Väljasikutamisi?

Appikarjed, päästetööd ja kõik muud hädad mis metsas või selle ümbruses juhtuda võivad.

Moderaator: Moderators

Vasta
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

uputaja kirjutas:Kõige rohkem ärritas see , et inimesed näevad hädasolijaid , aga keegi ei vaevu aitama. Kuradi Tundrad
Nii ja naa. Sa mupole või ühisteenustele oleks nööri ulatanud? ;)
tegime pulli, aitab
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

munnpoll on siiski madalat profiili hoidnud neil päevil.

ühisteenused aga ikka oma teada-tuntud tasemel.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Kasutaja avatar
uputaja
I live off from the mud

Postitus Postitas uputaja »

tanel kirjutas:
uputaja kirjutas:Kõige rohkem ärritas see , et inimesed näevad hädasolijaid , aga keegi ei vaevu aitama. Kuradi Tundrad
Nii ja naa. Sa mupole või ühisteenustele oleks nööri ulatanud? ;)
Ei tea , maakohas muinpolli pole ja ühistransport nagunii ei liigu sellise ilmaga. :lol: Aga üldjoontes kedagi hätta ka ei jäta.
Asjas sees 2005. Sügissõidust.
Kasutaja avatar
anttix
Fitting 38"

GSM: 51 67286

Postitus Postitas anttix »

tanel kirjutas:Nii ja naa. Sa mupole või ühisteenustele oleks nööri ulatanud? ;)
Hehee, see oli küll naelapea pihta. Ütlen ausalt, et mina olen nii õel inimene, et need rohelised pederastid marsilt võivad minupoolest lumehange sitsima jääda, vähemalt ei käi nad siis lumme jäänud autodelt lumehunniku alt numbrimärke välja kaevamas ja parkimistrahve tegemas. Ei hoidnud nad midagi madalat profiili, kui uudiseid uskuda. Abilinnapea "logisevad mutrid" ju kraaksus, et munnpolitsei on saanud korralduse usinalt majaomanikele lume rookimata jätmise eest trahve tegemas käia. Huvitav miks keegi linnaviletsusele trahvi ei tee lume rookimata jätmise eest?
Maa-mets-vesi tüüpi õelusehunnik
JaanKaer
Off Roader Wannabe

Postitus Postitas JaanKaer »

Mis sellest kasu saaks väga tõusta?

Sellest oli juba juttu, et linn tegigi linnale trahvi. Mõttetu rahade kantimine lõpptulemusena. Ehk kommunaalamet (riiklik institutsioon) tegi linnavalitsusele trahvi (riiklik institutsioon), kuna viimane ei suutnud tagada piisavalt puhtaid tänavaid. Viimane omakorda kasseerib selle summa sisse allhankijatelt - erafirmadelt. Viimastele esitatakse täpselt sama "trahvi" sisu - ei saanud hakkama. Kes kannatab? Eks ikka ettevõtja.
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

khm-hkm...
esiteks pole linn ega selle allasutused riikliku, vaid ikka KOV tasandi institutsioonid.
teiseks on räägitud ettekirjutustest, mitte trahvidest.
ettekirjutuse alusel on võimalik teatud töötajaid distsiplinaarkorras mõjutada, sest selleks peab ka mingisugune alus olema. ülemuse või kolleegi subjektiivsest hinnagust, et keegi oma tööd hästi pole teinud, ju ei piisa.
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
tanel
Rock Crawler

Postitus Postitas tanel »

Noh, mina näiteks vahtisin esmaspäeval külma kõhuga soojast toast mingi džigiti võimlemist - meil töö juures otsustas mingi e-mersuga taksist (kliendid peal) ummikust möödumiseks diagonaalis üle muruplatsi põrutada, lootes kõnniteele pääseda ja mööda seda jätkata. Tubli 15 metra raius läbi vist (ei tea, oli tagavedune või 4matic) ja sinna ta jäi.
Mina otsustasin, et erakorralised liiklusolud ei soosi debiilide teele tagasi aitamist ja mitte ei läinud jopet selga ajama. Kõrval oleks juhtunud olema, siis jakobsoni eest oleks võinud tagasi teele tõmmata (idioodi kombel raha teenida üritad, maksa ka idioodi kombel, koolitustasu või nii), aga nii toast välja pakkuma minna oleks olnud juba väljapressimine ja ei tundunud ilus.
Kliendid lahkusid järgmise taksoga mingi 10 minuti pärast juba. Vana tõmbas teele tagasi mingi mööduv trakats, ei pidanud ka tema üle poole tunni passima.

Ja eelmine talv, märtsi lumeuputses sai kogemata aidatud inimest, keda oleks tulnud aitamata jätta - sai prisma parklas mingi audirimakas käima tõmmatud, nööriga askeldades tundsin aga viinalõhna... :(

Üldiselt olen ma abivalmis inimene, ei pea paljuks ka lihtsalt kingade ja kinnastega varustatuna lumme appi lükkama minna.

P.S: mis puutub neisse pararepressiivorganitesse, vastaks ma ise nende käeviipele ilmselt sõrmeviipega.
P.P.S: mul foorumi kleepse peal pole... ;)
tegime pulli, aitab
krunnn
Fitting 38"

Postitus Postitas krunnn »

Tere

Kahjuks läks el. katkestuse tõttu pikk emotsionaalne jutt kaduma, palju keda ja kus sikutasin, aga tahtsin siin kohal küsida paljudel sõidukatel käib see vedamise junn külge vastupidi keermega? Loll on paha olla, kui ei viitsi silti lugeda ja ei vaata asju lähemalt kotkapilguga, aga krt üks tutikas opelgas oleks minu pärast peaaegu küla vahele eurokraavi jäänudki, kuna üritasin ja üritasin seda junni ette keerata põlvini lumes, aga mis ei lähe see ikka ei lähe vastupidi mõeldule, ka piloot oli 2 kuud tagasi õnnelikuks lubade omanikuks saanud ja niigi zokis ja teadmised pukseerimisvidinatest selle opeli puhul puudusid.
(mida vingem maastur, seda kaugemale tuleb traktori järgi minna)
5 6 6 6 6 6 1 3
Hetke kõva ei püsi kaua!
Kasutaja avatar
Maka
Mudder

Postitus Postitas Maka »

krunnn kirjutas:Tere

Kahjuks läks el. katkestuse tõttu pikk emotsionaalne jutt kaduma, palju keda ja kus sikutasin, aga tahtsin siin kohal küsida paljudel sõidukatel käib see vedamise junn külge vastupidi keermega? Loll on paha olla, kui ei viitsi silti lugeda ja ei vaata asju lähemalt kotkapilguga, aga krt üks tutikas opelgas oleks minu pärast peaaegu küla vahele eurokraavi jäänudki, kuna üritasin ja üritasin seda junni ette keerata põlvini lumes, aga mis ei lähe see ikka ei lähe vastupidi mõeldule, ka piloot oli 2 kuud tagasi õnnelikuks lubade omanikuks saanud ja niigi zokis ja teadmised pukseerimisvidinatest selle opeli puhul puudusid.

Minuteada kõigil uutel ongi need aasad vastupidise keermega :)
Juhatan Viigardit õigele teele
Discovery
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Discovery »

Maka kirjutas:
krunnn kirjutas:kuna üritasin ja üritasin seda junni ette keerata põlvini lumes, aga mis ei lähe see ikka ei lähe vastupidi mõeldule, ka piloot oli 2 kuud tagasi õnnelikuks lubade omanikuks saanud ja niigi zokis ja teadmised pukseerimisvidinatest selle opeli puhul puudusid.

Minuteada kõigil uutel ongi need aasad vastupidise keermega :)
Osadel uutel on õige keermega, osadel vastupidise keermega - tormis sain targaks!
tyyp07
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas tyyp07 »

49ZIA kirjutas:
Osadel uutel on õige keermega, osadel vastupidise keermega - tormis sain targaks!
Sama siin 8) Kokku ei viitsinud hädalisi lugeda aga neid oli ikka palju :wink:
Kasutaja avatar
uno
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas uno »

Minul õnnestus eile jälle kaks autot teepeale aidata Viljandi mnt ja Kiili-Ringtee ristmiku vahel. Esimene oli metsavahel ennast üle valli lausa saanud, aga kätte ma ta sealt sain. Kui auto oli teepeal, siis juht tänas kättpidi ja ütles, et ma olevat esimne jeebivend, kes ise kinnipidas ja abi pakkkus, teised olevat tuima näoga mööda sõitnud :? . Kusjuures neil oli veel väike laps ka autos. Teine auto oli eelmisest paar kilomeetrit Kiili poole, üks naisterahvas, kes sai ka vääga õnnelikuks, kui oli oma Honda teepeale tagasi saanud. Tema kurtsi samamoodi, et ükski jeebimees pold kinni pidanud. Nu ma tegin omad järeldused, et juu siis ei ole siit foorumist tegelased :D
MikkM
Fitting 38"

Postitus Postitas MikkM »

Huvitav päev olnud,
Istusin raielangil kinni ja mind tõmbas sealt välja Audi coupe :lol:

Lisaks tundub, et Teede valitsuse mehed jälle jooma hakanud...

Põltsamaa-Võhma maanteel hetkel lihtsalt terve tee kiilasjää all, isegi jala ei seisnud püsti.
Esimene auto mis mu nina all teelt välja kuuse hekki kijutas oli 3-ene bemar, läksin appi ja välja ta saigi vitara jõul 8)
Selle ajaga kui seekleid krudasin sõitsid saja meetri raadiuses veel 2 autot välja, mis ka kõik tee peale tagasi sai sikutatud, üks nendest oli nissan patrol :twisted:

Vitara power :lol:

Sai ka telefoniga pilte tehtud, aga peale auto tulede sinna midagi ei jäänud :x

Mikk
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

keelutsoon kirjutas:munnpoll on siiski madalat profiili hoidnud neil päevil.

ühisteenused aga ikka oma teada-tuntud tasemel.
Lumetormi ajal olid munnpollid lumelabidad kätte võtnud .. ja olid lasnamäe kanalis paraja lappi lahti puhastanud, et nende munn-mobiil sisse mahuks. Busse käis muidugi vähe, sest enamik olid kusagil puhastamatta tänavatel kinni, aga kohustuslik kvoot sai ikka täis. Need "endised Harjumaa töötud" (heliitusnimi pärispolitsei poolt) kes hommikul munnmobiili ei mahtunud, saadeti joonlauaga eramajade ette lumerookimist mõõtma.

Urmas
Toyota Land Cruiser LJ70 TR2
www.myrgel.com
Kasutaja avatar
marauder
True Off Roader!

Postitus Postitas marauder »

Selle viimase lumetormi ajal sai ka nii mönigi auto välja sikutatud GV XL-7'ga

2xHonda Accord
1xTransit
1xLada 110
1xBMW 525
1xBMW 320

ja kindlasti veel, aga ei tule meelde hetkel. Minul oli löbus, ise kinni ei jäänud.
Vasta

Mine “Pääste(t)ööd ja abistamine”