Sedakorda alustan hilja: kell 8.
Linn on umbes (mingi Aerosmithi kontsert Halopp arenal) ja Robi pidi Enksi (kellel on Keila vingeim värvimistöökoda) juurde katuseraami värvima minema.
See-eest olin päeval tubli ja kiusasin amordimüüjaid.
Tomi ja Antot ja Maitu...
Nagu tavaliselt ikka, tegin asja sellega huvitavamaks, et ei teadnud isegi õieti, mida ma täpselt tahan, irw!
Kokkuvõte on see, et amordid saaksime parimal juhul nädal peale Suvesõitu.

Sellegi poolest neile suur tänu!
Selgub, et Robi käis ammu Enksi juures ära. Minu saabudes värvib ta miskipärast keset õue katuseraami (aerosooliga, see on meie lemmik

Asun siis silda alla kruvima.
Põhiaeg kulub doonori kammitsate keerete renoveerimisele (tuletan meelde, et neid ei paista keegi viimase 15. aasta jooksul puutunud olevat).
Lisaks on ka kiigedega tagasilööke.
Meeldetuletuseks: üks polt sai relakaga eemaldatud.
Leian napilt ulatuva poldi. See ulatub siiski liiga napilt. Eelmise poldi keevitusjäänused segavad. Selgub, et meil on käsil viimane relakaketas ja sellest on järel umbes 2 sentimeetrit. Polti muidugi välja ei võta, ongi huvitavam paarisendisest praost lihvida. Otsin lihvketta.
Ja ongi kiigepoldid paigaldatud.
Kella ei julgenud vaadatagi.
Robi aretab ventikat.
Leiame, et mis auto see ilma Ameerikamaa tuuninguta on ja Robi teeb distantspuksid täpselt ühe tollised

Mina maadlen endiselt vedrudega: selgub et keskpoldi mutter ei mahu kammitsakinnitusse sisse.
Vahetan keskpoldid peenemate vastu.
Selgub rõõmus uudis, et meie vajadus omapäraste amortide järgi (noh need, mis ise on lühemad kui nende käik) oli arusaamatu (tagantjärgi arusaamatu

Robi kisub Rommi@rommi poolt lahti võetud ja osaliselt uuesti kokku pandud rummu lahti. Ja paneb muidugi kokku kah.
Mina spetsialiseerun esipiduri klotside vahetusele ja supportite ning rataste tagasikeeramisele.
Päris ilus kukkus välja kuigi igasuguse tühja-tähja peale kulus megalt aega. Robi hakkab vaikselt kahtleme, et kas nädalavahetusega ikka päris valmis jõuame.
Kell 12 sean sammud kodu poole. Naabripoisil on neljapäevaaõhtune grillpidu täies hoos...