VW Passat 4x4 : Uhti

Ehitad autot ja tahad oma tegevust jagada ? see on see koht, kus eputada, rääkida ning respecti koguda.

Moderaator: Moderators

Vasta
vtl
asjade olemus - see on imelihtne

Postitus Postitas vtl »

e.p. kirjutas:Ütlen Uputaja kaitseks ka paar sõna :lol: , muidu ilgun ainult tema kallal :wink:

priitv , kas tõesti on eesmärk ehitada 0 krooni eest mõtetuid kolakaid kokku, mille tulevik on aia ääres või põllu servas sealaskmise pukina ...

Uhti, proovi midagi sellist ehitada, millega siinse seltskonna ees ka tõsimeeli metsavahel, rabas või kuivenduskraavi ületamisel uhkustada saab.
Rebjata, davaite zit druzno.

Kes nüüd siis on pädev ütlema, et ühte sorti kollide ehitamine on "õigem" kui teist sorti kollide ehitamine? Kui tegu pole just töömasinaga, siis on praktilisest vaatevinklist üks "mõttetu" hobi kõik. Kulutatakse materjali, energiat, kütust ja massiliselt oma aega, et saada veidikene fun-i autoroolis. Kuidas nüüd saab öelda, et ühe mehe ehitamise tulemusel saadud fun on kehvem, kui teise oma.

Toetan mõlema oponendi siinseid tegemisi nende usust ja eesmärkidest sõltumata.

PS. Hoidke loodust kurinahad :)
Kasutaja avatar
marxkoll
Rock Crawler

Postitus Postitas marxkoll »

Müts maha mehe ees :yupikaye , kes viitsib teha oma kätega kolist ja vanarauast midagi hingele!!! Anna minna -ja jääme ootama uusi projekte!!!

Ps: Kõige suuremad kommentaatorid ja kritiseerijad on need kes ei suuda enamat teha õllepudeli tõstmisest! :argue
Isehakanud loodusesõber!!! Mees kes ei karda väljakutseid!!!
Margus +37256633834
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

e.p. kirjutas:Tere

Uhti, proovi midagi sellist ehitada, millega siinse seltskonna ees ka tõsimeeli metsavahel, rabas või kuivenduskraavi ületamisel uhkustada saab.

Ainuke probleem vist,et sellise pilli ehitamise peale kulub mitte 12k vaid 200 k.
ylbik
Fitting 38"

Postitus Postitas ylbik »

On olnud AU olla Uhti töökaaslane ja sellepärast kritiseeringi!
Tean, et Uhti oskab paremaid asju kokku keerata.
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

PriitV kirjutas:
uputaja kirjutas:Anna andeks Uhti,´aga see projekt sobib hästi Streetrace foorumisse, kus enamus tehnikataibuta inimesi kiidavad kui osav sa oled , mitte siia.

Junga@ei suuda mitte vaitki olla.
Anna andeks, ei saa ka mitte vaiki olla!

Ma tean, kes on Uhti. Ma tean ja olen näinud, MIDA Ta suudab 0-raha juures valmis ehitada. Lisaks ma TEAN ka TÕSISEID Eesti off-roaderied alates aastast 1998, MIDa nad on ehitanud jne. Aga vaat kurat sinust (väikese tähega) ei tea küll mitte sittagi!

Esimesed postitused uputaja käest aastast 2005 on sellised (vaata, me TEAME, kuidas ka foorumis kasutada):
1. Paluks infi sellise vintsi kohta , tõmbejõud , vastupidavus, sobivus UAZ ile,hind ,kättesaadavus
2. Tarvis vahetada uazikul klapisääre tihendid .Kuidas asi käib ,palju tuleb mootorit lahtivõtta,palju uued maksavad
3. Plaanis uazikule alla panna traktorikummid.mis mõõt alla sobib?kas sellist mõõtu on saadaval 34x11.5x16.
4. Olen ise värske 66 omanik, ning tekkisid järgmised küsimused.
mis õli ja kui palju läheb roolivõimu,kui mitu l õli läheb sildadesse ja kas 66 õlivarras on pikem kui gaz 53
varsti pildid

Anna andeks mees, sellise bäkraundiga tegelasel pole üldiselt sõnaõigust, onju! Nii LOLLE küsimusi esitasid mehed 15 ja rohkem aastat tagasi... lapsepõlves. JA et sa teaks, siis Uhti ehitas VALMIS juba aastate eest kodus ise Estfieldi numbriga 232 TVS. Aasta oli siis 2002... Nii et kel pole ette näidata enne seda tärminit VALMIS tehtud asja, ärgu sõna võtku. Srtiirreisser uputaja mai äss!
Kellele lollid kellele mitte . 5 aastat tagasi olin ma 15 aastane ja iseõppija oma toredate leludega. Nii et ära paugu. Oma noore ea koha olen rohkem teinud ja näinud, kui mõni vana peer kes Männiku Saffaril kõvatamas käis.

PPS: Lgp Priit ma ei tea sinust samuti mitte sittagi, nii et Sa pole vist eriti tegija vend või mis?

Päikeselisi päevi ja rõõmsat pensioni-iga .

Andres
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

võte nüüd aur maha ja kakelge kuskil mujal. Muidu tuleb armeenia raadio noomima.
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Uhti, huvi pärast võiksid oma punase unistuse külgkalde nurga ära mõõta. Julgestuslinti üles ja vaikselt kallutama, kuni ümber minema hakkab. Endal ka hiljem hea teada millal kriitiliseks läheb. Sest kukkuda on sul kõrgelt.

Eelkõnelejatele veel: ei ole olemas lolle küsimusi. Esimene asi mida me rääkida õppides tegema hakkame on lollide küsimuste esitamine ja me teeme seda kuni lõpuni. Küsija suu pihta ei lööda - mäletate?

Samas teise mehe taipu, ilma teda tundmata kritiseerida - eks see on veidi kriitikat väärt küll.
uputaja kirjutas:Ma tean, et ma isiklikult olen palju paremaid masinaid teinud ja ehitanud...
Njah.. Kui sa nii väidad.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
PARUN
Rock Crawler

Postitus Postitas PARUN »

Las mees teeb mis tahab, vähemalt ei ole mingi tühikargaja, on ikka ette ka näidata midagi.
Mõistuse kohapealt tuleks jah suu koomal natuke hoida, kuigi jah, hiljaaegu isegi oma vanaisa viilis sae ketti tsihka-tsahka nagu saega, no ütle siis, vana mees ometi ja peaks ju teadma kuidas viilitakse. :shock: Need virisejad võiks kõigepealt oma peldikud üle vaadata kui mõttetud on need mõne kohapealt.
Igal asjal on oma mõte.
Kõnetraat 51922951
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

OSTKE OMALE NAISED JA VINGUGE NENDE KALLAL
Teema nimi on Ehitame autot e eputa tehtuga.

Varsti ei ole selles alateemas peale silverbeasti mitte midagi, lihtsalt keegi ei taha oma tegemisi üles riputada, sest mõned mehed lihtsalt virisevad ja ilguvad.

Jünger.
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Tegin mõned talvised pildid:

Pilt

Pilt

Pilt
GENERAATORITE , STARTERITE remont,testimine ja müük!
Carsmart Baltic OÜ Tartus Tähe 127 f
Kasutaja avatar
RaidoKol
Fitting 38"

Postitus Postitas RaidoKol »

Üks küsimus. Nimelt miks on kere ja raami vahe nii suur, kas sellel on mingi tehniline põhjus või....?
Raido Kolk, Team VILKAR _ VABA+/VABA/TR3, Eesti 4x4 karikasari 2007 II koht, peaaegu 37'' rehviga.
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Põhjus on osaliselt laiskuses,et ma ei viitsind auto põhja sisse mootori jaoks suurt auku lõigata ja istmete kinnitusi ümber teha. Arvatavasti oleks tulnud ka uued madalapõhjalised istmed otsida.
Teiseks tahtsin,et auto tuleks võimalikult suur mitte nagu tavaline tänavamaastur.
AsTroSS
Fitting 44"

Postitus Postitas AsTroSS »

Pisut suuremad rehvid sobiksid visuaalselt pisut paremini.

Mis ülekanded sul sildades on ?
Dodge Ram T25
Dodge Ram T35

Kui suureks saan ,siis ostan KRAZ 255B ......
Kasutaja avatar
uhti
Fitting 38"

Postitus Postitas uhti »

Sobiksid küll aga sillad ei pea vastu.Sillaülekanne on vist 5,1..
blizzard
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas blizzard »

Lihtsalt niisama ... 8) :lol: :roll:
Pilt
Vasta

Mine “Ehitame autot e eputa tehtuga / Build threads and show offs”