Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Käidud .
Ise ootasin küll raskemat ja pikemat rada aga see ei oleks siis enam sirgetele taladele eriti jõukohane olnud.
Autot sai see-eest turbarabas korralikult testitud
Kui järgmist sõitu just südatalvel ei korralda,siis mina olen jälle raudselt platsis.
Tänud linnnakte raja eest! Iltise vints sai oma esimesed ritsed kätte.
Trass oli kuni lõunapausini super, peale seda vajus kuidagi ära ja lõpuks jäin väga pikk tühi auk mitte millegi tegemiseks. Seetõttu otsustas Iltise seltskond õhtuse peo asmel koju sõita ( no ei viitsnud 3-4 tundi niisma passida). Hea meelega oleks peale lõunat veel sutsaka muda ära proovinud.
Rada nüüd liiga karm küll ei tundunud, 40...50% ju puha sõiduatoga võetav
Kui korraldajd järgmine kord nõu või abi vajavad, andku märku! Võin emma kummaga aidata , et sellistel suursahvaritel kolonnide ära eksimise riske vähendada.
Seni pole siin foorumis seda kohanud (ehk ei ole ma piisavalt tähelepanelik), aga minu jaoks pani viimase pirni veel see, et ürituse pildid laetakse facebooki ja veel nii, et näod ja autonumbrid ilusti näha.
Ma saan aru, et 5a tagasi oleks võinud mind paranoikuks pidada, kuid viimase aja uudised tehnoloogia arendustest sotsiaalmeedias võiks täiskasvanud inimestel pisutki häirekella tõmmata ja panna mõtlema, enne kui netti midagi laetakse (ei käi kõigi postitajate kohta). Info ja sotsiaalmeedia on nagu kusi ja bassein. Mis kord sinna sisse lastud, seda enam sealt kätte ei saa.
PS. Ühtlasi on see ka minu viimane postitus "4x4 events" temaatikas ja oma vingumisega teid rohkem ei häiri (võime Idiot Corneril seda asja vabalt edasi klaarida kui keegi tunneb verbaalset rahutust).
Viimati muutis kummist, P Okt 27, 2013 11:44 am, muudetud 1 kord kokku.
Kahjuks pidin peale lõuanpausi lõpetama,muud kohustused ootasid.
Wildtrak sõitis täitsa hästi
Mina ka ikka vähemalt kellelgi pilti jäänud
No te oma sorentoga jäite tõsti pilti ja mitte ainult kaamera pilti. Ma mõtlesin ,et no sealt raudteetammilt see küll tervelt maha ei tule aga kus sellega, tuli mis kolin ja täiesti ühes tükis. "Tihend" töötas teil igatahes hästi
Parketitigu (praegu küll rohkem turist) ........Bussiga
Suhtlen inimestega ka 56 204 888
Kahjuks pidin peale lõuanpausi lõpetama,muud kohustused ootasid.
Wildtrak sõitis täitsa hästi
Mina ka ikka vähemalt kellelgi pilti jäänud
No te oma sorentoga jäite tõsti pilti ja mitte ainult kaamera pilti. Ma mõtlesin ,et no sealt raudteetammilt see küll tervelt maha ei tule aga kus sellega, tuli mis kolin ja täiesti ühes tükis. "Tihend" töötas teil igatahes hästi
Tänud. Sealt raudteetammilt maha tulek oli natuke paha jah, esiraud õnneks aitas nina libistada mööda maad ja tagavararatas hoidid tagastange küljes Tegelikult see auto pole enne maastikulaadset asja näinud ja ausaltöeldes üllatas ta mindki, seda siis positiivses mõttes
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Pärast linnamaasturite safarit tuli meelde esimesi väljasõite neliveolisel-kõik oli suurepärane kuni vastu tuli Ford Mondeo .
Kummardused korraldajate aadressil,kes suutsid seda vähemalt neljakümnepealist loomaaeda enam-vähem koos hoida ja talitseda.Meie jäime igatahes rahule.
Mulle isikliklult tundub,et antud üritus kajastas hästi Eesti offroadi hetkeseisu-kas TR3 või Turist.
Järgmiste kohtumisteni.
OT: Kasutaja kummist peaks jah kommenteerimise siin lõpetama, üritusele ju ei suutnud tulla, aga virisemist on palju. Ehk peaksid mõne teise foorumi siiski valima
OT: Kasutaja kummist peaks jah kommenteerimise siin lõpetama, üritusele ju ei suutnud tulla, aga virisemist on palju. Ehk peaksid mõne teise foorumi siiski valima
Seni pole siin foorumis seda kohanud (ehk ei ole ma piisavalt tähelepanelik), aga minu jaoks pani viimase pirni veel see, et ürituse pildid laetakse facebooki ja veel nii, et näod ja autonumbrid ilusti näha.
Ma saan aru, et 5a tagasi oleks võinud mind paranoikuks pidada, kuid viimase aja uudised tehnoloogia arendustest sotsiaalmeedias võiks täiskasvanud inimestel pisutki häirekella tõmmata ja panna mõtlema, enne kui netti midagi laetakse (ei käi kõigi postitajate kohta). Info ja sotsiaalmeedia on nagu kusi ja bassein. Mis kord sinna sisse lastud, seda enam sealt kätte ei saa.
PS. Ühtlasi on see ka minu viimane postitus "4x4 events" temaatikas ja oma vingumisega teid rohkem ei häiri (võime Idiot Corneril seda asja vabalt edasi klaarida kui keegi tunneb verbaalset rahutust).
Kuna sina siia enam ei postita, siis sinu käest ma vastust ei saa aga võib-olla keegi teine oskab kommenteerida kui teab milles teema on. Mis selles nägudega ja autonumbritega piltide netti üles panemisel halba võiks olla või mis sellest halba võib sündida? Lühidalt ja konkreetselt palun.
P.s. ma eeldan, et piltidel ei ole tagaotsitavad isikud ja ärandatud sõidukid.
Land Cruiser 100 2005, 4,2TD Aut - 33'' Cooper Discoverer STT PRO - Come Up DV-9
Kuna sina siia enam ei postita, siis sinu käest ma vastust ei saa aga võib-olla keegi teine oskab kommenteerida kui teab milles teema on. Mis selles nägudega ja autonumbritega piltide netti üles panemisel halba võiks olla või mis sellest halba võib sündida? Lühidalt ja konkreetselt palun.
P.s. ma eeldan, et piltidel ei ole tagaotsitavad isikud ja ärandatud sõidukid.
Isiklikult ei näe ka probleemi. Pigem tore ju teada kes olid ja tegid
Mulle meeldis!
Rõõm väga heast seltskonnast, mõnusast sõidust ja ka minu isiklikuoffroadiajaloo suurimast mudarahest, mis juhuslikult mind tabas
Tänan korraldajaid ja kõiki, kellele toimunu rõõmu ja rahuldust pakkus.
Albumid on sisult enam-vähem samad.
Kui kellelgi on pretensioone minu piltide või nende avalikustamise vastu, siis palun seda mulle privas teada anda. Olen pildistanud ja ka avalikustanud oma offroadi teemalisi fotosid alates aastast 2006. nii Delfis kui ka Nagis. Loodan, et piltidest on senini olnud pigem rõõmu kui kellegi näo või autonumbri äratundmist või muud sekeldamist...
TI.
T.S.
offroadihuviline aastast 2006
Matkajad(150; 2007) kaardilugeja
Mudamiisu(456; 2008) kaardilugeja, vajadusel ka vints ja rool
Lisax: foto-catering-PR ja meedia