Vibra esiratastes
Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Re: Vibra esiratastes
Pooltelje otsad peaks sul rämedalt ragisema järskudel pööretel, kui nii suur lõtk sees, et death wobbelit põhjustaks. Samas välistada ka ei julge isiklikult 

Rooliamort ei tekita seda värinat, korras veermikuga pole seda amorti vajagi.
Mis otstarve sellel amordil siis on,saan aru et ta just leevendab või osaliselt välistab seda vibra värki.Muidugi on jäänud veel kokkujooksu paikaseadmine,aga see ometi ei tohiks ju lugeda lased roolist lahti ja auto liigub meeldivalt otse ei kisu ega midagi.
Jah leevendab roolini jõudvat värinat, aga ei eemalda death wobbelit.
-
- Got ARB and Nitrous?
- Kontakt:
Mul oli paar aastat tagasi sama asi, vahetasin kõik puksid esisillas ära ja ikka viskas muhklikul teel värisema. Probleemiks osutusid diagonaalvarda puksid. Olin nad kusjuures just uute pukside vastu vahetanud aga need uued olid B osad ja tehtud liiga pehmed. Kõik sai korda peale seda kui 1 kuu all olnud diagonaalvarda puksid minema viskasin ja polyd asemele panin.
2.7 CRD P0702 veakoodi põhjused ja ülevaade kulissist http://www.jeepswj.com
See jutt võib käia mingite sõidukate kohta, siin foorumis on see lausvale.zilliver kirjutas:Rooliamort ei tekita seda värinat, korras veermikuga pole seda amorti vajagi.
Paluks tutvuda maasturite teemaga http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=10& ... ath+wobble
XC 70
Palun tutvu JeepForum.com´iga ja saad teada, et rooliamort võib peita death wobble sümptomeid (umbes nagu plaaster luumurru peal) aga ei põhjusta seda.
Surmavõbinat tekitab AINULT diagonaalvarras!
Ja kui ei oska defekteerida siis võib alati tulla minu juurest läbi.
Rooliamort on selleks ,et metsas nt kändu v kivisse sõites jääksid pöidlad terveks
Ja kui ei oska defekteerida siis võib alati tulla minu juurest läbi.
Rooliamort on selleks ,et metsas nt kändu v kivisse sõites jääksid pöidlad terveks

Vahur Romet,Carservice tiim,piloot
http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=10& ... ath+wobble
Siit selgub, et päris nii see pole aga ega ei taha süveneda, ikka oma kinnisideid vaja raiuda
Siit selgub, et päris nii see pole aga ega ei taha süveneda, ikka oma kinnisideid vaja raiuda

XC 70
Ei pruugi nii olla. Minul tekitasid sharniirid.Vahur kirjutas:Surmavõbinat tekitab AINULT diagonaalvarras!

Vahetasin kõik 4 ära ja surmavõbin kadus.
Olen alati nõus inimesega, kes on minuga samal arvamusel.
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
----------------
GC WK 3,0
ex- WJ 4,7, Dakota 3,9; GC WJ 4,7; Frontera Sport; GC WJ 2,7
Täpselt sama siin - sharniirid. Et tegu rohkem kui kahega, siis ei pruugi kõik lõtkud kohe välja paista. Mul jäi üks esipidur ka väheke peale, aitas tihendite vahetus. Ja võbin oligi ilmselt selline nagu sina tunned. Pidur jäi peale soojenedes, sharniirides lõtkud ja "ull värin" tuligi sisse. Normaalne oleks, et alustatakse kõigepealt rehvide ja velgede tasakaalust, pidurite pealejäämisest, silla kuluvosadest ja viimaks jõutakse a la rooliamordini. Eks võid alustada ka "tummisest" rooliamordist, aga ära imesta kui ühel hetkel leiad ennast soovimatult kraavist.rannamees2 kirjutas:Ei pruugi nii olla. Minul tekitasid sharniirid.Vahur kirjutas:Surmavõbinat tekitab AINULT diagonaalvarras!![]()
Aga minul tekkis death wobble hoopis peale ülemiste kulunud šarniiride vahetamist uute vastu. Ennem polnudricardo kirjutas:Täpselt sama siin - sharniirid.rannamees2 kirjutas:Ei pruugi nii olla. Minul tekitasid sharniirid.Vahur kirjutas:Surmavõbinat tekitab AINULT diagonaalvarras!![]()

WJ GC 4.7 HO Overland
Sain vibrast lahti ja õigus oli neil kes pakusid rooliamorti 

Rooliamort ei ole värina põhjustajaks, see leevendab lihtsalt seda ja põhjus jäi sul ikka alles.
Y60