ISUZU D-MAX

Moderaatorid: Landy, Moderators

Vasta
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

tynis kirjutas:Küsimus D-Maxi omanikele:

- kui sügavale vette on lubatud D-Maxiga ronida? (ilma snorklite jms-ta)
- Kas on olnud vaja paigaldada lisaks põhjakaitse?
- Kui õigesti mäletan, siis 60 cm. Pole õhuvõtjat eriti uurinud kuid kahtlustan, et antud sügavus tuleks rahulikult läbida. Hooga minnes võivad kepsud kuju muuta. Samuti on reklaamitud tagasilla snorklit. Tüssutavad - tavaline sõrmkübar õhutusaugu peal.
- Põhja kaitsmine on vajalik. Ja seda u. 2,7 m ulatuses, sest seal tagapool asetsevad kütusefilter ja veeeraldaja, küll redeli vahel, kuid näit lumevalli otsa sõites võivad maha jääda.
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Trexx
Rookie

Kus Kohas

Postitus Postitas Trexx »

Tulemas F150? 8)
Sain paar nädalat tagasi sõita 2007a F150 HARLEY DAVIDSON 5.4L
Krt mõnus oli :twisted:

Kus sa said sõita?
Minuteada on eestis 1 selline ford.
I'm not a complete idiot, some parts are missing!
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Re: Kus Kohas

Postitus Postitas suzi »

Trexx kirjutas:Tulemas F150? 8)

Kus sa said sõita?
Ilmselt selle ainukesega saingi.
Omaniku valvsa pilgu all.
Aitan palju oskan...
Trexx
Rookie

Re: Kus Kohas

Postitus Postitas Trexx »

suzi kirjutas:
Trexx kirjutas:Tulemas F150? 8)

Kus sa said sõita?
Ilmselt selle ainukesega saingi.
Omaniku valvsa pilgu all.
Kui taas isu peale tuleb siis anna teada :wink:
I'm not a complete idiot, some parts are missing!
tynis
Mudder

Postitus Postitas tynis »

Nii, sain nüüd oma D-Maxi ka kätte.
Võttis aega mis ta võttis.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

tynis kirjutas:Nii, sain nüüd oma D-Maxi ka kätte.
Võttis aega mis ta võttis.
On sul juba crdi mootoriga (120kW)? Kui jah, siis kuda on?
Aitan palju oskan...
tynis
Mudder

Ei ole kõige uuem varian. Ostsin 96kWse Roadmap-i, mis oli Motivo proovisõidu masin. Kuna on mul esimene diisel mootoriga masin siis ei oskaks ilmselt nende vahesid ka peensusteni hinnata veel.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

tynis kirjutas:Ei ole kõige uuem varian. Ostsin 96kWse Roadmap-i, mis oli Motivo proovisõidu masin. Kuna on mul esimene diisel mootoriga masin siis ei oskaks ilmselt nende vahesid ka peensusteni hinnata veel.
Kõige suurem vahe on salongis (heli). Uus on ikka vaikne, kuid vana on nagu ta on.
Rodmap ju nahksisu jne.
Hea valik.
Aitan palju oskan...
tynis
Mudder

Helil pole viga, teeb mehisemat jorinat kui mu HR-V :D ja sedagi ainult siis kui korralikumalt pedaali litsuda. :lol:
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

tynis kirjutas:Ei ole kõige uuem varian. Ostsin 96kWse Roadmap-i, mis oli Motivo proovisõidu masin. Kuna on mul esimene diisel mootoriga masin siis ei oskaks ilmselt nende vahesid ka peensusteni hinnata veel.
Kas võtsid selle sama masina, millega Sa tee äärde miilustama jäid :roll: . Tegelt, oled Sa ka tõsisisemate rehvide peale mõelnud. Peale seda, kui Suzi oma hingeõnnistuse nimel vandus, et Marix Puma 265/70/16-ga maanteel sõita kannatab, tellisin endalegi sellised. Esialgne info, et asjad Tartus olemas, osutus liialdatuks, tuli välismaalt uued tellida. Lubati, et pärast 20-t skp on kohal. Loodame. :hail
Võiks ju tulevikus mõelda (Cherode eeskujul) D-Maxide safarile 8) .
Veel, et enne otsustusvõime taastumist küsimuses, mida teha esistangega, paigaldan vist praegu ise kaitse filtrile/veeeraldajale.
tynis
Mudder

414 AVM kirjutas:Kas võtsid selle sama masina, millega Sa tee äärde miilustama jäid
Oooei. Seda küll mitte. Kuna sain veel üht proovida siis võtsin selle mis mind tee äärde ei jätnud

414 AVM kirjutas: Tegelt, oled Sa ka tõsisisemate rehvide peale mõelnud. Peale seda, kui Suzi oma hingeõnnistuse nimel vandus, et Marix Puma 265/70/16-ga maanteel sõita kannatab, tellisin endalegi sellised. Esialgne info, et asjad Tartus olemas, osutus liialdatuks, tuli välismaalt uued tellida. Lubati, et pärast 20-t skp on kohal. Loodame. :hail
Olen ka ise jääneud nende Suzi reklaamit rehvidele mõtlema. Mis need maksavad?
414 AVM kirjutas: Võiks ju tulevikus mõelda (Cherode eeskujul) D-Maxide safarile 8) .
Oleksin osalemas - enne siiski pean pisut oma kodumetsades Aegviidu polügonil harjutama :D
414 AVM kirjutas: Veel, et enne otsustusvõime taastumist küsimuses, mida teha esistangega, paigaldan vist praegu ise kaitse filtrile/veeeraldajale.
Anna siis teada mis nendega ette võtsid. Ma pean veel välja mõtlema mida peale hakata tagastangega mis peale konksu paigaldamist jupp maad allapoole nihkus. Ja siis on veel esistange ning vints mis ka meelitavad... eks jõudu ja vajadust mööda proovin neid ükshaaval ette võtta.

Veekindluse probleem on ehk vist kõige aktuaalsem, kuna mul siin on lihtsalt teedel mõnikord suuuured lombid ;)
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

tynis kirjutas:
414 AVM kirjutas: Võiks ju tulevikus mõelda (Cherode eeskujul) D-Maxide safarile 8) .
Oleksin osalemas - enne siiski pean pisut oma kodumetsades Aegviidu polügonil harjutama :D
Palju teid, aktiivseid Isuzu omanike, üldse kokku on?
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

To Tynis:
Marix Pumad maksavad u. 5600.- 4tk. (hind sisaldab -20%). Saab neid Getz Eestist, kuid need pole alati riiulil ootamas ja tellimine võtab teatavasti aega.
To Landy:
Praegu on üks - Suzi (ujub ta muidugi mitme eest), mina aktiveerun siis, kui põhi kohendatud ja sobivad rehvid all. Nyyd tuleb Tynis õiges suunas juhatada, siis meid juba kolm. Järsku aktiveerub veel mõni... tegelt on ka Motivo autod mudaseks tegemata (või ma eksin?).
tynis
Mudder

414 AVM kirjutas: Praegu on üks - Suzi (ujub ta muidugi mitme eest), mina aktiveerun siis, kui põhi kohendatud ja sobivad rehvid all. Nyyd tuleb Tynis õiges suunas juhatada, siis meid juba kolm. Järsku aktiveerub veel mõni... tegelt on ka Motivo autod mudaseks tegemata (või ma eksin?).
Motivo autodest üks on kindlasti mudaseks tehtud :D Või vähemalt katuseni poriseks ;D
D-Max / kondiaur
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

To: Landy
kuna huvilisi on veel vähe, siis ka põhjus, miks me pole seda sinu antud "paberit" täitma hakanud.

EDIT: kes hakkavad rehve vahetama, siis teatke, et tavalised löödavad tin raskused ei püsi antud veljel. Kuna veljel on tavalisest laiem rant. Lihtsalt sõidu ajal on komme raskustel uttu tõmmata. Laske kleebitavad panna. MT rehvil peab ilmselt kasutama veoauto liimitavaid, kua jutt käib 200-300g ratta kohta.
Aitan palju oskan...
Vasta

Mine “Isuzu”