Naeltõkked teel lõhkusid 24 rehvi

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Postitus Postitas 414 AVM »

Kui ajas kokkuleppele saame, siis mina olen tulija. Sobiks mõni laupäev või pühapäev (st. äripäevade õhtud ei sobi).
Uku Velbri +372 56 48 43 78
Isuzu D-Max 2,5 TwinTDi Double Cab LSX AT'16
Isuzu D-Max 3,0 TD Double Cab LSX AT '08. Ex
Isuzu D-Max 3,0 TD Space Cab LS AT'05. Ex
svenson
Mudder
Kontakt:

Postitus Postitas svenson »

http://www.postimees.ee/180407/esileht/krimi/255785.php

Tervitused sellele tüüble. Et kui sul on probleem ja ei meeldi, et me seal sõidame ja Sinu salaküttimist segame siis tule räägi, mitte ära topi:

Pilt

kohtadesse, kus peale meie liiguvad ka veel: jalgratturid, matkajad(pered lastega), metsloomad.
Kasutaja avatar
suzi
Fitting 38"

Postitus Postitas suzi »

414 AVM kirjutas:Kui ajas kokkuleppele saame, siis mina olen tulija. Sobiks mõni laupäev või pühapäev (st. äripäevade õhtud ei sobi).
prügi koristamisel oleksin ka ise käsi. Vajadusel panen järgi ka 3X1,5m käru.
Broneeriks järgmise laupäeva (16.06.2007). Paras enne suurt prallet prügi kokku korjata.
Aitan palju oskan...
Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

Pean siinkohal valestimõistmise vältimiseks ära märkima, et see jutt ei käi minu kohta.

Ja kuigi ma olen kohati jahimees (mu peres on ka tuntud jahimehi), mul on jahikoerad, ja mul on sarnane kodanikunimi - ei ole see tüüp minu sugulane (vähemalt minu teada mitte).
tartuoffroad.ee
5581340
mart77
True Off Roader!

Postitus Postitas mart77 »

Olen saadaval kastiga Hiluxiga, millele saab sappa 5x1,6m 3,5 tonnise käru. Kui minek on, siis kindlalt löön kaasa.

PS. Kui vaja suhelda Paldiski linnavalitsusega, siis tean üht äsjavalitud asjalikku meest sealt.

Mart
53451948

PPS. 16.06 aeg sobiks ideaalselt.
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

15-16 nädalavahetus mulle kahjuks ei sobi... esiteks on rabarock ja sealt otse kiman miskitele suvepäevadele.

Äkki saab näiteks üks mansa minna ühel nv ja teine järgmisel nt?
Oluline et kes lähevad, salvestaks võimalikult palju omi tegemisi.
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Rommiiiii, pall on Sinu käes, ära pikalt põrgata, ründeaeg on piiratud - puhkused tulekul ja muidu suvi! Isiklikult minu jaoks ei olegi ajakirjanike osalemine primaarne, kui Sul, JR- l, või kellelgi teisel armas metsatukk prahti täis, teeme puhtaks ja tunneme ennast hästi :D . :china .

Näh, Rommi jõudis enne postida!
Kasutaja avatar
rommi
afroäi

Postitus Postitas rommi »

Kuna sa juba postitasid, siis kriban veel mõtteid -

Võiks siin teha mingi alateema nt "heategevus" kuhu me saame siis ajapikku kõik oma heateod kokku koguda. Pildimaterjaliga tõestatud konkreetsed päevakud, kus midagi konkreetselt ära tehakse. Sellises stiilis postitustel muidugi pole mõtet, et ala "korjasin ühe õllepudeli üles."
Veel võib heategevuse korras nt mingeid infosilte teha... kaitsealade algused, prügi mahapaneku keelud jne. PVC tahvile kleeps peale, see tühi ei maksa ju eriti midagi.

See ärataks ehk positiivset huvi! Kogu kampaaniale tuleb KINDLASTI slogan mõelda ja siis selle nime all tegutseda. Ei saa siinkohal mainimata jätta kui tore oli kunagine jalakäijatele suunatud viisakuskampaania.

Ühel päeval teeme 4x4.ee särgi, kus on logo all tekst, et N perioodi jooksul on 4x4.ee klubi liikmed tassinud metsast välja N liitrit/tonni prügi (tõendusmaterjal ju netis olemas ka)

Kogu point on selles, et kuskilt peab alustama ja me peame lihtsalt selle heategevusega pidevalt vaikselt tegelema, et kujuneks lõpuks välja natukenegi positiivsem arvamus :) Ma ei imestaks, kui õige asjaajamise tulemusena on meil oma offroad-pargid, kus võime nõrkemiseni mütata ja rahvale vaatamist pakkuda. Pikalt põrgatamisega võib jah see juhtuda, et maasturite maine keeratakse lõpuks nii p***e, et igasugune metsas liikumine keelatakse. Propaganda mõju on lihtsalt uskumatu teinekord.

pakkuge sloganeid ka:
"Mets puhtaks!"
"Roheliste maasturite klubi" (see sobiks hästi LR-le)
Rommi / near Rubicon with Cherokee XJ '00 Long Arm
Kasutaja avatar
Raitz
Fitting 38"

Postitus Postitas Raitz »

Idee hea, aga...
Kaitsealade sildid jätaks ma rahule, see on konkreetselt LKK ülesanne jne.
Prügi korjamisel on pointi, aga seda võiks teha koostöös RMK-ga ;)
Hea üritus oleks olnud metsa istutamine koostöös RMK-ga.
Näiteks oleks pärast olnud märk maas, et 4x4 vms Rahvas istutas tänavu kevadel 10 000 uut puud metsa.
Puude istutamine on üldse selline teema, mis alati inimestel südame soojaks teeb.
Mõnel metsapõlengul päästeameti abistamine oleks ka hea ettevõtmine.
Paljud siin on metsaomanikud....
Võimalus pidada samasugust raierahu nagu RMK peab, et lindude pesitsemise ajal püütakse raieid vältida. Pärast hea kilgata, et 4x4 inimesed hoolivad oma metstes (maadel) lindudest ja ei teosta pesitsusajal raieid.
Ratturid on korduvalt käinud mõnel lastekodul külas, neile oma rattaid näidanud ja tiiru ümber maja ka soovijatele sõitu teinud. Miks mitte midagi sarnast teha? Kellelgi ikka kuskil väljaspool pealinna mõni tuttava tuttav on, kes antud asutuses töötab. Oleks lastel ka üks värvikas päev, kui mitte just tavalisi autosid näevad ja isegi sõitu tehakse ümber maja.

Võimalusi palju, mida promoda, kui seda hirmsasti tarvis teha, parim reklaam on siiski see, kui endast ei jää metsa maha prügi ja puutüvesid, kust koor maha on vintsitud.
Kasutaja avatar
Oliver
offroad on külm, pime ja vastik
Kontakt:

Postitus Postitas Oliver »

Raitz kirjutas:Idee hea, aga...
Kaitsealade sildid jätaks ma rahule, see on konkreetselt LKK ülesanne jne.
Prügi korjamisel on pointi, aga seda võiks teha koostöös RMK-ga ;)
Hea üritus oleks olnud metsa istutamine koostöös RMK-ga.
Näiteks oleks pärast olnud märk maas, et 4x4 vms Rahvas istutas tänavu kevadel 10 000 uut puud metsa.
Puude istutamine on üldse selline teema, mis alati inimestel südame soojaks teeb.
Mõnel metsapõlengul päästeameti abistamine oleks ka hea ettevõtmine.
Paljud siin on metsaomanikud....
Võimalus pidada samasugust raierahu nagu RMK peab, et lindude pesitsemise ajal püütakse raieid vältida. Pärast hea kilgata, et 4x4 inimesed hoolivad oma metstes (maadel) lindudest ja ei teosta pesitsusajal raieid.
Ratturid on korduvalt käinud mõnel lastekodul külas, neile oma rattaid näidanud ja tiiru ümber maja ka soovijatele sõitu teinud. Miks mitte midagi sarnast teha? Kellelgi ikka kuskil väljaspool pealinna mõni tuttava tuttav on, kes antud asutuses töötab. Oleks lastel ka üks värvikas päev, kui mitte just tavalisi autosid näevad ja isegi sõitu tehakse ümber maja.

Võimalusi palju, mida promoda, kui seda hirmsasti tarvis teha, parim reklaam on siiski see, kui endast ei jää metsa maha prügi ja puutüvesid, kust koor maha on vintsitud.
Tegelikult on tänasepäeva seisuga kõike seda ka tehtud. On:
Prügi korjatud
Metsa istutatud
Metsapõlengutel abistatud
nn. "raierahugi" peetud
Lastekodude lapsi sõidutatud

Korralik õhvrõudia ei jäta endast kunagi prügi maha ning kasutab puukaitsevööd ka kõige raskemal hetkel.

Lets just keep up the good work and nobody gets hurt!
Oliver Sults, TR3, 20 aastat võidu- ja lõbusõite
Orienteerumiseks vajaliku arvuti leiad siit: https://supervivent.eu/offroad
Kasutaja avatar
Valge Hiir
MudDrag MaaleTooja
Kontakt:

Postitus Postitas Valge Hiir »

Oliver kirjutas:........ning kasutab puukaitsevööd ka kõige raskemal hetkel.

Lets just keep up the good work and nobody gets hurt!
Ja-jah.
Landy tahad sa sellest rääkida kui te eelmisel suvel metsapõlengul põlenud(põlevast) puust vintsisite ja otsisite tüvel vähem põlenud/põlevat kohta kuhu puuvöö sättida?

Ehk siis õigel ohvrõudijal on tekkinud professionaalne kretinism puuvöö ( kasutatakse ka "surnud"puust vintsimisel) ja prügi suhtes.
Mud Yourself!
In mud since 1999.
Kasutaja avatar
414 AVM
Rock Crawler

Tundub, et metsaalused meil siiski suht puhtad on. Kolm kastikat + kolm haagist (ka mul on ajastatult võimalik käru sappa torgata) ripakil ja ei ühtegi huvilist :evil: . Samas, Rommi, ega Sa selle koristus-aktsiooniga enda uutele tegemistele reklaami ei kavanda? Kui tegutseme 4x4.ee märgi all, siis peaks Diff & JR ka oma arvamuse andma. Sorry kui eksin... 8)
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

On see avalik üritus või mitte, siis tegu on alati hea. Võtke kas või siis kellel mahti ja minge nii öelda koristus-Safarile. Hiljem saab ju tehtut siin kajastada. Endal pole hetkel aega sedalaadi üritustega tegeleda, iga päev ja iga nädalavahetus on loetud praeguse seisuga kuni augusti keskpaigani. Kui selle aja jooksul korra-paar autoga metsa jõuab korraks on isegi juba liiga hästi. Suurelt mõelda on hea, aga olulisem on tegudeni jõuda. Suurema ürituse puhul on vaja tavaliselt organisaatorit/projektijuhti, omalt poolt ütlen, et aega pole. Seega kes on antud aktsiooni huvilised, palun võtke see enda vedada. Oluline, et see oleks maasturimeestega seonduv üritus kuna just maasturimehed on "pahad poisid" avalikkuse ees.
+372 5028488
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Postitus Postitas tt »

http://www.epl.ee/artikkel/389018

Kood: Vali kõik

Inspektsioon tõhustab kontrolli autoga rannale ja kaldale sõitjate üle
08. juuni 2007 kl 15:18

Kadri Masing
Toimetaja: Kadri Masing
Foto: Marko Mumm
Keskkonnainspektsioon tuletab puhkajatele ja looduss viibijatele meelde, et veekogu ranna või kalda piiranguvööndis on mootorsõidukiga sõitmine väljaspool selleks ettenähtud teid keelatud.

Seaduserikkumise eest on trahv kuni 18 000 krooni, teatas keskkonnainspektsioon.

Erandina võib mootor- või maastikusõidukiga piiranguvööndis sõita juhul, kui see on vajalik tiheasustusalal haljasala hooldustööde tegemiseks, kutselise või harrastusliku kalapüügiõigusega isikul kalapüügiks vajaliku veesõiduki veekogusse viimiseks, metsa- või põllumajandustöödeks.

Ranna ja kalda piiranguvööndis sõitmise juhtumid sagenevad ameti teatel suvel ja eriti nädalavahetustel, kui inimesed lähevad loodusesse puhkama ning vaba aega veetma. Inspektorite sõnul sõidetakse autode ja ATV-dega sageli otse veepiirini, kahjustades luiteid ja taimestikku.

Põhjenduseks tuuakse tihtipeale teadmatus rannal ja kaldal kehtivatest sõidupiirangutest.

Sõidukijuhtidel tuleb meeles pidada, et looduskaitseseaduse järgi on kõigile veekogudele kehtestatud piiranguvöönd, mille ulatus sõltub veekogu suurusest. Läänemere ja meie suuremate järvede rannal on piiranguvööndi laius 200 meetrit, kõige väiksematel veekogudel on kalda piiranguvöönd 50 meetrit. Piiranguvööndis tohib mootorsõidukiga sõita ainult selleks ettenähtud teedel.

Maastikukaitsealal viibides tuleb arvestada ka sealsete kaitse-eeskirjadega.

Keskkonnainspektsioon on tänavu kevadel trahvinud ranna ja kaldakaitse nõuete rikkumise eest kümneid sõidukijuhte ning teeb suveperioodil randadel ja kallasetel tugevdatud kontrolli.

Rikkumistest saab teatada keskkonnainspektsiooni valvetelefonile 1313 või politseile. 
Kasutaja avatar
R.Laansalu
Fitting 38"

Postitus Postitas R.Laansalu »

Kui minek on, siis ma olen ka 3 x 1.5 m. käruga abiks.
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”