punkte võtma!

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

Ercos kirjutas:
Ercos kirjutas:Soov tekkis endalgi täna metsa minna. Kui keegi minemas siis võiks mulle traati tõmmata (5038572).

Urmas
:yupikaye
Ma ajan kohe tsikli kuurist välja ja liigun ka sinnakanti, ehk helistan ja uurin vahepeal, kus kandis miskit toimub...
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

käidud..võib lukku panna.
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

ot mis, te ei kavatsegi järgmised 5 kuud muljetada siin teemas, nagu seda chero mehed oma II safariga teevad... :twisted:
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Kasutaja avatar
boob
Moderator

Postitus Postitas boob »

diff kirjutas:ot mis, te ei kavatsegi järgmised 5 kuud muljetada siin teemas, nagu seda chero mehed oma II safariga teevad... :twisted:
Eks kõik see, mida harva saad, on suur elamus ja jääb pikaks ajaks meelele ja keelele :twisted:

Ercosega küll kokku ei saanud, aga grilli ja muda saime selleks korraks täitsa piisavalt :)
Läks Stirlitz mööda tänavat ja nägi, kuidas valges ürbis mees plangul roppusi üle värvib.
-Moderaator, mõtles Stirlitz.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

Nüüd jah käidud. Heietaks siis ka veidi:

Osalesid Trammijuht, Rato, mina ja siis hunnike vinsmanne, kaameramehi ning muidu toetajaid. Alguses pidid meiega ühinema ka Tapa vägilased, aga logistilis-navigatsoonilistel põhjustel meie teed ikkagi ei ristunud.

Novot. Alguses sai siis üritatud KP1'te võtta. Kuna tuli välja, et Kalev on koju tagasi jõudnud ja oma elajaliku jõuga vabariigi suurimad palgid teele ette pannud, siis jäi see käik katki. Lähemalt teemast: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=4699

Edasi viisid meie MT mustriga päkad meid järve äärde mille juures peeti väike kiirpiknik. Sinna viis väga lahe liivateedest laburünt (kaardi peal teid pole), kus sai tagaveolistega Kankuneni mängida :driving Peale kõhutäitmist vurasime läbi chero2 raja KP29'ni. Päeval sadanud vihm oli selle teekonna mõnusaks ja magusaks teinud :yupikaye

Pilte tegime, enamik neist läks vussi. Filmi tegime ka, see on minu juures montaazis ja kui valma siis panen üles.
Kasutaja avatar
Myrgel
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas Myrgel »

rato
Rock Crawler
Kontakt:

Postitus Postitas rato »

nüüd peaks siis minema KP30 järele :driving
Metsas käiakse ikka seljakotiga. Jimny.
Ex kallimad: LC LJ73 ja G300td