Ühtlasti võistis see auto ka "testi" tulemused....
Kuinad vaid teaks, milliseid piruette, "katusid" ja muid hulljulgeid trikke on meie pollarid nenega teinud.
Moderaator: Moderators
Ka mulle jäi sama mulje sellest üritusest. Kui ikka asfaldil vahekast paugub on see normaalne. Hamstril endal ju Defekas millel pidev nelivedu, võibolla siis sellest väike segadus ja hämming...rommi kirjutas:Põhiline oli see, et minumeelest saatejuhid ei saanud ise ka aru mis veoskeemiga seal täpselt tegemist oli. Esiteks rääkisid Clarkson ja Fullers noogutavalt, et Hammondi vitaral on nelivedu (ja seda asfaltkattega ringraja stardis)
Teiseks mõni hetk peale Hammondi starti käis vahekastis kõva pauk ja neliveo viskas välja. Hammond jutust jäi mulje, et küll ikka laguneb... isegi 4vedu ei seisa sees. Vbl ma sain mina valesti aru aga minumeelest härrad ei jaganud ära, et vitaral pole püsiv nelikvedu
Ehk siis hakkab nägema "trikke" meie ajastu masinatega. A'la 1000 naela eest auto osta ja sellega jumal teab mida teha, nagu nende esimestes seeriates tihti tehti.Landy kirjutas:http://www.elu24.ee/?id=63533
Majanduslangus kärbib «Top Geari» trikke