politsei aktiivsust ehk näitab see, et sel pühapäeval mis just läks
~kella 17...18 ajal oli Tallinn-Kuusalu 3 patrulli ja lisaks veel üks Kuusalu-Viitna
s.t. siis pühapäeva õhtul 4 patrulli kuni Viitnani
Ei saagi enam aru, mis toimub, peeti mind kinni firma kaubikuga, mul puudus volitus selle kasutamiseks(asjaolude kokkulangevus, polnud vähimatki plaani sellega sõitmiseks), loeti sõnad peale ilma volituseta sõitmise kohta ja ka selle pärast, et vahtralehed küljes(no ei pidanud neid olema), asi piirdus SUUSÕNALISE hoiatusega . Kas tõesti teevad mõned politseinikud oma tööd, või jätsid ettekirjutused rämedalt täitmata?
Vahatralehed võivad autol küljes olla ka siis kui sellega sõidab täisõiguslike lubadega juht.
Kuna üleeellmises firmas oli paar "vahtralehe meest", siis ostsin firmasse paki vahtralehe kleepse ja kleepisin need kõigile kümnekonnale üldkasutatavale autole külge. Siis polnud muret, et ära kaovad või keegi unustab väljakutsele sõites külge panna.
Landy kirjutas:Vahatralehed võivad autol küljes olla ka siis kui sellega sõidab täisõiguslike lubadega juht.
Kuna üleeellmises firmas oli paar "vahtralehe meest", siis ostsin firmasse paki vahtralehe kleepse ja kleepisin need kõigile kümnekonnale üldkasutatavale autole külge. Siis polnud muret, et ära kaovad või keegi unustab väljakutsele sõites külge panna.
Iseenesest mõte hea,aga kui peaksid kogemata mõne apsaka liikluses tegema,siis politseiga kohtumise tõenäosus on vägagi suur.Võrreldes ilma vahtraleheta masinaga sõites.
Kui veel vahtraleht nõudis maante kiiruseks max 70km/h ja endal polnud enam vaja seda,siis suvisel ajal 101km/h radari näiduga oli seletamist omajagu.
Esimesed viljad on käes - minu maja ees on juba mitmel autol klaasid klirisenud.
Ja keegi eriti ei niutsu, kõik vaatavad pealt, kuidas Linnaviletsuse PR eelarve on ligi 50 milj. krooni ja samal ajal lükatakse linn pimedaks. Nii, et kesikute valijad mõtelgu, enne kui ninasarviku seltskonnale oma hääle annavad. Valimised on õnneks (või taas õnnetuseks?) tulemas.
Minini jõudnud info kohaselt on nüüd neile koopast välja ulatuvad (MT) rehvid nagu punane rätik härjale.
Lisaks sponsorlepingule saadetakse sind ka joonelt kordusülevaatusele .
Ma siiski julgen arvata, et enamikul juhtudest on juht ise süüdi. Kas teeb midagi valest või on kehtiv rikkumine ees. Pole küll liikluses just musternäide, aga ausõna ei mäletagi enam kuna viimati peatati ... ma pakun, et ca 5-6 aastat tagasi või isegi rohkem ja siis olin ka ise süüdi. Ei olnud turvavööd peal. Ja selle aja jooksul olen omanud just selliseid masinaid, mis politseile silma jäävad. BMW.sid paar tükki, Toyota Supra, Praegu on MB CLK ja jeebil ka mudarehvid all ning 4 tuld katusel.
Raiki kirjutas:Ma siiski julgen arvata, et enamikul juhtudest on juht ise süüdi. Kas teeb midagi valest või on kehtiv rikkumine ees. Pole küll liikluses just musternäide, aga ausõna ei mäletagi enam kuna viimati peatati ... ma pakun, et ca 5-6 aastat tagasi või isegi rohkem ja siis olin ka ise süüdi. Ei olnud turvavööd peal. Ja selle aja jooksul olen omanud just selliseid masinaid, mis politseile silma jäävad. BMW.sid paar tükki, Toyota Supra, Praegu on MB CLK ja jeebil ka mudarehvid all ning 4 tuld katusel.
Piisab sellest et vead E kategooria haagist. Järelikult oled süüdi .
ÜV on hakatud ära võtma,
Leiti siis,
* suuremad rehvid kui passis,
* vints pole märgitud lisavarustusena,
* auto 5cm kõrgem kui passis,
* udutuled liigakõrgel, ja veel nipet näpet.
Viriseti veel raudade üle aga alla 96.a. autodel võivad olla ilma tähiseta.
vints pole kirjas lisavarustusena?-mis ajast seda on hakatud küsima või kirja panema? ja udutuled liiga kõrgel-kas siis auto ninal mõõdetakse kõrgust maast või?
Kood 205. Eesmised udulaternad .....
.....6) eesmise udulaterna valgusava alaserv ei tohi asetseda madalamal kui 250 mm ja ülaserv kõrgemal lähitule laterna valgusava ülaservast ning M1 ja N1 kategooria sõidukil kõrgemal kui 800 mm maapinnast. Laterna valgusava välisserv ei tohi olla kere välisgabariidist kaugemal kui 400 mm.
Piisab sellest et vead E kategooria haagist. Järelikult oled süüdi .
Mismoodi see asja mõjutab? E-kati nõudva haagist ja seda mittenõudva haagist ei saagi iga kord ju ilma peatamata eristada...
Milles see süüdiolek väljendub? Kui tähed juhiloal ikka klapivad muidugi...