Mustjõe karjääri / 04.11
Moderaator: Moderators
Sattusin kah kogemata sinna avamisele.kahjuks küll tööasjus,aga see mäes alla sõitmine minusugusele suht offroad kaugele ikka päris kena pilt oli.tekkis juba mõte millalgi enda vanurist frontera kah sinna madalamatele küngastele vedada.Samas nagu ei julge kah,pärast äkki silmini sees selles teemas:-).Hakkab äkki meeldima veel...Igatahes väga väärt asi.kahjuks kole kaugel.kas raplamaal kah mõni selline softim rada kuskil eksisteerib?
ehh, "vragi naroda"
Lõpetasin just 24t läbirääkimised seoses laupäevase üritusega.... andsin palju lubadusi ja tõotusi, mis kõik reedel ja pühapäeval tehtud saab ja edaspidi lubasin ennast köögi ja pesulaorjusse....ja nüüd pühapäeval.... ei tule, pärija saab pühapäeval täpselt 3 aastat vanaks.....
Asjatult panin ennast lähemaks 25+5 aastaks ikkesse

Asjatult panin ennast lähemaks 25+5 aastaks ikkesse

-
- Got ARB and Nitrous?
- v6rrimees
- Õlleraha võiks ikka olla...
Tulen rohelise toorikuga.
Hetkel koosneb ta hunnikust plastmassist, v8 mootorist ja pisikestest lamell rehvidest.
Olen siinset seltskonda jalutama viinud piisavalt ja paljudes aukudes aidanud, seega eeldan, et ulatatakse ka päästev tross või mõni muu virbel kui vaja peaks minema.
Lahingväljal näeme Raisk.
Hetkel koosneb ta hunnikust plastmassist, v8 mootorist ja pisikestest lamell rehvidest.
Olen siinset seltskonda jalutama viinud piisavalt ja paljudes aukudes aidanud, seega eeldan, et ulatatakse ka päästev tross või mõni muu virbel kui vaja peaks minema.
Lahingväljal näeme Raisk.
Kontakt 5110092
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
Võistelnud aastast 2002
....................................................
Maasturite varuosad ja remont.
HEINAKÜÜN
-
- Got ARB and Nitrous?
Ma siis ka 10.30-11.00 ootan Rahvamajaga Piiteri mnt. Kostivere teeotsas kolonni.
www.procoating.ee
1999 - .......Kunded,Toyoodikud,MM,Rahvamaja,Kostivere4x4Garage
1999 - .......Kunded,Toyoodikud,MM,Rahvamaja,Kostivere4x4Garage