Jeep WJ 2.7crd pikk käivitus - kütuserõhu regulaator?
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
v6sa
- I live off from the mud
Re: Jeep WJ 2.7crd pikk käivitus - kütuserõhu regulaator?
Kindel, et andurilt ja mitte regulaatorilt?
Kui andurilt paela lahtivõtmine teeb elu sisse, siis järelikult on uus andur vigane. Või on vigane kaabeldus.
Palju anduri näit ja tegelik rõhk erinevad?
Kui andurilt paela lahtivõtmine teeb elu sisse, siis järelikult on uus andur vigane. Või on vigane kaabeldus.
Palju anduri näit ja tegelik rõhk erinevad?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
car-parts koges siis sama mida mina, võtsin ANDURI pistiku lahti ja käivitus edukamalt. Anduri vahetus minul ei aidanud, käivitus ei muutunud, aitas just nimelt REGULAATORI vahetus.
Kütuserõhku mina ei võrrelnud kuna manomeeter millega mõõtsin ei saanud piisavat survet mõõta. Katsetasin sellega kas surve tõuseb hüpplikult või ühtlaselt (et siis selgeks teha kas õhk latis või lihtsalt surve tõus liiga aeglane). Surve tõusis ühtlaselt, jäi üle arvamus, et ilmselt siis liiga aeglaselt..
Ise korraks mõtlesin, et kas andrui pistiku lahti võtmine ei või anda märguannet justkui surve juba käes ja võib pihusteid avada? või annab mingi harjukeskmise avariireziimi info ajule? muidu oleks ju vastasel juhul anduri lõppemise korral kohene mootori seiskumine?
Kütuserõhku mina ei võrrelnud kuna manomeeter millega mõõtsin ei saanud piisavat survet mõõta. Katsetasin sellega kas surve tõuseb hüpplikult või ühtlaselt (et siis selgeks teha kas õhk latis või lihtsalt surve tõus liiga aeglane). Surve tõusis ühtlaselt, jäi üle arvamus, et ilmselt siis liiga aeglaselt..
Ise korraks mõtlesin, et kas andrui pistiku lahti võtmine ei või anda märguannet justkui surve juba käes ja võib pihusteid avada? või annab mingi harjukeskmise avariireziimi info ajule? muidu oleks ju vastasel juhul anduri lõppemise korral kohene mootori seiskumine?
tean täpselt miss on mis, ise ostsin ja vahetasin välja kütuserõhu regulaator anduri mis on bosch ja maksis 170.-v6sa kirjutas:Kindel, et andurilt ja mitte regulaatorilt?
auto ninapoolses latiotsas on andur mis loeb ainult survet - mille ka ma lahti ühendasin
jääb järele järeldus, et rõhu andur annab pisut vale infot ajule vms...
-
v6sa
- I live off from the mud
Klaar.
Lihtsalt aeg-ajalt aetakse need sassi.
Huvitav, millise vaikeväärtuse auto aju kasutusele võtab, kui reaalselt numbrit ei saa? teab keegi?
Lihtsalt aeg-ajalt aetakse need sassi.
Huvitav, millise vaikeväärtuse auto aju kasutusele võtab, kui reaalselt numbrit ei saa? teab keegi?
Potsu, Krooks, GLK, Frontud ja hübriidruss veavad enamasti kõigi ratastega. Üldiselt olen rahul...
Kaldun arvama, et rõhuanduri viga siiski ei pruugi olla, minul ei muutnud anduri vahetus midagi. Pigem viga selles, et kütuserõhk ei tõuse piisavalt kiiresti?car-parts kirjutas:tean täpselt miss on mis, ise ostsin ja vahetasin välja kütuserõhu regulaator anduri mis on bosch ja maksis 170.-v6sa kirjutas:Kindel, et andurilt ja mitte regulaatorilt?
auto ninapoolses latiotsas on andur mis loeb ainult survet - mille ka ma lahti ühendasin
jääb järele järeldus, et rõhu andur annab pisut vale infot ajule vms...
No vatt, äkki loetleb selle pikka nimekirja siiapuukas kirjutas:Kaldun arvama, et rõhuanduri viga siiski ei pruugi olla, minul ei muutnud anduri vahetus midagi. Pigem viga selles, et kütuserõhk ei tõuse piisavalt kiiresti? Seda võib põhjustada muidugi terve pikk nimekiri asju...
car-parts kirjutas:No vatt, äkki loetleb selle pikka nimekirja siiapuukas kirjutas:Kaldun arvama, et rõhuanduri viga siiski ei pruugi olla, minul ei muutnud anduri vahetus midagi. Pigem viga selles, et kütuserõhk ei tõuse piisavalt kiiresti? Seda võib põhjustada muidugi terve pikk nimekiri asju...seda me teame kõik et kui rõhk ei ole piisav siis ei käivitu
Kõik teavad ka seda, et kui rõhk piisavalt kiirelt ei tõuse võib põhjuseks olla lekkivad pihustid, õhu/kütuse leke süsteemis või kulunud pump (omast kogemusest julgen väita, et ka kütuserõhu regulaator). Õhulekkest võib raamatu kirjutada.. otsingus juttu palju.
mul oli ka alguses pikk käivitus ja see süvenes ainult edasi, vahetasin rõhuregulaatori ära ja läks tiba paremaks aga edasi avastasin et pump hakkas lekkima ja läks remonti maksis 150 euri, vahetati kogu sisu ära, arvatavasti selle pumpa minek tegi ka pihustitele liiga ja läksid ka kohe need õhtale said need ka remontitud ja nüüd matsu pill, enne remontimist sai muidugi vahetatud kõik o r6ngad et välistada kyttesysteem õhku ei saaks