Pärleid mudkui lendab

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

krunnn kirjutas:Targutaks kah Soo tn. suhtes, kuna olen sunnitud esime: Soo tn olid kohe ka sõbrad platsis, auto nurga taga ja ise piiluvad maja varjust kiirust, kuigi peab tõdema et soo tn.-l antakse minna ikka 70 ja ülekäiguradade juures käib kogu aeg rehvi vilin pidurdamisest. ja 30 on sellel tn täiesti põhjendatud.
Ma küll ei arva,et sirgel tänaval peaks kiirusepiirang 30 olema.Teine asi on see,kui nagunii sõidetakse 70 ga.Seega võiks sinna panna ka 10 km.tunnis märgi.Ja ülekäiguradasid kogu linn täis-seega võiks ehk igal pool olla 30 km tunnis :?: Pealegi seal ju ülekäigurajad täiesti sirgel lõigul.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Parima kommentaari lugesin just delfist:
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul võiks piirkiirust alandada 40 km/h tunnis. Kui sellest jääb väheseks, siis veel mõnikümmend kilomeetrit tunnis. Kõige parem oleks Mutli meelest see, kui autod kesklinnas ei sõidakski, vaid ainult seisaks- siis saaks linn neilt kasseerida parkimistasu.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Mell
Fitting 44"

Postitus Postitas Mell »

Mats kirjutas:
Landy kirjutas:
kiiking kirjutas:Landy
Kuda sa selle lühikese aja jooksul (15 aastat) nii palju jama oled suutnud omale tekitada? :D
Häbi on, aga mis teha. Proovin järgmised 15 aastat hoolsam liikleja olla.:oops:
See pole veel kõik. Kõrvalistujana veel 4-s avariis "osalenud". :?
Ee, mitte pahapärast Landy, aga ära minu autosse tule - kisud jama ligi...
Muide mul on üks tuttav, kes on ise teinud noh umbes 10-15 kõksu ja kõrvalistujana teist sama palju + see et ka liinibuss sõitis kraavi... koos temaga. Mõni lihtsalt on selline.
Mul jälle tuttav,kes sattus päevas 3 korda avariisse,olles ise kannataja.Iga kord kui autot laenas,oli sees kehv tunne.Nüüd õnneks juba mitmeid aastaid plekid sirged-halb karma vist möödus.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”