Kõige lähemal sinu soovile on ilmselt linnamaastur.Antud valikutest siis ilmselt X-Trail.Kuigi jah,metsa sellisega väga kaugele ei lähe ja maanteel pole ka päris sõiduauto.Ise just vahetasin Toyota 4Runneri X-Traili vastu.Mulle sai saatuslikuks just suurem maanteesõidu vajadus.Seega Toyota 4Runner saadaval kui soovi.ixxa kirjutas:Nii maasturiga tahaks ehk vahel metsas käia. No ja igapäevaselt sõita nagu sõiduautoga. Maastur just seepärast,et igapäevaselt sõidan suure kaubikuga,hea vöikestest autodest üle näha. Margieelistust ei ole küll aga maastur võiks jääda sinna ~3000euro kanti. Ehk soovitage siis miskit,mis jääb sinna hinnaklassi ja kestaks kah.
Ostuabi tarvis.
Moderaator: Moderators
Re: Ostuabi tarvis.
GAZ 69A
Elu on ilus
5177232
Elu on ilus
5177232
Pole ennem maasturit omanud.sõiduautosud on olnud agaa üle 100tüki.kõige pommikindlam oli w123 kerega 240d mersu. Kalla ja talla. Kindlasti on ka mõni selline maastur olemas. Aga milline?
- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Selle määrtaluse alla sobiv masin on Toyota LC80 4,2L on või ka Nissan Patrol 4,2L (Y60 või Y61) aga kuammagiostuks sul ju raha ei ole.ixxa kirjutas:Pole ennem maasturit omanud.sõiduautosud on olnud agaa üle 100tüki.kõige pommikindlam oli w123 kerega 240d mersu. Kalla ja talla. Kindlasti on ka mõni selline maastur olemas. Aga milline?
3000EUR eest on kõige pommikindlam elukas 3,3D Patrol 160. Talla ja kalla.
Jätkuvalt paluks suuniseid, mida pakkuda!
Täpsustavad küsimused:
1) Kas pigem:
*diisel või bensiin
*manuaal või auatomaat
*3ust või 5 ust
*Universaal või kastikas
2)Mingeid nõudeid:
*istkohatde arvule
*lisvarustusele
*haagise veovõimele
*vanusele
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Mina x-trail t30 laita ei saa. Tõsi, ma omasin seda ainult aasta kuid otsisin korraliku isendi, ise vahetasin kohe õlid ja vajalikud puksid. Mul oli 2,5 automaatkastiga bensukas. Sumpasin tuledeni lumes, ronisin karjääris ja käisin metsas kuuse järgi. All olid lamell rehvid ning linnamaasturi kohta oli vãga tubli. Edasi liikus piisavalt ja suutis teha ka möödasõite. Saaremaa tripp ka perega kedagi ãra ei tapnud. Olgem ausad- suur osa neid "Vajan maasturit" tegelased kaotavad oma enese julguse enne kui niimõnigi linnamaastur hãtta jääb(eeldusel,et juht jälgib ümber toimuvat). Olgem ausad,kehva juhi käes sureb ka kõige maasturilikum maastur
sõidukitele keemiline puhastus, vahatamine.