Kas politsei on muutunud aktiivsemaks?

Koht kus käsitletakse Transpordiameti (ARK), tehnoülevaatuse, liiklusseaduse, liikluskindlustuse ja muude õigusaktidega seotud teemasid.

Moderaator: Moderators

Vasta
MeelisV
Fitting 38"

Postitus Postitas MeelisV »

politsei aktiivsust ehk näitab see, et sel pühapäeval mis just läks
~kella 17...18 ajal oli Tallinn-Kuusalu 3 patrulli ja lisaks veel üks Kuusalu-Viitna

s.t. siis pühapäeva õhtul 4 patrulli kuni Viitnani :shock:
jackpuuk
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas jackpuuk »

Ei saagi enam aru, mis toimub, peeti mind kinni firma kaubikuga, mul puudus volitus selle kasutamiseks(asjaolude kokkulangevus, polnud vähimatki plaani sellega sõitmiseks), loeti sõnad peale ilma volituseta sõitmise kohta ja ka selle pärast, et vahtralehed küljes(no ei pidanud neid olema), asi piirdus SUUSÕNALISE hoiatusega :roll:. Kas tõesti teevad mõned politseinikud oma tööd, või jätsid ettekirjutused rämedalt täitmata? :shock:
kiilakal pole taskus kammi.
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Vahatralehed võivad autol küljes olla ka siis kui sellega sõidab täisõiguslike lubadega juht.
Kuna üleeellmises firmas oli paar "vahtralehe meest", siis ostsin firmasse paki vahtralehe kleepse ja kleepisin need kõigile kümnekonnale üldkasutatavale autole külge. Siis polnud muret, et ära kaovad või keegi unustab väljakutsele sõites külge panna.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
yanekk
I live off from the mud

Postitus Postitas yanekk »

Landy kirjutas:Vahatralehed võivad autol küljes olla ka siis kui sellega sõidab täisõiguslike lubadega juht.
Kuna üleeellmises firmas oli paar "vahtralehe meest", siis ostsin firmasse paki vahtralehe kleepse ja kleepisin need kõigile kümnekonnale üldkasutatavale autole külge. Siis polnud muret, et ära kaovad või keegi unustab väljakutsele sõites külge panna.
Iseenesest mõte hea,aga kui peaksid kogemata mõne apsaka liikluses tegema,siis politseiga kohtumise tõenäosus on vägagi suur.Võrreldes ilma vahtraleheta masinaga sõites.

Kui veel vahtraleht nõudis maante kiiruseks max 70km/h ja endal polnud enam vaja seda,siis suvisel ajal 101km/h radari näiduga oli seletamist omajagu.
Pakun autoremondi teenust Haapsalus.
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

CÄÄRFIILD kirjutas:Nüüd siis tehakse varaste elu päris mugavaks!
http://www.epl.ee/artikkel/462465
Esimesed viljad on käes - minu maja ees on juba mitmel autol klaasid klirisenud.

Ja keegi eriti ei niutsu, kõik vaatavad pealt, kuidas Linnaviletsuse PR eelarve on ligi 50 milj. krooni ja samal ajal lükatakse linn pimedaks. Nii, et kesikute valijad mõtelgu, enne kui ninasarviku seltskonnale oma hääle annavad. Valimised on õnneks (või taas õnnetuseks?) tulemas.
Disco I ES
Kasutaja avatar
tai
unistus TR nullist

Postitus Postitas tai »

Kui nii edasi läheb peab vist inseneri imedepõllult selle kuulikindla Lancari hoovi veeretama
Sellega on niisama ka kena lauba õhta õlut libistada ja kopli vahel kulgeda ja inetusi slaavi keeles lausuda.
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
Kasutaja avatar
Inz
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Inz »

tallinnas nüüd ju öösel hea magada, sest pime ju 8)
Rocky minu esimese 4x4 masin
kõnetraat 56912385
rahvus: setu
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

Minini jõudnud info kohaselt on nüüd neile koopast välja ulatuvad (MT) rehvid nagu punane rätik härjale.
Lisaks sponsorlepingule saadetakse sind ka joonelt kordusülevaatusele .
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kasutaja avatar
mrt
Fitting 38"

Postitus Postitas mrt »

Sain hoiatuse laiuse asjus. 200mm laiem.
Kahju peegleid sisse ei oleta.
Raiki
Fitting 38"
Kontakt:

Postitus Postitas Raiki »

Ma siiski julgen arvata, et enamikul juhtudest on juht ise süüdi. Kas teeb midagi valest või on kehtiv rikkumine ees. Pole küll liikluses just musternäide, aga ausõna ei mäletagi enam kuna viimati peatati ... ma pakun, et ca 5-6 aastat tagasi või isegi rohkem ja siis olin ka ise süüdi. Ei olnud turvavööd peal. Ja selle aja jooksul olen omanud just selliseid masinaid, mis politseile silma jäävad. BMW.sid paar tükki, Toyota Supra, Praegu on MB CLK ja jeebil ka mudarehvid all ning 4 tuld katusel.
Jeep Crand Cherokee Overland
fagott
True Off Roader!

Postitus Postitas fagott »

Raiki kirjutas:Ma siiski julgen arvata, et enamikul juhtudest on juht ise süüdi. Kas teeb midagi valest või on kehtiv rikkumine ees. Pole küll liikluses just musternäide, aga ausõna ei mäletagi enam kuna viimati peatati ... ma pakun, et ca 5-6 aastat tagasi või isegi rohkem ja siis olin ka ise süüdi. Ei olnud turvavööd peal. Ja selle aja jooksul olen omanud just selliseid masinaid, mis politseile silma jäävad. BMW.sid paar tükki, Toyota Supra, Praegu on MB CLK ja jeebil ka mudarehvid all ning 4 tuld katusel.
Piisab sellest et vead E kategooria haagist. Järelikult oled süüdi :idea: .
Kasutaja avatar
nymmik
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas nymmik »

ÜV on hakatud ära võtma,
Leiti siis,
* suuremad rehvid kui passis,
* vints pole märgitud lisavarustusena,
* auto 5cm kõrgem kui passis,
* udutuled liigakõrgel, ja veel nipet näpet.
Viriseti veel raudade üle aga alla 96.a. autodel võivad olla ilma tähiseta.
Grandpa's Garage https://www.facebook.com/GrandpasGarage
VW Amarok
Mazda RX8 2003
ZAZ965
Olnud traktorid Jeep WK 2007 3.0CRD / ZJ-5,2V8 / WJ-2,8CRD / NissanKingCab-3.0V6
Kasutaja avatar
Bill
Rock Crawler

Postitus Postitas Bill »

vints pole kirjas lisavarustusena?-mis ajast seda on hakatud küsima või kirja panema? ja udutuled liiga kõrgel-kas siis auto ninal mõõdetakse kõrgust maast või?
Kasutaja avatar
smtasku
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas smtasku »

Kood 205. Eesmised udulaternad .....
.....6) eesmise udulaterna valgusava alaserv ei tohi asetseda madalamal kui 250 mm ja ülaserv kõrgemal lähitule laterna valgusava ülaservast ning M1 ja N1 kategooria sõidukil kõrgemal kui 800 mm maapinnast. Laterna valgusava välisserv ei tohi olla kere välisgabariidist kaugemal kui 400 mm.
v6sa
I live off from the mud

Postitus Postitas v6sa »

fagott kirjutas:...

Piisab sellest et vead E kategooria haagist. Järelikult oled süüdi :idea: .
Mismoodi see asja mõjutab? E-kati nõudva haagist ja seda mittenõudva haagist ei saagi iga kord ju ilma peatamata eristada...
Milles see süüdiolek väljendub? Kui tähed juhiloal ikka klapivad muidugi... :roll:
Vasta

Mine “ARK, TÜV, kindlustus ja muud juriidilised küsimused”