2008 Avosõidu turistid

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Postitus Postitas tt »

meiegi tiim ühineb kestvate kiiduavaldustega kõikides päevakorrapunktides.

4. etapp - kojusõit oli muidugi märksa popim kui 3 eelnevat etappi kokku.

sport võidab.
Pilt
porilane
tegi autoga allveelaeva

Postitus Postitas porilane »

Korraldajatele suured tänud ka Porilane seltskonna poolt. Otsustasime seekord naised kaasa võtta ja neile näidata, mida me tavaliselt metsas teeme ja et me ikka metsas käime võistluste ajal... Autoks oli sedakorda madaldussarjaga Hyundai Terracan 255 laiusega asfaldirehvidega. Esimese osa saime peaaegu ilusti hakkama, jalgsi käisime ainult paar kilomeetrit. Orienteerumisetapi alguse leidmisega ei olnud ka probleemi, kell 7.10 olime 7-nda autona joone stardis. Joonorienteerumine (ehk noolemäng) oli meeldivalt lihtne ja parim oli muidugi see, et finis oli meie ööbimispaigas... Siis suundusime Kuremäe kohvikusse ja tegime ühe korraliku hommikusöögi. Kolmas etapp oli ka päris huvitav, eriti föön. Midagi sellist ei arvanud küll et üldse olemas on. Tuhamägedes saime ka päris palju jalutada, kuna ei tahtnud autot põhja peale kinni istutada. Peale Valaste juga arvas tagapink, et nemad ilma lõunasöögita enam edasi ei tule ja läksime Toilasse kohta nimega Fregatt. Soovitan soojalt kõigile- söök oli tõesti hea, hinnad ainult natuke kõrgemad kui Tallinna kesklinnas. Siis hakkas ka juba hämarduma, viimased punktid sai võetud päris pimedas. Viivikonnas ei saanudki seetõttu pildile muud kui ainult asula sildi. Ja läbi metsa finišisse suundudes panime natuke trassiga mööda, keerasime paarisaja meetri pärast ringi ja hakkasime otsima, kus kohast õige rada läheb. Keerasin auto nina lagendiku ääre poole ja voila - seal olid söödatünnid Addinol kirjadega. Ja jõudsimegi 15 minutit enne kella kuut lõppu. Trassil olles ei jõudnud ennast ära kiita, et neljapäeval lasin autole alla panna uued Koni`d ja uskuge, me ei jäänud merehaigeks!
Peale finišit mõtlesime, et ärgata on siiski parem oma voodis ja sõitsime õhtul koju tagasi. See oli üks parimaid otsuseid, vaadates hommikul ärgates aknast välja:-))))
Tore sõit oli!
Anto
Kasutaja avatar
Veiko
I know how to fix stuff

Postitus Postitas Veiko »

Ronini ja Vidinate poolt ka suurimad tänud kõigile kes neid aitasid ja toetasid.
Veiko
Viimati muutis Veiko, E Nov 24, 2008 4:58 pm, muudetud 1 kord kokku.
+372 5232468

Life is short drive hard.

Ronin off-road-i meeskond
Kasutaja avatar
Arto
SuurPäälik
Kontakt:

Postitus Postitas Arto »

Eriti kuum turistide edetabel nüüd nähtval eal.4x4.ee
Arto Künnapas, Ratturid meeskonna roolikeeraja , maasturisõltlane alates 2004.
MB230GE, Nissan Navara, Volvo TGB1314
offroad.ee
Kasutaja avatar
Maaks
Rock Crawler

Postitus Postitas Maaks »

Wow! Ma 16. kohal, poleks iial uskunud :o
Korraldajatele tänud, huvitav üritus oli. Kuigi see mu koduümbrus, avardas see tublisti mu silmaringi.
Kuid kui kõik ausalt ära rääkida, siis EI OLE väike linnamaastur see auto millega sellistele üritustele minna tasuks, aga noh enne ma seda ju ei teadnud.
Suured tänud kaasvõistlejale, kes mu sealt turbaaugust välja tiris.
Ja siis tervitused sellele maasturisõitjale kes kaevanduse august lühimat teed pidi otsustas Kohtla-Nõmmele sõita (ilmselt samuti Garmini omanik) ja viimasel hetkel põnnama lõi ja tagasi keeras :D
Oleks ma osanud jälgi selliselt lugeda, et aru saada, et 1 auto on läinud ja tulnud (mitte 2 läinud) poleks ma mingil juhul üritama hakanud.
Tema õigustuseks tuleb muidugi öelda, et see tee, õigemini küll rada kahjuks ei viinud kuhugi ja lõppes teele langetatud suure puuga, nii et mul tuli see rada veelkord läbida, seekord vastassuunas :lol:
tyybel
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas tyybel »

Jah, võttegrupp on täies koosseisus sigarahul!!!
Erilised tänud lisaks väga laheda raja meisterdajale ka sellele, kes ilmajaamaga läbirääkimisi pidas. Karjääris ukerdamiseks paar kraadi külma, päeval vaatamisväärsuste nautimiseks "coca-cola jõuluilm" ja lõpetuseks kojusõidul väike hurrikaan. :rofl:
Lubati üllatust - saimegi üllatuse :yupikaye
Jeep Grand Cherokee ZJ V8 5.2
Jeep Cherokee XJ
+372 5074010
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”