. Järgmisena lähevad vahetusse kõik kerepuksid ja vintsile ning rehvidele teeme väikese uuenduse
erik kirjutas:Ma loodan, et saa siis Super Swamperid ei pane. Su sild kannatab 39,5 " rehvi, miks siis jamada. Ainuke õige asi oleks BOGGER 39,5 * 18.
Bogger ikka, aga 38.5x15x16 on hea küll. 18 lai on roolisüsteemile ilmselge overkill, juba praegused on ilmselge overkill ja mul ei ole küll aega ega tahtmist sellega siin hetkel tegeleda. Saab auto sõidukorda ja hea paar korda aastas seenel käia pots ja postivahe