Kuidas teha sahk maasturile?

Tõsisemad ja spetsiifilist laadi tehnilised arutelud erinevate tehniliste sõlmede üle 4x4 liikuri juures. Võta sõna kui tead millest räägid, lahmijad lendavad Idiot Cornerisse.

Moderaatorid: jr, Veiko, erik, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas reimo »

Tulede teema jätkuks - ostsin mingi hulk aega tagasi omale "Volga" poest mingid veoka poritiivale kinnitatavad vene tuled (teadjate arvates oli vist ZIL151), et grandi olematu valgustustugevusega originaalid nendega asendada. Siis nende paigaldamine ei õnnestunud, kuna ninas on liiga palju plastmassi ;)
Nüüd olen nende kasutamise mõttest loobunud, et mitte liigset tähelepanu liikluses tõmmata.
Seega on mul üle üks paar ümaraid standardse H4 elemendiga (koos gabariidiga) komplekteeritud tulesid, mille võin ca 55.- € eest loovutada (umbes niipalju nad mulle maksma läksid).
Tuled on mustaks värvitud plekist ja kinnituvad alt ühe poldiga.
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Kasutaja avatar
empudogy
Fitting 38"

Lumesahk

Postitus Postitas empudogy »

Tere, mis hüdrojagajat kasutada saha tõstmiseks, mida kasutatud on ja äkki on kellelgi pakkuda?
Kasutaja avatar
tarmo
I live off from the mud
Kontakt:

Re: Lumesahk

Postitus Postitas tarmo »

empudogy kirjutas:Tere, mis hüdrojagajat kasutada saha tõstmiseks, mida kasutatud on ja äkki on kellelgi pakkuda?
Mina kasutan hüdrovintsi jagajat. Elektrisolenoididega juhtimine. Toimib väga hästi ja ühtegi voolikut ei pidanud salongi vedima. Kogu krempel on saha küljes ja kui sahk ära võtta, ei jää lisavidinaid auto külge.
Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vasta

Mine “Modifikatsioonid edasijõudnutele”