Mul kah korra oli vaimusähvatus, et nad võiks kaubikuid toota. Midagi sellist nagu Caravelle aga mingi M nelja liitrine diisel nt. Ainult madaldatud vedrustuse asemel kõrgendatud.boob kirjutas: Krt, tehtaks neid vaid kastikana ka...

Moderaator: Moderators
Mul kah korra oli vaimusähvatus, et nad võiks kaubikuid toota. Midagi sellist nagu Caravelle aga mingi M nelja liitrine diisel nt. Ainult madaldatud vedrustuse asemel kõrgendatud.boob kirjutas: Krt, tehtaks neid vaid kastikana ka...
Ja siis ostsid Amaroki asemel Hiluxi... VW pole küll päris X5 vääriline aga tublisti lähemal Bemmilemugavuse, mineku ning juhitavuse osas. Eks ma saan aru, et hind pani asja paika aga BMW kastikas tuleks kindlasti 2x kallim kui Hilux.boob kirjutas: Aga vabaaja sõidud käivad ikka bemmiga, nii mugavat ja hästi juhitavat autot teist ei ole. Krt, tehtaks neid vaid kastikana ka...
Tänud pakkumast aga vaja seitsmekohalistboob kirjutas:Osta parem mu x5 ära. Saad 200+kw diisli ja kõikmõeldavat mugavusvarustust...
Kes ei tea, kes Arthur Tussik on, siis: https://www.youtube.com/user/tussik01/videosahto42 kirjutas:Kas XC90 eestis palju ei müüdud? Saaks kontrollitava ajalooga masina, mis pole takso olnud või Athur Tussiku poolt üles vuntsitud.
no aga kumb variant sitem, reaalses elus sa saad kas ruunatud ja oma elu läbi elu elanud masina või näiteks vähemalt taastatud või vähemalt hoitud masina. Tänapäeval ei ole absoluutselt enam mõtet seda originaal läbisõitu taga ajada ega oli naisel poes käimise auto. Mida kuradit sa hakkad peale kirikuõpetaja autoga millel ainult 50 000 läbisõitu kui see on seisnud 10 aastat või rohkem väljas eesti kliimas. Kui tahad restaureerida siis vahet ei ole väga mis algseis on, aga kui otsid masinat millega tööd teha või sõita eelistad ju midagi muud. Kogemus olemas.siimg kirjutas:Kes ei tea, kes Arthur Tussik on, siis: https://www.youtube.com/user/tussik01/videosahto42 kirjutas:Kas XC90 eestis palju ei müüdud? Saaks kontrollitava ajalooga masina, mis pole takso olnud või Athur Tussiku poolt üles vuntsitud.