Erinevad Led tuled, ka BAR-id

Teeme biznist? Plekk sulle kurgid mulle ja kurgivesi kolmandele. Igasugune muu biznez jutt, mis ei sobi ei Müügi ega Ostu alla või on muud pidi hämara taustaga.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Re: Erinevad Led tuled, ka BAR-id

Postitus Postitas Tegija »

smurhv kirjutas:
TiitR kirjutas:Kasutan samuti nii enda jahiautol, kui ka veokatel Bullboy LED (töö)tulesi. Siiani kõik timm. Mina saan oma asjad küll edasimüüjalt.

Mees pakub jaekaubandusse suht hea hinnaga tulesid. Ei saa aru targutamistest. Igatahes teema teretulnud ja lähiajal tahaks isegi siit paari bari ligi võtta!
Edu tegemistes!
Aitähh positiivse vastuse eest. Aga rõhutan seda ,et see bullboy lehekülg suht atraktiivne kus näha eri võimsusega lede niiõelda tegelikkuses. Ja minu meelest on see bro. Startaxist reklaami raha ei küsi ,aga siinne ringkond näeb mida pakutakse. Pöörduge lähima edasimüüja poole ja asjatage. Startax kahjuks jaemüügiga ei tegele.
Ja ei saa märkimata jätta seda ,et olen üks paljudest edasimüüjatest. Ja hind sõltub kogusest.
Lugupidamisega August
5066268
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Postitus Postitas TiitR »

Tegija kirjutas: Startax kahjuks jaemüügiga ei tegele.
Veelkord teemasse. Ma ei tea kui jaemüük on näiteks 2tk. suvalist LED töötuld, kuid meie furgoonifirma saab Startaxist otse, ka kasvõi ühe tule (või mõne muu elektrividina) kaupa. Ilmselt sõltub kõik siiski kokkulepetest, jne..
P.S Toonitan veelkord, et ei taha kuidagi teemat mustata või halvustava tagamõttega kommenteerida.
Kasutaja avatar
sambla-aadu
Rock Crawler

Postitus Postitas sambla-aadu »

Aga ära siis kommenteeri. Püüa kuidagi ilma igas teemas sõna võtmata olla paar päeva.
51963080
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

sambla-aadu kirjutas:Aga ära siis kommenteeri. Püüa kuidagi ilma igas teemas sõna võtmata olla paar päeva.
Et kui keegi tõlgendab su postitust valesti (vb. olin ka ise oma jutus kaheti mõistetav), siis enda pihta suunatud juttu selgitada oleks häiriv ja keelatud? Samuti pole ju keelatud rääkida kaasa, kui räägime konkreetsest tootest, saadavusest, jne..?
smurhv
Rock Crawler

Postitus Postitas smurhv »

TiitR kirjutas:
sambla-aadu kirjutas:Aga ära siis kommenteeri. Püüa kuidagi ilma igas teemas sõna võtmata olla paar päeva.
Et kui keegi tõlgendab su postitust valesti (vb. olin ka ise oma jutus kaheti mõistetav), siis enda pihta suunatud juttu selgitada oleks häiriv ja keelatud? Samuti pole ju keelatud rääkida kaasa, kui räägime konkreetsest tootest, saadavusest, jne..?
Tiit, jäta teistele ka ruumi oli ehk sambla aadu postituse mõte?

Ja sa ju targutasid küll kui kiitsid enda otse-edasimüüjat!

Ja ära kohe südamesse võta.
Heade soovidega.
Y61
#540 Mudmen
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

smurhv kirjutas:
TiitR kirjutas:
Tiit, jäta teistele ka ruumi oli ehk sambla aadu postituse mõte?

Ja sa ju targutasid küll kui kiitsid enda otse-edasimüüjat!

Ja ära kohe südamesse võta.
Heade soovidega.
Näed siis, ikkagi tõlgendati mu postitust valesti :D , nimelt kirjutasin jah, et omad tuled soetan siiski edasimüüjalt, kuid mõtlesin siinkohal üldse seda, et teemaalgataja on just otsepakkuja ja mina konkreetselt olen siiani edasimüüjalt ostnud, ei muud.
Samuti ei kommenteeri hindu ega tee teemat muud moodi maha. Lihtsalt kiitsin ka pakutavat Bullboy tooteid, mida ise olen ostnud ja mida pakutakse ka siin.
Teemaalgatajale edukat äri ja seda ilma pahatahtlikku tagamõtteta.
Tegija
Fitting 44"
Kontakt:

Postitus Postitas Tegija »

TiitR kirjutas:
Veelkord teemasse. Ma ei tea kui jaemüük on näiteks 2tk. suvalist LED töötuld, kuid meie furgoonifirma saab Startaxist otse, ka kasvõi ühe tule (või mõne muu elektrividina) kaupa. Ilmselt sõltub kõik siiski kokkulepetest, jne..
P.S Toonitan veelkord, et ei taha kuidagi teemat mustata või halvustava tagamõttega kommenteerida.

Siin väike arusaamatus jae ja hulgimüügi vahel. Õigem oleks öelda ,et müük toimub ainult lepingulistele klientidele. Et kassaapaarati pole ja pole ka kaarditerminali (Või on jään vastuse võlgu). Lepingulisele müüakse ka jupphaaval.Võin osta ka 2-e eurose asja ,aga lisandub transport). Laupäeva õhtul oligi üks meeldiv kokkusaamine Startaxi rahva ja klientidega.Jutuks tulid ka tuled, mida proovisime reaalselt(küll osasid nendest).Erinevatel tuledel ka erinev valgusvihk. Aga see BullBoy ongi Startaxi kaubamärk, ja bullboy kodulehel reaalsus on tehtud pimedas kaevanduses.
Ütlen jätkuvalt ,et see pole minu reklaam. Vaid reklaam Startaxile. Olen vaid väike seibike, aga kui tulesid vaja siis teate kuhu pöörduda.
August.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Tegija kirjutas:
TiitR kirjutas:

Siin väike arusaamatus jae ja hulgimüügi vahel. Õigem oleks öelda ,et müük toimub ainult lepingulistele klientidele.
Nii on korrektsem tõesti 8) , kuid ei, nii mina kui ka mul autojuhid kiidavad neid Bullboy töötulesi. Peab vastu ilmastikule, vibratsioonile (veokad) ja näitavad hästi.
Vasta

Mine “Bizniz”