Masin: Suzuki Jimny (Pätu)
Ja kui pererahvas ei pahanda, siis tuleks Annika Uus pilte klõpsima koos kahe pisikese tegelasega.

Moderaatorid: toilu, MahviaDeTyrk, Moderators
Mina kui mittekohalik küsiks üle ,et kas mõtlesite Lemmatsi tanklat ..see nagu on Tartust nõo poole ja suur parkla ka vastas. Tuleks siis siis sinna teid ootama. Kantri hotellist ei tea midagi....kas see veel eksisteerib.syrts83 kirjutas:Ikkagi oleks tore teada, kes on tulemas lapsi sõidutama![]()
Tartust liiguvad masinad- kell 12.15 Puiestee 114 TORKi juurest , 12.30 Kantri Hotellist natuke Nõo poole, Olerexi tankla vastast, kus on tee ääres parklaKes tahavad, siis ühinevad kolonniga.
Kõikki abistajaid ootame 11.45 ja sõidutajaid 13.00 Lagujale .
Ei ta ei mõelnud Lemmatsi tanklat - lemmatsi tankla on jupp maad linnast väljas ja Premium 7 (vist)uppund kana kirjutas:Mina kui mittekohalik küsiks üle ,et kas mõtlesite Lemmatsi tanklat ..see nagu on Tartust nõo poole ja suur parkla ka vastas. Tuleks siis siis sinna teid ootama. Kantri hotellist ei tea midagi....kas see veel eksisteerib.syrts83 kirjutas:Ikkagi oleks tore teada, kes on tulemas lapsi sõidutama![]()
Tartust liiguvad masinad- kell 12.15 Puiestee 114 TORKi juurest , 12.30 Kantri Hotellist natuke Nõo poole, Olerexi tankla vastast, kus on tee ääres parklaKes tahavad, siis ühinevad kolonniga.
Ok Tegelt mõtlesingi sedasama kohta. Asi selge. TänudMahviaDeTyrk kirjutas:Ei ta ei mõelnud Lemmatsi tanklat - lemmatsi tankla on jupp maad linnast väljas ja Premium 7 (vist)uppund kana kirjutas:Mina kui mittekohalik küsiks üle ,et kas mõtlesite Lemmatsi tanklat ..see nagu on Tartust nõo poole ja suur parkla ka vastas. Tuleks siis siis sinna teid ootama. Kantri hotellist ei tea midagi....kas see veel eksisteerib.syrts83 kirjutas:Ikkagi oleks tore teada, kes on tulemas lapsi sõidutama![]()
Ta mõtles vot seda kohta https://kaart.delfi.ee//?bookmark=7f007 ... 2b61ece4db