Aga äkki kaotas sõituk juhitavuse, sest juht sai südamerabanduse ? Ei või iial teada. Aga noh see selleks, tagantjärele tarkus ona nagunii täpisteadus.garfield kirjutas:Ja, absoluutselt eelkõnelejaga nõus, kuid antud situatsioonis, kus auto ei olnud ei külili ega selili, vaid pirueti teinud, enam-vähem horisontaalis ja mitte ohtlikus seisus, ei riskinud ma minna ise kohale - närvilised juhid võivad kallale tulla. Paraku piisas seal vaid veidi suuremast masinast, mis õnnetukese teele sikutas, tegu ei olnud eurokraaviga...Otsida võõrast külast traktorimeest? Hm... Kutsuda politsei - avariid ega õnnetust ei juhtunud, kas see olex olnud otstarbekas?
Kui aga tegemist on tõsise olukorraga, kus elud ohus, siis loomulikult on ka käitumine teine.
Väljasikutamisi?
Moderaator: Moderators
Siinkohal on riik (riik=meie) välja mõelnud mõned hoovad inimeste sundimiseks erinevateks asjadeks.SIIM4 kirjutas:Tegelikult ei saa mitte kedagi mitte millekski sundida.
Põhimõtteliselt ütleb karistusseadustkik nii:
Põhimõtteliselt võib ju väita, et nägid küll kuidas auto kraavi sõitis, aga ei teadnud et juht viga sai.§ 124. Abita jätmine
Teadvalt eluohtlikus seisundis olevale inimesele abi andmata jätmise eest õnnetuse või üldise ohu korral, kui abi andmine oleks olnud võimalik ilma abistajat ennast ohtu seadmata, - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
Aga nagu ma juba ennist vihjasin, siinkohal ei ole selle üle vaielda mõted. Eks see ole igaühe südametunnistuse asi.
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
sai ka selle hooaja skoor avatud, eks neid sikutamisi tuleb veelgi.
---
kui kellelgi minu kandis veel abi vaja, siis olen lähinädalatel kodune ja kogu tehnopark ka kodus, sh autotreila jm.
p.s. "pesamuna" pole veel maanteelegaalne, selllega välja ei roni jaanuarini.
---
kui kellelgi minu kandis veel abi vaja, siis olen lähinädalatel kodune ja kogu tehnopark ka kodus, sh autotreila jm.
p.s. "pesamuna" pole veel maanteelegaalne, selllega välja ei roni jaanuarini.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee
Hommikul õnnestus üks auto naisterahvast juhiga lume seest välja sikutada.. oli libeda kurvi läbimise järel põllule sõitnud.
Selleks hetkeks kui kohale jõudsin juba teda sikutati mingi sõiduauto poolt, mis libeda tee tõttu polnud aga eriti tulukas (olevat seal 1 köie juba puruks tõmmatud)
Tõmbasin siis vaese auto tugeva köiega enda monterey taha ja põllult minema ta saigi!
Kahjuks automarki ei mäleta, kuna oli jube kiire tööle. kogu operatsioon võttis minul ca 2-4 minutit. Ja nigu välja ta sain haarasin köie, viskasin pagassi ja kihutasin tööle:D
Selleks hetkeks kui kohale jõudsin juba teda sikutati mingi sõiduauto poolt, mis libeda tee tõttu polnud aga eriti tulukas (olevat seal 1 köie juba puruks tõmmatud)
Tõmbasin siis vaese auto tugeva köiega enda monterey taha ja põllult minema ta saigi!
Kahjuks automarki ei mäleta, kuna oli jube kiire tööle. kogu operatsioon võttis minul ca 2-4 minutit. Ja nigu välja ta sain haarasin köie, viskasin pagassi ja kihutasin tööle:D
Viimati muutis wdd, E Jaan 04, 2010 9:19 pm, muudetud 1 kord kokku.
Täna hommikul sain sisi ühe berlingo saagiks...
Oli sõitnud vanema naisterahva juhtimisel põllule kusagil 1km sealt, kus eile ühe välja sikutasin. Seekord oli aga hoog suurem ja maa mida sikutada tuli ka sellevõrra. 10 minti hiljem oli auto taas vabadusse päästetud.
Peab vist varem hakkama kodunt välja sõitma. jõuab nii normaalsel ajal tööle ka, kui sikutama peab autosi:)
Oli sõitnud vanema naisterahva juhtimisel põllule kusagil 1km sealt, kus eile ühe välja sikutasin. Seekord oli aga hoog suurem ja maa mida sikutada tuli ka sellevõrra. 10 minti hiljem oli auto taas vabadusse päästetud.
Peab vist varem hakkama kodunt välja sõitma. jõuab nii normaalsel ajal tööle ka, kui sikutama peab autosi:)
Tänusõnad
Njahhh,täna,siis töölt tulles sai katsetadud frontera ja neliveo koostööd umbes 50-60km/h rõõmsasti vingerdades.Paraku neil klapp puudus või ,siis ise saamatu.Tulemuseks väike 180 kraadi ja küljega kuni klaasini lumes ja kraavis.Sai minutit 5 umbes oma 4 vedu ja aeglustit seal lõhutud ,aga tulemuseks 0.Mõttes juba olin lumme kaevunud näoli ja kättega alustanud lume eemaldamist ,aga siis otse kui maaalt ilmus (vist,sorry kui eksin)TR-3 võistluklassi masin koos 2 vintsiga jne.Edasine juba lapsemäng sellel masinale oli.Korda 3 sikutamist ja fronterik võis koduteed jätkata.Kuna asi nii kiirelt toimius ,siis isegi masina marki ei märganud.Krt,vahest kohe veab!!Peaks vist minema lotot ostma:)
-
- Got ARB and Nitrous?
Re: Tänusõnad
laenasin jah enda võistlusmasinat,2 auto päästeoperatsiooniks ja sina olevat kolmas olnudflix kirjutas:Njahhh,täna,siis töölt tulles sai katsetadud frontera ja neliveo koostööd umbes 50-60km/h rõõmsasti vingerdades.Paraku neil klapp puudus või ,siis ise saamatu.Tulemuseks väike 180 kraadi ja küljega kuni klaasini lumes ja kraavis.Sai minutit 5 umbes oma 4 vedu ja aeglustit seal lõhutud ,aga tulemuseks 0.Mõttes juba olin lumme kaevunud näoli ja kättega alustanud lume eemaldamist ,aga siis otse kui maaalt ilmus (vist,sorry kui eksin)TR-3 võistluklassi masin koos 2 vintsiga jne.Edasine juba lapsemäng sellel masinale oli.Korda 3 sikutamist ja fronterik võis koduteed jätkata.Kuna asi nii kiirelt toimius ,siis isegi masina marki ei märganud.Krt,vahest kohe veab!!Peaks vist minema lotot ostma:)
Ex team POISSMEHED veok
Sinimäe Sovhoos Veok
Sinimäe Sovhoos Veok
Pärnus, mai tänaval kiikasin mitu korda ühe Freelanderi poole, mis lume all.
Täna võsukest tooma minnes nägin, et seal toimus tegevus. Arvasin, et soojendab autot.
Pooleteisetunni pärast oli ikkagi seal mingi tegevus...
Auto oli kõhu peal.
Eks siis köis järgi ja sikutasime välja
Täna võsukest tooma minnes nägin, et seal toimus tegevus. Arvasin, et soojendab autot.
Pooleteisetunni pärast oli ikkagi seal mingi tegevus...
Auto oli kõhu peal.
Eks siis köis järgi ja sikutasime välja

Tükike Gruusiat Pärnus
www.kolhethi.ee
www.kolhethi.ee