Linnamaasturite safari vol.3

Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.

Moderaator: Moderators

xcv

Postitus Postitas xcv »

Väga korda läinud üritus oli.
Mingiaeg ehk jõuan filmi ka kokku monteerida.
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Postitus Postitas kiiking »

JR ja Landy on siin asja väga selgeks rääkinud.
Stiilipunkte tõesti ei jagata isegi mitte soft-roadis.
Soovitan kõigil lugeda ja siis uuesti lugeda. Alati pole võimalik kõike punkte täita aga abiks ikka.
http://www.4x4.ee/forum/viewtopic.php?t=875
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
xcv

Postitus Postitas xcv »

No see, et 4runneri mees unustas 4 veo sisse panna, see selleks, anname andeks.
Aga see et sa sõidad sirgel teel teisele persest sisse, see on ikka saavutus omaette.
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

kiiking kirjutas:JR ja Landy on siin asja väga selgeks rääkinud.
Soovitan kõigil lugeda ja siis uuesti lugeda. Alati pole võimalik kõike punkte täita aga abiks ikka.
Eeldan,et see oli vihje mulle...Tänud... :?
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

P6tu kirjutas:
Just
Mina olen seda kirjutist lugenud ikka kohe palju kordi- soovitan sul ka lugeda. Üldse mitte pahas mõttes. Teadmised on kõige alus.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

xcv kirjutas:No see, et 4runneri mees unustas 4 veo sisse panna, see selleks, anname andeks.
Aga see et sa sõidad sirgel teel teisele persest sisse, see on ikka saavutus omaette.
Teada ju,et kolonnis tuleb jälgida ka tagumist meest.Kui mudas kinni jäin,kus oli see auto,kellele kähku oleks köie taha visanud ja mind välja tõmmanud?Loo moraal on vaid,et ei tohi kolonnis teineteise kukil sõita ja järske pidurdusi teha...Tegijatel ikka juhtub.Vabandan ees sõitnud Mitsu omaniku ees aga olgem õnnelikud,et ma talle otse sisse ei põrutanud.Oskasin kõrvale isegi keerata aga jah,ei piisanud sellest.Ja see nelivedu - eks mul oli väike jonn sees...Kümme meetrit sõitu,kümne minutiline seisak,tagasi,kümme meetrit sõitu,seisak jne...Grilli pausini oli kogu üritus OK aga pärast kiskus minu jaoks väga nüriks tänu minule endale ja siis hiljem veel nürimaks.

Palun mitte võtta seda nüüd negatiivselt.Kokkuvõttes oli ka see kord väga tore üritus ja jään järgmist korda ootama.Loodan vaid,et saan oma liikuril tuled korda ja ehk vähemalt ka mingi ajutise raua ette...
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

kiiking kirjutas:
P6tu kirjutas:
Just
Mina olen seda kirjutist lugenud ikka kohe palju kordi- soovitan sul ka lugeda. Üldse mitte pahas mõttes. Teadmised on kõige alus.
Tõsi ja nagu ka vanatarkus ütleb:"Kordamine on tarkuse ema".
Kasutaja avatar
tont
Fitting 38"

Postitus Postitas tont »

ok uritus oli.
sai oma uut cherot testitud ja vigadest ilmnes ainult tuhikäigu pöörded.
aga see, kes mulle sisse tagurdas, ilma vigastusi tekitamata 5+ hea, et niigi läks 8)
edit: me liigutame* praegu naisega autot
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

tont kirjutas:ok uritus oli.
aga see, kes mulle sisse tagurdas, ilma vigastusi tekitamata 5+ hea, et niigi läks 8)
Amm,ega see kah minu käte töö polnud? :shock:
Kasutaja avatar
trc
Truth, only truth
Kontakt:

Postitus Postitas trc »

P6tu kirjutas:
ei see ei olnud.

a ausalt hr, Kiiking. järgmisel korral - kui keeratakse maanteelt maha - korja kari kokku ja loe taas sõnad peale - a'la ärge sõitke teisel per*es, hoidke gaas kontrolli all, veest väljudes kontrollige pidureid... Vabakava ajal paarutamist ei saa keelata - igayks teab ise mis ta oma kolakaga teeb. Aga jumala eest härrased - kui minnakse kuskile grupiga siis peab ka selle grupiga arvestama - mitte teiste kolakatele otsa edardama ja tagurdama.
Viimati muutis trc, L Mär 10, 2007 8:24 pm, muudetud 1 kord kokku.
allkiri, 255 sümbolit
Giosk
tel.56661070
Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

trc kirjutas:
P6tu kirjutas:
ei see ei olnud.
4x4 ja õlised näpud tänatud...
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Ma nagu maisin, et peale grillipausi on avastamise aeg, kus kõik koos lähme vaatama ja kui läbi ei saa , siis kõik üksmeelselt tagasi. See oli meilis kirjas.
Ma panin selle sinu nooruse arvele, aga kui sa tahad olla põhimõtteliselt jonnakas, siis ole palun edaspidi seda omaette. Mets ei ole jonnimise koht!
Pea seda alati meeles , sest vastasel juhul jonnid sa mingi hetk seal üksi ja keegi sulle appi ei tule.
NB: See kaasasõit oli kõigile vabatahtlik. Mina käin niimoodi avastamas iga nädal ja Rass läks peale meie sõidu lõppu uuesti metsa. Metsas ei saa keegi 100% kindlustada seda, et olud on samad kui eile.
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Kasutaja avatar
tt
Fitting 38"

Postitus Postitas tt »

Kasutaja avatar
P6tu
Got ARB and Nitrous?
Kontakt:

Postitus Postitas P6tu »

kiiking kirjutas:Ma nagu maisin, et peale grillipausi on avastamise aeg, kus kõik koos lähme vaatama ja kui läbi ei saa , siis kõik üksmeelselt tagasi. See oli meilis kirjas.
Ma panin selle sinu nooruse arvele, aga kui sa tahad olla põhimõtteliselt jonnakas, siis ole palun edaspidi seda omaette. Mets ei ole jonnimise koht!
Pea seda alati meeles , sest vastasel juhul jonnid sa mingi hetk seal üksi ja keegi sulle appi ei tule.
NB: See kaasasõit oli kõigile vabatahtlik. Mina käin niimoodi avastamas iga nädal ja Rass läks peale meie sõidu lõppu uuesti metsa. Metsas ei saa keegi 100% kindlustada seda, et olud on samad kui eile.
Njah,kui kellelgi abi vaja,ulatan alati oma abistava köie...Olgu siis tegemist jonnaka või lõbusa inimesega.Aidata võib ju ikka.

Paluks nüüd selle teema lõpetada.Vestleks pigem nendest toredatest hetkedest :roll: .

Järjekodselt oli hullamise/grillimise koht väga "OK" .Nii mõnigi tegelane sai ennast ikka kuskile kinni sõita ja kohti,kus oma sõber auto proovile panna,oli küllaga :) .Ootan juba kannatamatult neid pildikesi,mida keegi tegi :twisted: .
Kasutaja avatar
kiiking
Julgeb Organiseerida
Kontakt:

Asi polegi pahapärast mõeldud. See rohkem profilaktika mõttes. :D
Ja pilte tahaks ise ka näha. Tehke ruttu poisid!!!!
Urmas Laansalu
5211589
kiiking@neti.ee
www.kiiking.com
Vasta

Mine “4x4 üritused / 4x4 events”