SOOVITAN versus EI SOOVITA

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
Antu
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas Antu »

Paheero kirjutas:Sungate http://www.sungate.ee/ musta listi! 2 nädalat pretensiooni esitamisest möödas ja ei kossugi. Lubati tegeleda "järgmisel nädalal". Kuu ja aasta jäeti targu täpsutamata. :twisted: Ebakompetentsed ja lubadustest kinni ei pea.
Ehk täpsustad, milles probleem?
Nimelt olid nad ka ehitusmessil esindatud ja otsustasin nende väravaautomaatikat kasutama hakata. Kohe ära ei ostnud - lubati järgmise nädala alguseni sama hinnaga asi mulle ära müüa.
Samas paigaldaks automaatika ise ja nendest üritaks mitte sõltuda.
Kui nendega aga ikkagi mingid (näiteks garantii) probleemid on siis olen valmis ka edaspidi käsitsi väravat avama.
Toyota Hilux
Gaz 69
Kasutaja avatar
erik
Aktiivne Pikendus

Postitus Postitas erik »

Selline poriga loopimise ja vingumise teema on jama, kuna on esindatud ainult uhe poole vaatevinkel. Probleem, kui selline voib olla ka postitajas endas voi milleskis muus, mida meie, lugejad ei saagi teda.

Ja ragn sels ja ukse automaatika, mis see offroadi puutub?
Asju ehitatakse korralikult ja teemasse lähenetakse süviti!

Erik Metsis, Mudanägu aastast 1999.
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

Ehk täpsustad, milles probleem?
osta parem kusagilt mujalt! kahe nädala jooksul ei ole tegelastel aega garantiiaja kehtides pretensiooniga tegeleda!!!, rääkimata lahendamisest, ükskõik milline see lahendus siis poleks. Afterservice'st pole need vennad midagi kuulnud.... :twisted:

Ebakompetentsus seisnes täiesti aladimensioneeritud lahenduse müümises!

To Erik:
pole tõesti offroadiga kuidagi seotud.... :? ilmselt seepärast ka rubriigis ajaviide ja muidu huvitav jutt :idea:
Kasutaja avatar
K.Kotkas
Tema Ise

Postitus Postitas K.Kotkas »

Paheero kirjutas:Sungate http://www.sungate.ee/ musta listi! 2 nädalat pretensiooni esitamisest möödas ja ei kossugi. Lubati tegeleda "järgmisel nädalal". Kuu ja aasta jäeti targu täpsutamata. :twisted: Ebakompetentsed ja lubadustest kinni ei pea.

Koli tarbijakaitse foorumisse. Teema kinni, pole kuidagi seotud 4x4 asjadega, või tellisid tagaaknale kardinat ?
Katsu inimene olla siis olen ka mina.
Suletud

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”