Ma küll ei arva,et sirgel tänaval peaks kiirusepiirang 30 olema.Teine asi on see,kui nagunii sõidetakse 70 ga.Seega võiks sinna panna ka 10 km.tunnis märgi.Ja ülekäiguradasid kogu linn täis-seega võiks ehk igal pool olla 30 km tunniskrunnn kirjutas:Targutaks kah Soo tn. suhtes, kuna olen sunnitud esime: Soo tn olid kohe ka sõbrad platsis, auto nurga taga ja ise piiluvad maja varjust kiirust, kuigi peab tõdema et soo tn.-l antakse minna ikka 70 ja ülekäiguradade juures käib kogu aeg rehvi vilin pidurdamisest. ja 30 on sellel tn täiesti põhjendatud.
Pärleid mudkui lendab
Moderaator: Moderators
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
-
aadu
- Fitting 44"
- Kontakt:
Parima kommentaari lugesin just delfist:
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul võiks piirkiirust alandada 40 km/h tunnis. Kui sellest jääb väheseks, siis veel mõnikümmend kilomeetrit tunnis. Kõige parem oleks Mutli meelest see, kui autod kesklinnas ei sõidakski, vaid ainult seisaks- siis saaks linn neilt kasseerida parkimistasu.
Abilinnapea Jaanus Mutli sõnul võiks piirkiirust alandada 40 km/h tunnis. Kui sellest jääb väheseks, siis veel mõnikümmend kilomeetrit tunnis. Kõige parem oleks Mutli meelest see, kui autod kesklinnas ei sõidakski, vaid ainult seisaks- siis saaks linn neilt kasseerida parkimistasu.
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
Mul jälle tuttav,kes sattus päevas 3 korda avariisse,olles ise kannataja.Iga kord kui autot laenas,oli sees kehv tunne.Nüüd õnneks juba mitmeid aastaid plekid sirged-halb karma vist möödus.Mats kirjutas:Ee, mitte pahapärast Landy, aga ära minu autosse tule - kisud jama ligi...Landy kirjutas:Häbi on, aga mis teha. Proovin järgmised 15 aastat hoolsam liikleja olla.kiiking kirjutas:Landy
Kuda sa selle lühikese aja jooksul (15 aastat) nii palju jama oled suutnud omale tekitada?![]()
See pole veel kõik. Kõrvalistujana veel 4-s avariis "osalenud".
Muide mul on üks tuttav, kes on ise teinud noh umbes 10-15 kõksu ja kõrvalistujana teist sama palju + see et ka liinibuss sõitis kraavi... koos temaga. Mõni lihtsalt on selline.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232