XJ 4.0L sildade ülekande kohta küsimus
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
-
maksipoiss
- Rock Crawler
Re: XJ 4.0L sildade ülekande kohta küsimus
Mu omal muidugi on veits suuremad rehvid all.
Huvitav nähtus. Mul on CHRi peal selle RE42 ristipaigutuse versioon, selle taga 1:1 Transfer Case ja sillad samuti 3.73 - näitab 1800rpm'i. Mopari 3,3V6.AndreTGO kirjutas:Sa pole ainuke. Mul küll 4.0 WJ grand, 249 vahekast ja re42 käigukast aga auto käitub samamoodi. Umbes 2000+ rpm ja kiirus oli 90 kanti, gpsiga kontrollitud ka veel. Sillad 3,73 ülekandega, turbiin lukustub hästi ja müra käib kohati juba närvidele kui raadio vähe vaiksem. Ise mõtlesin, et peaks suurema rehvi alla panema, saab asja talutavaks äkki.
Aga neljas käik ikka lülitub? või on sillad aeglasemad?AndreTGO kirjutas:Sa pole ainuke. Mul küll 4.0 WJ grand, 249 vahekast ja re42 käigukast aga auto käitub samamoodi. Umbes 2000+ rpm ja kiirus oli 90 kanti, gpsiga kontrollitud ka veel. Sillad 3,73 ülekandega, turbiin lukustub hästi ja müra käib kohati juba närvidele kui raadio vähe vaiksem. Ise mõtlesin, et peaks suurema rehvi alla panema, saab asja talutavaks äkki.
Tehase rehvi ja 3,73 sillaga peaks kiirusel 90 km/h 3. käiguga olema ligikaudu 2400 p/min 4. käiguga 1700 p/min
Mul ZJ 3,73 sildade ja 33'' rehviga podiseb 90 juures vaikselt 1500-1600 p/min
D4D+R6+V6
Kurat, tuli välja, et neljas ei lülitunudki. Pean kaabli ära regullima või midagi jälle laiali kakkuma. Täna maanteel ehmusin ära kui vaikus majja tuli, pööred lendasid sinna 1600-1700 kanti. Ehk ma olen juba oma 4 kuud siin kolme käiguga töristanud
. See oli esimene kord selle aja jooksul kus neljas lülitus.
31/11,5 rehviga kusjuures spido näitab üsna täpselt kiirust, 32/10,5 rehviga valetas tegelikust väiksemaks ja auto oli ka tunduvalt uimasem.
31/11,5 rehviga kusjuures spido näitab üsna täpselt kiirust, 32/10,5 rehviga valetas tegelikust väiksemaks ja auto oli ka tunduvalt uimasem.
If it ain't broke, don't fix it.... but it's a jeep so always be prepared!