Mis te siis päev läbi teete, ehk kes millega aidata saab!
Moderaator: Moderators
mina vaatan kuidas muru kasvab
Viimati muutis kalle77, E Apr 05, 2010 6:44 pm, muudetud 1 kord kokku.
kui kellegil on nt rauad kõveraks sõidetud vastu ootamatult ründavat mändi.... või tahaks kuhugile paigaldada riffelplekki(kasvõi katusele), sis võin aidata paranduse ja tükeldamisega
alumiinumiga on muidugi nii nagu on, aga kui mulle auk pähe rääkida, sis saab ka seda keevitada(nt käimakoti korpuse mõrasid)
Nimelt tartus pizzapoe juures Tahel Metallis töötan mina.
56604237

alumiinumiga on muidugi nii nagu on, aga kui mulle auk pähe rääkida, sis saab ka seda keevitada(nt käimakoti korpuse mõrasid)
56604237
@quattro projekt
- TiitR
- I live off from the mud
Kui mõõdud ette söödan, teed länkarile põhjakaitsmed ära?kickstart kirjutas:kui kellegil on nt rauad kõveraks sõidetud vastu ootamatult ründavat mändi.... või tahaks kuhugile paigaldada riffelplekki(kasvõi katusele), sis võin aidata paranduse ja tükeldamisega![]()
56604237

no oleneb, mis materjalist... alu-ga suht selline teema, et kui kohale tood, sis peaks hakkama saama, sest seda endal ei vedele kuskil.
Muidugi oleneb, kui suures mõõtmes..kas karterile, või terve kere alla?
Aga pmst kriba mingid joonised, soovitav materjal ja paksus. Kui vaja, võib ka painutada....
Aga pmst kriba mingid joonised, soovitav materjal ja paksus. Kui vaja, võib ka painutada....
@quattro projekt
- TiitR
- I live off from the mud
Et mitte teemat väga risustada, siis edasine kõik PS-is.kickstart kirjutas:no oleneb, mis materjalist... alu-ga suht selline teema, et kui kohale tood, sis peaks hakkama saama, sest seda endal ei vedele kuskil.

Kas sul on rohkem kui ühte vaja? Rohkem kui ühega saaks ilmselt aidata...Ma küll ei tea mis hinda esindus tahab, aga orjenteeruv umbes 500?yanekk kirjutas:Kas keegi tegeleb Osram-i pirnidega,ehk saab soodsamalt kui esindus pakub.
Kuna tegemist pole igapäevase pirniga,siis vaja selliseid:64613 75W 12V G5,3
Täpsemat infot saaks ilmselt homme õhtuks

Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Hetkel Isuzu Trooper ja RX400h
Kogus oleneb hinnast,happuks nad ei lähe ja arve oleks kah vajalik.igiliikur kirjutas:Kas sul on rohkem kui ühte vaja? Rohkem kui ühega saaks ilmselt aidata...Ma küll ei tea mis hinda esindus tahab, aga orjenteeruv umbes 500?yanekk kirjutas:Kas keegi tegeleb Osram-i pirnidega,ehk saab soodsamalt kui esindus pakub.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Ok, loodan homme sulle infot anda. Arve saab ka loomulikult.yanekk kirjutas:Kogus oleneb hinnast,happuks nad ei lähe ja arve oleks kah vajalik.igiliikur kirjutas:Kas sul on rohkem kui ühte vaja? Rohkem kui ühega saaks ilmselt aidata...Ma küll ei tea mis hinda esindus tahab, aga orjenteeruv umbes 500?yanekk kirjutas:Kas keegi tegeleb Osram-i pirnidega,ehk saab soodsamalt kui esindus pakub.
Exid:Frontera´95, Blazer´97,Ranger´03,Pajero´93,Galloper´98,Ranger´08, XC90´03
Mina siis tegelen enamasti pinnase ja lammutustöödega. http://spetslammutus.ee/index.php?page=64
IT guru
Lükkan käima/parandan ükskõik millise serveri koos tarkvaraga. Võrgutan ära kuni paarituhandepealise võrgu. Ruudin ära kõik paketid kuhu vaja.
Spetsialiseerun FreeBSD/Linux-ile. Windowsist kah ära ei ütle.
Odav ei ole.
PS-idele vastan.
Spetsialiseerun FreeBSD/Linux-ile. Windowsist kah ära ei ütle.
Odav ei ole.
PS-idele vastan.
"Computers are useless. They can only give you answers."
-- Pablo Picasso
-- Pablo Picasso