Videokaameratest
Moderaator: Moderators
- MahviaDeTyrk
- I live off from the mud
- Kontakt:
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Kaamera on nüüdseks olemas, nupud selgeks õpitud ja täna sai siis Männikul proovivõtted tehtud. Järeldus- tuleb veel harjutada
Nii filmimist kui ka redigeerimist.
Edevus ei anna aga asu ja riputasin tükikese internetti ka
http://www.pesapaik.pri.ee/albums/Film/Movie.wmv
17MB
Asjalikud näpunäited on loomulikult oodatud.

Edevus ei anna aga asu ja riputasin tükikese internetti ka

http://www.pesapaik.pri.ee/albums/Film/Movie.wmv
17MB
Asjalikud näpunäited on loomulikult oodatud.

Ei takista vallid, ei takista kraav...
Kaarel Puk; Turist; võistkond Lendorav;
; Sõitis Uunoga Ümber Eesti 1999

- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Esimese katsetuse kohta pole ju üldse pahaaadu kirjutas: Asjalikud näpunäited on loomulikult oodatud.

Eriti positiivne oli zoom-i nupu vähene pruukimine, lausa rõõm oli vaadata.
Paar kommentaari: kaameramehel käsi kindlamaks - kui muidu ei saa siis toeta teise käega. Panoraamimine olgu nii aeglane kui vähegi võimalik, paaris kohas oli nats liiga kiire.
Lõikamisel võiks kasutada üleminekuid, loomulikult mida lihtsamad seda parem ja läbi klipi mitte üle ühe erineva

Üldkokuvõte TUBLI...
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
No korra pidin seda nuppu ikka näppima, ega ta sinna niisama pandud polehulkur kirjutas: Eriti positiivne oli zoom-i nupu vähene pruukimine, lausa rõõm oli vaadata.

Selle koha peale ta pea-aegu sobis ka aga jah, pildi võttis kohe värisema.
Hoidsin küll kahe käega ja panoraamimise ajal keerasin ennast kogu kehaga (kurat, korra pidin lausa pikali kukkuma) aga vast ajapikku asi paranebhulkur kirjutas: Paar kommentaari: kaameramehel käsi kindlamaks - kui muidu ei saa siis toeta teise käega. Panoraamimine olgu nii aeglane kui vähegi võimalik, paaris kohas oli nats liiga kiire.

Muidugi, filmides on iga stseen omaette tervik aga selliste tükkide kokkulappimiseks on tõesti üleminekud vajalikud. Tegin ringi.hulkur kirjutas: Lõikamisel võiks kasutada üleminekuid, ...
Tänud Hulkur

- Landy
- Typo Master 2.1
- Kontakt:
Nagu ma juba laupäeval mainisin, oleks hea idee investeerida väikeseesse ja mobiilsesse teleskoopstatiivi.aadu kirjutas:Hoidsin küll kahe käega ja panoraamimise ajal keerasin ennast kogu kehaga (kurat, korra pidin lausa pikali kukkuma) aga vast ajapikku asi paraneb
O.T. Vanasti, kui mina veel mõnd klaamerat laensin oli värisemise probleem ellimineeritud sellega, et kaamera toetus õlale. Nüüd on need paganad pisikeseks muutunud.
Viimati muutis Landy, E Apr 16, 2007 8:44 am, muudetud 2 korda kokku.
-----------------------------------------------------------------
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Lets talk about LAND ROVER's
Kristjan Vaarmann (+372)5010599 kristjan.vaarmann@landroverclub.ee
Land Rover'iga nakatatud aastast 1996, off-road spordis aastast 2003!
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
[quote="Landy"]
O.T. Vanasti, kui mina veel mõnd klaamerat laensin oli värisemise probleem ellimineeritud sellega, et kaamera toetus õlle. Nüüd on need paganad pisikeseks muutunud.[/quote]
OT . irv. kummad, 6lled v6i kaamerad? Imo 6lled on ikka suuremaks l2ind (nyydisajal 2liitrised suisa). Vabandust, ei saand k6gisemata j2tta, lihtsalt liiga naljakas :)
daff.
O.T. Vanasti, kui mina veel mõnd klaamerat laensin oli värisemise probleem ellimineeritud sellega, et kaamera toetus õlle. Nüüd on need paganad pisikeseks muutunud.[/quote]
OT . irv. kummad, 6lled v6i kaamerad? Imo 6lled on ikka suuremaks l2ind (nyydisajal 2liitrised suisa). Vabandust, ei saand k6gisemata j2tta, lihtsalt liiga naljakas :)
daff.
Soetasin ka hiljuti Sony kaamera.....Mis tootjatesse puutub, siis nagu ütlesin pole ma just kõige adekvaatsem soovitaja, aga arvestada tasub sellega, et Sony remont on kindlasti kõige professionaalsem
Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole. Ei ole mõtet küsida vist keerulisemaid asju nagu lainurkobjektiivi või muud sarnast. Arvestada tasub ka sellega, et meili saatmisel sony centerisse erilist mõtet pole, kui üle ei helista ja ei ütle, et saatsin teile meili ja olge head suvatsege vastata. Sony on hea kaamera, aga kohalikud müüjad-esindajad on küll

Nahh, kui poolteist kuud (mida imet nad nii kaua teevad???) sigakirve hinnaga nänni toovad, siis ostan pigem mujalt ja DHL toob 2 päevaga igast maailma nurgast kohale

Sony kola saab ka minu käest. Kuid kahjuks sõltun ka mina Baltikumi vahelaost. Vähemalt omadele saan ehk hinda painutada.
EDIT: 10 aastat vana kaamera läks tuksi. Lindi kerimismehanism ütles üles. Viisin remonti ja BÄM mulle pandi tasuta garantiikorras uus lindivedamise mehanism! Olevat Sony kaameral, mis mul oli tüüpviga olnud, mis läheb Sony kulude ja kirjade alla.
EDIT: 10 aastat vana kaamera läks tuksi. Lindi kerimismehanism ütles üles. Viisin remonti ja BÄM mulle pandi tasuta garantiikorras uus lindivedamise mehanism! Olevat Sony kaameral, mis mul oli tüüpviga olnud, mis läheb Sony kulude ja kirjade alla.
+372 5028488
- mrtn
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
kas Sonyle kolmandate osapoolte jupid ei sobi? liides on ju kas 3,5 mm või XLR.Paheero kirjutas:Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole.
suundmikreid saab suvalistest elektroonikapoodidest, ma pakun, et oomipood toob selle sulle järgmiseks päevaks ära. tripodeid on kõikidel fotopoodidel laos. iseasi on videopeadega, aga niikaua ajab fotopea ka ära.
Mennäänx mettään!
-
- Fitting 44"
- Kontakt:
Akud, akulaadijad peaks vähemalt originaalid olema, kuigi nad on päris kirve hinnaga.
http://www.camcorderinfo.com/ -is mõned kaebavad, et Ebay-st ostetud "originaalakud" ei taha töötada.
http://www.camcorderinfo.com/ -is mõned kaebavad, et Ebay-st ostetud "originaalakud" ei taha töötada.

- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Kurb kuulda... aga olles aus, siis SonyCenter tln-s narva mnt-l on küll viimane koht millega ma kellegi sõpradest/tuttavatest tegemist soovitaks teha. On ka teisi oluliselt kliendisõbralikumaid ettevõtteid...Paheero kirjutas: Soetasin ka hiljuti Sony kaamera.....
Arvestada tasub ka sellega, et elementaarse lisavarustuse (lisavalgus, lisa-aku ja -laadija, tripod, suundmikker) tellimisaeg on 1,5 kuud ja kohapeal kottigi ei ole. Ei ole mõtet küsida vist keerulisemaid asju nagu lainurkobjektiivi või muud sarnast. Arvestada tasub ka sellega, et meili saatmisel sony centerisse erilist mõtet pole, kui üle ei helista ja ei ütle, et saatsin teile meili ja olge head suvatsege vastata. Sony on hea kaamera, aga kohalikud müüjad-esindajad on küll
Nahh, kui poolteist kuud (mida imet nad nii kaua teevad???) sigakirve hinnaga nänni toovad, siis ostan pigem mujalt ja DHL toob 2 päevaga igast maailma nurgast kohale
andres@oli aastaid sony esinadaja eestis
- hulkur
- been there, done that
- Kontakt:
Paljudel nn. hiina originaalakudel pole sees kiipi ja osad kaamerad keelduvad ilma kiibita akusid tunnistamast, kuna nad nõuavad tööks infot aku kiibist. Samas osad aparaadid ei nõua infi ja töötavad rahulikult, samas ei anna adekvaatset infot aku tühjenemise kohta.aadu kirjutas:Akud, akulaadijad peaks vähemalt originaalid olema, kuigi nad on päris kirve hinnaga.
- keelutsoon
- SUURED asjad
- Kontakt:
ainus firma eestis, kust mina võtan videovärki ja soovitan soojalt
(kuigi jah, alates teatud hinnatasemest):
http://www.vid-doc.ee/
(kuigi jah, alates teatud hinnatasemest):
http://www.vid-doc.ee/
raske lapsepõlv, rauast mänguasjad...
www.keelutsoon.ee
www.keelutsoon.ee