Kuule kuule, katsu nüüd rahuneda. Oleksid sa teemat tähelepanelikult lugenud ja omal nuppu veidi peas, siis oleksid välja rehkendanud, et Kõuekõminaks ei saa masin valmis parima tahtmise juures. Suht mõttetu on midagi siin lubama hakata.tyyp07 kirjutas: Ma olen juba 2x küsinud, et mis üritusel teda näha saaks aga nagu näha selliseid küsimusi ignoreeritakse ja aetakse lihtsalt mingit muud paska suust välja.
Suurim rehvimõõt offroadiks e. velg jääb suureks
Moderaator: Moderators
Re: Suurim rehvimõõt offroadiks.
Ikka ei saanud ma vastust. Selgemaks sai juba see,et see peab millekski valmis saama ja Kõuekõminaks ei saa.OK.
Milliseks täpsemalt see Hummer saama peab siis ?
Kas mingi võistlusklassi reeglitele vastavaks ? Kui,siis millise klassi ?
Milliseks täpsemalt see Hummer saama peab siis ?
Kas mingi võistlusklassi reeglitele vastavaks ? Kui,siis millise klassi ?
HM Racing Team
Humma2 kirjutas:Kristjanil õigus
Kust teab keegi 6.aprill liitunud Humma, et Kotka nimi on Kristjan? Keegi teie endi seast lollitab teid ja itsitab kuidas leili lähete

www.nr1aiad.ee Aiad, väravad, väravaautomaatika!
Kui natuke foorumit lugeda, siis ikka saab teada...mack kirjutas:Humma2 kirjutas:Kristjanil õigus
Kust teab keegi 6.aprill liitunud Humma, et Kotka nimi on Kristjan? Keegi teie endi seast lollitab teid ja itsitab kuidas leili lähete
55624799
taivok277@gmail.com
taivok277@gmail.com
- laskarpoiss
- Got ARB and Nitrous?
mack kirjutas:Humma2 kirjutas:Kristjanil õigus

Jeep Grand Cherokee Limited 5,2 MPI V8 158kw
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Peugeot 307 2,0 HDI
VV Golf II 1,8
MB 314 2.9 td (Sprinter)
Minuarust on enamus teist kaas lugejatest kadedad, et teil pole hummerit, millega saaks võistlema minna.
Ühtlasi on lausa kurb vaadta, kuidas te nii kesiseid soovitusi jagate. Tegelikult võiks ju härrale head rehvi / velje kombot soovitada. Ma ntx lisan siia, et h2 kapote on rülgelt sitast materjalist ning ei kannata käimist. Sellele on jumala ok aftermarket tuning olemas, kasutavad venelased peamiselt, kui on vaja kapotet kindlustada, tehtud armeeritud terasest, väga tugev.
Vaata humma moskva foorumitesse, seal on sellest juttu, esindus on neil peeteriski olemas, bolt on lahendus esimene ots on 4mm terasest, sellega pole enam rauda ette vaja võid kasutada rauana. Tuled on sul katusel ju nii ehk naa.
Ühtlasi on lausa kurb vaadta, kuidas te nii kesiseid soovitusi jagate. Tegelikult võiks ju härrale head rehvi / velje kombot soovitada. Ma ntx lisan siia, et h2 kapote on rülgelt sitast materjalist ning ei kannata käimist. Sellele on jumala ok aftermarket tuning olemas, kasutavad venelased peamiselt, kui on vaja kapotet kindlustada, tehtud armeeritud terasest, väga tugev.
Vaata humma moskva foorumitesse, seal on sellest juttu, esindus on neil peeteriski olemas, bolt on lahendus esimene ots on 4mm terasest, sellega pole enam rauda ette vaja võid kasutada rauana. Tuled on sul katusel ju nii ehk naa.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
-
- I live off from the mud
- Kontakt:
Mina ei küsinud, et kas saad kõminaks valmis või mitte. Ma küsisin, et millal saab seda masinat näha võistlusel/safaril...Humma2 kirjutas:Kuule kuule, katsu nüüd rahuneda. Oleksid sa teemat tähelepanelikult lugenud ja omal nuppu veidi peas, siis oleksid välja rehkendanud, et Kõuekõminaks ei saa masin valmis parima tahtmise juures. Suht mõttetu on midagi siin lubama hakata.tyyp07 kirjutas: Ma olen juba 2x küsinud, et mis üritusel teda näha saaks aga nagu näha selliseid küsimusi ignoreeritakse ja aetakse lihtsalt mingit muud paska suust välja.
Väljaminekud kasvavad, et järele jõuda sissetulekutele....
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
http://www.rgb.ee
53449661 Kert
Team Linnamehed
Ma olen pigem õnnelik selle üle,et mul pole Hummerit ja loodetavasti ei tee ma ka kunagi nii rumalat otsust see omale soetada.K.Kotkas kirjutas:Minuarust on enamus teist kaas lugejatest kadedad, et teil pole hummerit, millega saaks võistlema minna.
Sulle on aga mittevõistlemine halvasti mõjunud.Vajad kiiret ravi sellele.

HM Racing Team
- tarmo
- I live off from the mud
- Kontakt:
Ei tea kas peaks teatud asjaolusid avaldama, mis ilmnesid või laskma veel 10 lk hüva leili visata
Lugemine oli kuni siiani päris lõbus, restecp!

Tarmo Toom, off-the-road alates 2003
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
Vaba/TR1 2005-2009
TR3 2009-2015 (Mainor Team)
Suzuki KQ700 30"MT
LC200/V8 32"AT
tarmo@4x4.ee, 526 5874
tarmo kirjutas:Ei tea kas peaks teatud asjaolusid avaldama, mis ilmnesid või laskma veel 10 lk hüva leili visata![]()
Tee üprem ennustusmäng, et kes on nime Humma2 taga...
www.nr1aiad.ee Aiad, väravad, väravaautomaatika!
Mis sa teada said ? Käi väljatarmo kirjutas:Ei tea kas peaks teatud asjaolusid avaldama, mis ilmnesid või laskma veel 10 lk hüva leili visata![]()

HM Racing Team
Ahh ära aja Movi, Mäletad me võtsime eelmisel kõminal mõnusalt päikest ja sa rääkisid pikalt ja põhjalikult kuis sa unistad võtta Ladoga võitu lillades sokkides ning aluspükstes ning peas GM -i kirjadega nokats. Sa küll rääkisid, et selleks tuleb su toonane patrol põlema panna ja H1 osta, sest sellel on toimiv rehvipumpamine olemas aga see selleks .. Seega hummeri jutt on igati ajakohane ja sa oled otsustanud valikuliselt mäletada. Ma tean, sa Moovi oled sportliku hingega ning igasugune konkurents tekitab sinus ärevust eriti, kui näha, et vastaspoolel on tõsi taga.Movistar kirjutas: Ma olen pigem õnnelik selle üle,et mul pole Hummerit ja loodetavasti ei tee ma ka kunagi nii rumalat otsust see omale soetada.
Sulle on aga mittevõistlemine halvasti mõjunud.Vajad kiiret ravi sellele.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Mida iganes te omale veeni süstite aga kogust tuleks küll vähendama hakata.
HM Racing Team
- sambla-aadu
- Rock Crawler
kogu see teema on siin nagu Armastus- kui peaaegu otsa on saanud, siis visatakse paar keppi tulle ja loidab jälle! hää mees, kes lubabki 

51963080
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
See oli nüüd küll valus!Humma2 kirjutas:Kristjanil õigus. Eks eestlased kulutavadki enamik aega mõtlemisele, et "ei saa, sein on ees, võimatu", samal ajal kui saksad, venkud, svenssonid teevad ja teevad paremini kui alguses plaanis oli
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi