Videokaameratest

Postid, mis kuhugi mujale ei sobi.

Moderaator: Moderators

Kasutaja avatar
MahviaDeTyrk
I live off from the mud
Kontakt:

Postitus Postitas MahviaDeTyrk »

kihla vedama ei hakka
tartuoffroad.ee
5581340
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Kaamera on nüüdseks olemas, nupud selgeks õpitud ja täna sai siis Männikul proovivõtted tehtud. Järeldus- tuleb veel harjutada :D Nii filmimist kui ka redigeerimist.
Edevus ei anna aga asu ja riputasin tükikese internetti ka :P

http://www.pesapaik.pri.ee/albums/Film/Movie.wmv
17MB
Asjalikud näpunäited on loomulikult oodatud. :idea:
Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Postitus Postitas hulkur »

aadu kirjutas: Asjalikud näpunäited on loomulikult oodatud. :idea:
Esimese katsetuse kohta pole ju üldse paha :cheers

Eriti positiivne oli zoom-i nupu vähene pruukimine, lausa rõõm oli vaadata.

Paar kommentaari: kaameramehel käsi kindlamaks - kui muidu ei saa siis toeta teise käega. Panoraamimine olgu nii aeglane kui vähegi võimalik, paaris kohas oli nats liiga kiire.

Lõikamisel võiks kasutada üleminekuid, loomulikult mida lihtsamad seda parem ja läbi klipi mitte üle ühe erineva :lol: muidu jääb selline "ah meil siin üks itimees Coreliga teeb reklaami" mulje, kus ühe A5 reklaami tegemisel on ärakasutatud kõik Windowsi standard fontid ja lisaks veel juurde bold, italic ja outline...

Üldkokuvõte TUBLI...
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

hulkur kirjutas: Eriti positiivne oli zoom-i nupu vähene pruukimine, lausa rõõm oli vaadata.
No korra pidin seda nuppu ikka näppima, ega ta sinna niisama pandud pole :P
Selle koha peale ta pea-aegu sobis ka aga jah, pildi võttis kohe värisema.
hulkur kirjutas: Paar kommentaari: kaameramehel käsi kindlamaks - kui muidu ei saa siis toeta teise käega. Panoraamimine olgu nii aeglane kui vähegi võimalik, paaris kohas oli nats liiga kiire.
Hoidsin küll kahe käega ja panoraamimise ajal keerasin ennast kogu kehaga (kurat, korra pidin lausa pikali kukkuma) aga vast ajapikku asi paraneb 8)
hulkur kirjutas: Lõikamisel võiks kasutada üleminekuid, ...
Muidugi, filmides on iga stseen omaette tervik aga selliste tükkide kokkulappimiseks on tõesti üleminekud vajalikud. Tegin ringi.

Tänud Hulkur :wave
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav; :driving ; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

hangi endale monopod. võtete stabiilsus paraneb kordades.

aga video on väga hea. nagu ma ise oleks teinud! :P
Mennäänx mettään!
Kasutaja avatar
Landy
Typo Master 2.1
Kontakt:

Postitus Postitas Landy »

aadu kirjutas:Hoidsin küll kahe käega ja panoraamimise ajal keerasin ennast kogu kehaga (kurat, korra pidin lausa pikali kukkuma) aga vast ajapikku asi paraneb 8)
Nagu ma juba laupäeval mainisin, oleks hea idee investeerida väikeseesse ja mobiilsesse teleskoopstatiivi.

O.T. Vanasti, kui mina veel mõnd klaamerat laensin oli värisemise probleem ellimineeritud sellega, et kaamera toetus õlale. Nüüd on need paganad pisikeseks muutunud.
Viimati muutis Landy, E Apr 16, 2007 8:44 am, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
daffid
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas daffid »

[quote="Landy"]

O.T. Vanasti, kui mina veel mõnd klaamerat laensin oli värisemise probleem ellimineeritud sellega, et kaamera toetus õlle. Nüüd on need paganad pisikeseks muutunud.[/quote]

OT . irv. kummad, 6lled v6i kaamerad? Imo 6lled on ikka suuremaks l2ind (nyydisajal 2liitrised suisa). Vabandust, ei saand k6gisemata j2tta, lihtsalt liiga naljakas :)

daff.
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Irwe, Landy vana typomaster ilmselt külvab segadust, mis kukkus suht naljakalt välja.

Õlle = Õlale?

Või kas siis tõesti on kunagi olnud ajad, kus Landy on ka õlut joonud?
+372 5028488
Paheero
Fitting 38"

Postitus Postitas Paheero »

Mis tootjatesse puutub, siis nagu ütlesin pole ma just kõige adekvaatsem soovitaja, aga arvestada tasub sellega, et Sony remont on kindlasti kõige professionaalsem
Soetasin ka hiljuti Sony kaamera.....
Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole. Ei ole mõtet küsida vist keerulisemaid asju nagu lainurkobjektiivi või muud sarnast. Arvestada tasub ka sellega, et meili saatmisel sony centerisse erilist mõtet pole, kui üle ei helista ja ei ütle, et saatsin teile meili ja olge head suvatsege vastata. Sony on hea kaamera, aga kohalikud müüjad-esindajad on küll :floff
Nahh, kui poolteist kuud (mida imet nad nii kaua teevad???) sigakirve hinnaga nänni toovad, siis ostan pigem mujalt ja DHL toob 2 päevaga igast maailma nurgast kohale :evil:
Kasutaja avatar
jr
Motorsi Jaak

Postitus Postitas jr »

Sony kola saab ka minu käest. Kuid kahjuks sõltun ka mina Baltikumi vahelaost. Vähemalt omadele saan ehk hinda painutada.

EDIT: 10 aastat vana kaamera läks tuksi. Lindi kerimismehanism ütles üles. Viisin remonti ja BÄM mulle pandi tasuta garantiikorras uus lindivedamise mehanism! Olevat Sony kaameral, mis mul oli tüüpviga olnud, mis läheb Sony kulude ja kirjade alla.
+372 5028488
Kasutaja avatar
mrtn
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas mrtn »

Paheero kirjutas:Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole.
kas Sonyle kolmandate osapoolte jupid ei sobi? liides on ju kas 3,5 mm või XLR.

suundmikreid saab suvalistest elektroonikapoodidest, ma pakun, et oomipood toob selle sulle järgmiseks päevaks ära. tripodeid on kõikidel fotopoodidel laos. iseasi on videopeadega, aga niikaua ajab fotopea ka ära.
Mennäänx mettään!
aadu
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas aadu »

Akud, akulaadijad peaks vähemalt originaalid olema, kuigi nad on päris kirve hinnaga.
http://www.camcorderinfo.com/ -is mõned kaebavad, et Ebay-st ostetud "originaalakud" ei taha töötada.
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

Paheero kirjutas: Soetasin ka hiljuti Sony kaamera.....
Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole. Ei ole mõtet küsida vist keerulisemaid asju nagu lainurkobjektiivi või muud sarnast. Arvestada tasub ka sellega, et meili saatmisel sony centerisse erilist mõtet pole, kui üle ei helista ja ei ütle, et saatsin teile meili ja olge head suvatsege vastata. Sony on hea kaamera, aga kohalikud müüjad-esindajad on küll :floff
Nahh, kui poolteist kuud (mida imet nad nii kaua teevad???) sigakirve hinnaga nänni toovad, siis ostan pigem mujalt ja DHL toob 2 päevaga igast maailma nurgast kohale :evil:
Kurb kuulda... aga olles aus, siis SonyCenter tln-s narva mnt-l on küll viimane koht millega ma kellegi sõpradest/tuttavatest tegemist soovitaks teha. On ka teisi oluliselt kliendisõbralikumaid ettevõtteid...

andres@oli aastaid sony esinadaja eestis
Kasutaja avatar
hulkur
been there, done that
Kontakt:

aadu kirjutas:Akud, akulaadijad peaks vähemalt originaalid olema, kuigi nad on päris kirve hinnaga.
http://www.camcorderinfo.com/ -is mõned kaebavad, et Ebay-st ostetud "originaalakud" ei taha töötada.
Paljudel nn. hiina originaalakudel pole sees kiipi ja osad kaamerad keelduvad ilma kiibita akusid tunnistamast, kuna nad nõuavad tööks infot aku kiibist. Samas osad aparaadid ei nõua infi ja töötavad rahulikult, samas ei anna adekvaatset infot aku tühjenemise kohta.
Kasutaja avatar
keelutsoon
SUURED asjad
Kontakt:

Postitus Postitas keelutsoon »

ainus firma eestis, kust mina võtan videovärki ja soovitan soojalt
(kuigi jah, alates teatud hinnatasemest):

http://www.vid-doc.ee/
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
Vasta

Mine “Ajaviide ja muidu huvitav jutt”