Vintsi paigaldus Gränd Cherokeele

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators

Kasutaja avatar
urmas
unistus kahest 4-pakist kapoti all

Postitus Postitas urmas »

Tegija kirjutas:Mina ei näe küll probleemi selles, et vintsi saaks ette ja taha tõsta.Kiirliite puhul peab vints ise kinnituma jäigale alusplaadile ja elektriühenduste jaoks pakume spetsiaalseid pistikuid. Kaabli hind ,kui võtame 5m auto, siis 5x72=360 eek ei tohiks küll kallis olla. Juhul kui auto massid kere ja raami ja mootoriga korras, sest siis massi juhe ju lühike.
Siin on kaks võimalust. Kuulata ära, mida räägivad mehed, kes ise asja läbi tehes ja kinni makstes on tõeni jõudnud. Ei ole ju miskit paremat kui oma kogemus :D
Teine võimalus on kõrvalt vaadata ja siis targaks saada. Ühineksin Erkoga, kui Reimo mudas vintsiga trikoovooru korraldab :rofl:

P.S. Praegu meenus, kuidas ma oma esimest vedrutõstet tegin :bang:
Snegurochka ex.
Authorities require that a person be gone 48 hours before they`re consodired missing (longer, if they drive a Jeep)
Uued tuuled....IF IT DOES NOT BREAK, IT'S TRIALJIMNY.
Kasutaja avatar
reimo
Rock Crawler

Postitus Postitas reimo »

urmas kirjutas:Teine võimalus on kõrvalt vaadata ja siis targaks saada. Ühineksin Erkoga, kui Reimo mudas vintsiga trikoovooru korraldab :rofl:
No kuna Erkoo õnneks ära pööras ja omale ka Grandi ostis, siis ei pea mina mitte esimesena asju katsetama, vaid saan rahulikult vaadata, mis tal tehtud, ja vajadusel oma jaoks parendada
Oli Grand Cherokee '93 metsasõitudeks - müüdud
Nüüd Grand Cherokee '12 teedel liikumiseks ja veduriks
Jünger
unistus piimanäärmetest

Postitus Postitas Jünger »

Tegija kirjutas:Mina ei näe küll probleemi selles, et vintsi saaks ette ja taha tõsta.Kiirliite puhul peab vints ise kinnituma jäigale alusplaadile ja elektriühenduste jaoks pakume spetsiaalseid pistikuid. Kaabli hind ,kui võtame 5m auto, siis 5x72=360 eek ei tohiks küll kallis olla. Juhul kui auto massid kere ja raami ja mootoriga korras, sest siis massi juhe ju lühike.
Selliseljuhul on sul kaablit vaja oluliselt rohkem kui 5m :)
Mudane aastast 2005.
Mercedes G; Samurai; Defender 90, Defender 110, CJ-8
"IF IT CARN'T BE FIXED WITH A HAMMER, IT MUST BE AN ELECTRICAL FAULT"
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

Nii, tänaseks siis olukord muutunud.
Sai natukene keevitamist õpitud ja kõvasti rellakat näpitud.
Pilt
Pilt
Pilt

Loomulikult oleks saanud viimistleda veel paremini, et keevituse jäljed üldse välja ei paista.
Samas mingi hetk sai rellakast kopp ette ja pahteldama ma kah ei hakka (raudne porisse/kivisse minek ju).

Vot seekord siis tuli selline üllitis mu käte vahelt.

Edit: Nüüd on paras aeg siis vintsi otsima hakata.
Eelistus come-up 9000 seeria.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Täitsa edev asi. Tugevusvaru paistab ka sinna "tohhuijaa" kanti olema 8) :D Radika alumine osa siiski kata ära, nii igaks juhuks....need tebiilsed oksad ronivad igale poole ja tahavad kõike purustada. Kui muud paremat ei leia siis tuleta meelde, võtan töölt jupi perforeeritud rv plekki sulle sinna kaitseks kaasa kui järgmine kord külla tulen.
Vastik Virgo.
Kasutaja avatar
v6rrimees
Õlleraha võiks ikka olla...

Postitus Postitas v6rrimees »

chp kirjutas:Täitsa edev asi. Tugevusvaru paistab ka sinna "tohhuijaa" kanti olema 8) :D Radika alumine osa siiski kata ära, nii igaks juhuks....need tebiilsed oksad ronivad igale poole ja tahavad kõike purustada. Kui muud paremat ei leia siis tuleta meelde, võtan töölt jupi perforeeritud rv plekki sulle sinna kaitseks kaasa kui järgmine kord külla tulen.
Vastik Virgo.
Radika alumise osa plaanisin ära katta mingisuguse tugevama võrguga küll.
Kui midagi head poest ei leia, siis pöördun sinu poole Virgo.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002

....................................................

Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
virgo
True Off Roader!

Postitus Postitas virgo »

Snorkel vaja nii-ehk-naa sulle toimetada, eks siis võtan võrgu ühes, saad võrrelda kas poest tuleb ikka parem :D
Kasutaja avatar
sass
Fitting 38"

Postitus Postitas sass »

Kui ma ei eksi siis nissani teamil oli kasutusel kiirühendus vinsile nii et kui taha.Samuti olid tal juhtmed valmis veetud ja ainult pistiku ühendamise vaev.
Sander"sass"Pärn,team mudapart,piloot,eesti karikasari 2007 VI koht(TR1).
Vasta

Mine “Chrysler / Jeep / Wrangler”