Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
imre20 kirjutas:Oleks samuti huvitatud, kuid just niiöelda "rahulikust" sõidust. Viimane kord kui minu metsas sõitmas käisime jäi osa metsa veel avastamata. Oleks kellelgi huvi?
imre20 kirjutas:Oleks samuti huvitatud, kuid just niiöelda "rahulikust" sõidust. Viimane kord kui minu metsas sõitmas käisime jäi osa metsa veel avastamata. Oleks kellelgi huvi?
See sõit toimus sinu metsas? Peaks ka kunagi kaema tulema
Mis rehvid neil Cherodel all olid?
Enamjaolt minu metsas jah, mõned väljaveoteed ja metsasihid ligidusest sai veel lisaks võetud. Oodatud on kõik huvilised, esimene võimalus juba homme, kes homme ei jõua, siis eks kunagi hiljem tekib samuti võimalus.
Minu cherol on all 31x10.5 fedima sirocco, teise chero all oli vist mingisugune 31 AT rehv.
Kas kellelgi on infot Mustjõe -või Aru maatikusõidualade hetke olukorra kohta? Käis mõte läbi, et läheks ''töllerdaks'' kummaski neist...lihtsalt meeldivaks ajaviiteks
Patrol Y60 35'' Silverstone
Bensiiniga võite pintsleid pesta, diislis peitub jõud!
55676422 kui vaja abi vms
Ümber tiigi ei liikunud. Sõitsime selle krossiraja läbi ja üritasime küngast madalamaks teha. Kui see kunagi avati oli lahedam, nüüd mingi nõme krossirada seal.
Autodeks olid hilux ja lc120, mõlemad stock ja ilma vintsita.
Ei ole midagi nutune, otsima peab lihtsalt mööda (riigi)metsasihte ja radu. Hea muidugi, kui keegi on enne luurel käinud, et miskit potensiaali kohal on, aga kui on väike seltskond, pole probleemi ürituse käigus kohti otsida. Landy ütleb, et kaardiga peab kodutöö olema tehtud. Hästi mina seda ei oska. Vaatan kuskilt natuke soisemaid alasid või madalamaid kohti ja siis, kas nende ümber teid on ja siis aerofotodelt ka, mis seal paistab. Linnakatele vast hea, kui on künkaid ja tõuse ka - saab veidi ronidagi, kui uppuda ei taha. Muidugi peab vaatama, kas on eramaa või mitte, kuigi keelavad sildid selguvad tavaliselt kohapeal, samas kaardil on tee olemas...
Aga Rakverest läbi metsade suunaga Võsu poole ja siis sealt Vergi peale ja Mustoja Rutja Haljala jne kaudu Rakvere tagasi..
Teed sõidetavad linnakatega ka, ja kes tahab saab proovida ka paarist mülkast läbi sõita. Teepeale jääb ka üks karjäär, kust saab mitmest erinevast kohast üless ja alla tulla..