Kütusekulu kaks korda väiksemaks!
Moderaator: Moderators
Jälgin huviga...Patermaa kirjutas:See teeb siis 38 L kütuse kohta, 0,75 L puhast atsetooni, minu arvutuste järgi, kas keegi võiks seda arvutust kinnitada.![]()
Jääb õhku veel küsimus, kust ma saaks seda puhast atsetooni, või siis kui puhas atsetoon on puhas atsetoon, soovitavalt liitri tahaks osta. Kui oleks atsetoon olemas, siis esmaspäeval tangin ja panen sisse.
+372 5028488
- tai
- unistus TR nullist
vanal vaesel nõuka ajaql kuivahepeal benzukraanid kinni keerati sõitsid sääreväristajad kõigega mis põles - ka atsetooniga kuigiseal mingit erilist effekti ei olnud. Samas seisab mul kodus 2.0 i ford sierra mis oleks hea kaasaegse tehnikaga katseisend - ei toimi eks kuusakoski ikka tema vastu huvi tunneb. Yhesõnaga atsetoon kaasa ja katsetama!
Asjadele tuleb lennukalt läheneda
58021221
58021221
- Alex
- Fitting 38"
- Kontakt:
kas moni keemik saadaks erakas atsetooni keemilise valemi?
selge, tänud...ei oma puhast atsetooni

Viimati muutis Alex, N Apr 19, 2007 12:57 pm, muudetud 1 kord kokku.
KVF 750...Jõhker Jõud , Uaz 3962 Sanitarka Viis null123 kuus seitse
See teeb siis 38 L kütuse kohta, 0,75 L puhast atsetooni, minu arvutuste järgi, kas keegi võiks seda arvutust kinnitada.
Jääb õhku veel küsimus, kust ma saaks seda puhast atsetooni, või siis kui puhas atsetoon on puhas atsetoon, soovitavalt liitri tahaks osta. Kui oleks atsetoon olemas, siis esmaspäeval tangin ja panen sisse.

http://www.ingle.ee/?pid=4Alex kirjutas:kas moni keemik saadaks erakas atsetooni keemilise valemi?
klõpsa atsetooni peal...
Jäi paar päeva tagasi silma Discovery pealt Müüdimurdjate saade, kus erinevaid kütusesäästmise imevahendeid katsetati.
"imemagnet", mis kütusevooliku ümber käib, "super"lisandid, miski kummalise kujuga "super"karburaator ja muuhulgas ka atsetoon, kütuselisandina.
Katsetati stendis, kahe erineva autoga. 80 aastate usa raud, (mis krdi mark see nüüd oligi? )karburaatoriga ja Camry sissepritsega.
Vahepeal jäi suur jupp nägemata, aga lõpptulemus oli nutune.kulu ei vähenenud/erinenud ühegi lisandi ega imevahendi puhul. "superkarburaator" andis vist isegi suuremaid kulunumbreid.
Hoidke aega ja raha kokku, säästke närve. Kui ökonoomia tähtis tuleb sõidustiili jälgida või automarki vahetada.
"imemagnet", mis kütusevooliku ümber käib, "super"lisandid, miski kummalise kujuga "super"karburaator ja muuhulgas ka atsetoon, kütuselisandina.
Katsetati stendis, kahe erineva autoga. 80 aastate usa raud, (mis krdi mark see nüüd oligi? )karburaatoriga ja Camry sissepritsega.
Vahepeal jäi suur jupp nägemata, aga lõpptulemus oli nutune.kulu ei vähenenud/erinenud ühegi lisandi ega imevahendi puhul. "superkarburaator" andis vist isegi suuremaid kulunumbreid.
Hoidke aega ja raha kokku, säästke närve. Kui ökonoomia tähtis tuleb sõidustiili jälgida või automarki vahetada.