LUGEGE PALUN JUHENDIT KA ENNE KUI ENNAST KUHUGI KIRJA PANETE.Ercos kirjutas:Nime sain kirja, aga mitte ei leia informatsiooni, kus ja kellele maksta. Tõesti piinlik on. Ärge väga valusalt lööge.

Antud juhul juhendi punkt 6

Moderaatorid: hulkur, Arto, MM, Oliver, Moderators
Nüüd olen juhm ja küsin, mis see T99 on?urmas kirjutas:http://register.4x4.ee/?menuid=18&compid=16
Mu T-99 ei ole TR-1 (jäi see kastike õieti märkimataja sai automaatselt TR-1) Pigem olen seal kuskil vaba ja turisti klassi isendiga.
Loodan, et rajale saan maasturi klassis.
Sest mina ütlen nii. Tegelikult sai seda iseenesestmõistetavaks peetud, aga igaks juhuks kordan üle, kuna paljudel usaraua masinatel sellised asjad puuduvad sootuks nii ees kui taga. Patroli puhul on kärukonks aksepteeritav, kuna see on seotud tagumise raami risttalaga ja toestatud diagonaalselt pikiraami külge ning kui ma õieti mäletan, siis ka tootja lubab sinna tõesti 12Tonni taha lohisema panna. Isiklikult, kui nüüd näiteks mingeid isetehtuid kärukonksu konstruisi vaadata, siis vahest ma kahtleks, kas sinna kärugi võib panna. Seega kõik mis on tootja poolne, on aksepteeritav.MahviaDeTyrk kirjutas: Millise juhendi punkti järgi ?
Ja kas rajale lasete kui mul taga puuduvad (kärukonks on aint)
Tegelt paraku päris tavaline Jeep, millel ukse peal number 99.jr kirjutas:Nüüd olen juhm ja küsin, mis see T99 on?urmas kirjutas:http://register.4x4.ee/?menuid=18&compid=16
Mu T-99 ei ole TR-1 (jäi see kastike õieti märkimataja sai automaatselt TR-1) Pigem olen seal kuskil vaba ja turisti klassi isendiga.
Loodan, et rajale saan maasturi klassis.
Tänud tähelepanu juhtimise eest.jr kirjutas:Juhin tähelepanu sellele, et autol peavad olema olemas tõmbekonksud nii ees kui ka taga.
Sul kärukonks on taga? Siis vaja ainult ette ju aas/konks panna.reimo kirjutas:Tänud tähelepanu juhtimise eest.jr kirjutas:Juhin tähelepanu sellele, et autol peavad olema olemas tõmbekonksud nii ees kui ka taga.
Oleksin jäänud lihtsalt õnnetult raja kõrvale vahtima (selle jäänud ajaga ei jõua sinna ette enam mingit viisakat aasa teha).
A siis pole vaja hakata kiivrit ka sebima, võib ilma tulla