Omast kogemusest tean rääkida, et Leedus mul üks on kasutusrendis.
Eesti registrisse ei taha üle tuua. Suht mugav on välismaa kasutusrendis olevat asja kasutada. Suur jama on ainult sellega et tahab vägisi kasutusrendist end välja osta ja Eesti registrisse sisse saada. Selles asi ongi, et Eesti registris mul analoogne pill juba 13a tagasi välja ostetud ja kahe aparaadiga samaaegselt samas riigis opereerida suht ebamugav. Äkki siinsed lugejad oskavad mullegi miskit soovitada...
Võta kolmas veel ligi, siis pole põhjust muretseda, kui üks streigib, või hoopis otsustab teele jätta.
Võistluste ajal igas punktis oma fanklubi.
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
inseneer kirjutas:Omast kogemusest tean rääkida, et Leedus mul üks on kasutusrendis.
Eesti registrisse ei taha üle tuua. Suht mugav on välismaa kasutusrendis olevat asja kasutada. Suur jama on ainult sellega et tahab vägisi kasutusrendist end välja osta ja Eesti registrisse sisse saada. Selles asi ongi, et Eesti registris mul analoogne pill juba 13a tagasi välja ostetud ja kahe aparaadiga samaaegselt samas riigis opereerida suht ebamugav. Äkki siinsed lugejad oskavad mullegi miskit soovitada...
P.S. Sõna "suht" ongi minu parasiitsõna
Kui jääkväärtus kole suur ei ole, siis kanna maha lihtsalt.
Tegelt ma ootan mingit Kotkase poolset pointi, kahtlustan, et Ta esimene post läheb muutmisele ja me kõik naeruväärsed .
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
Oma kogemuste põhjal soovitaks vaadata just värskemaid mudeleid
Uunikumidega pole mõtet mässata , tavaliselt on nende kered deformeerunud ja kortsus(mõlkis) ning nende ülalpidamine on kulukas
PS: Selle asjaga ei saa kiirustada , võid lihtsasti orki lennata ja saada endale " Bich on the wheels " ehk eesti keeles tulehargi
usajansa kirjutas:Kui valikud kipuvad ikka minema väga kirjuks, leiad vägagi huvitava eksemplari siit... ei oma kyll kogemust, kuid tundub vägagi ehe. khmm http://www.vaakamambo.fi/product_details.php?p=3041
Alguses alkovaba õlu,siis kumminaine ja nii need head mehed välja surid.
Ameerika naise peab kõigepealt viima vastavusse euro normidega,esmane ülevaatus ja tehasetähise kinnitamine tuleb teha naabrimehe juures või vastavat luba omavate foorumlaste kaasabil.
Tead oluline on see, et kiiresti ei roostetaks, seega võiks olla üsna esimene armastus. Samas võiks olla sellise lühikese ja lööva nimegamingi Lea või Tea või Kea Siis saad ka joogisema peaga kodus välja hääldada, sest teatavata naisi häirib nime vale hääldus - eriti valel ajal:P
Ameerika naise valikul tuleks arvestada ka oluliselt suuremate ülalpidamiskuludega.Suurem kere tahab ka rohkem kütet,suuremaid jalavarje,enne õhtust väljaminekut ka rohkem pahtlit esiosale.Kõik pamperid ei suuda(ei ole nõus) vajadusel teda transportida,lähemasse remondiboksi,ülegabariidilise veose puhul on vaja eriluba,mis paljudel puudub.