KUKEPEA 2015 Turistisiklus
Moderaator: Moderators
Re: KUKEPEA 2015 Turistisiklus
Meie kogemused (Turisti küll vähe sõidetud), näitavad, et joonlaud ja täpne meetrite mõõtmise vahend (rattaspido või terratrip vmt) ning arukas tihend tooli ja istme vahel, kes mõistab läbi muda ja kraavi sõita.
Igasugused arvutid-gpsid-navid-nüvid on neile, kes ei saa kaardist üldse aru. Oluliselt huvitavam on olla metsas siiski kaardi ja oma mõistusega.
Nii lakooniline, kui juhend on - mina ei loe välja, et vaja oleks eriseadmeid - järelikult on punktid märgitud paberkaardile. On mul õigus?
Ja küsimus - millal enne kraavi on lükatud, siis mina mäletan küll neid mõne aasta taguseid kaklemisi, kus sõimati madalamate klasside osalejaid, kes kangema klassi punkti olid roninud ja seal tee kinni pannud. Seepäras ma ka küsisin, et kas punktid on ühised või eraldi?
Igasugused arvutid-gpsid-navid-nüvid on neile, kes ei saa kaardist üldse aru. Oluliselt huvitavam on olla metsas siiski kaardi ja oma mõistusega.
Nii lakooniline, kui juhend on - mina ei loe välja, et vaja oleks eriseadmeid - järelikult on punktid märgitud paberkaardile. On mul õigus?
Ja küsimus - millal enne kraavi on lükatud, siis mina mäletan küll neid mõne aasta taguseid kaklemisi, kus sõimati madalamate klasside osalejaid, kes kangema klassi punkti olid roninud ja seal tee kinni pannud. Seepäras ma ka küsisin, et kas punktid on ühised või eraldi?
---------------------------------------------------------
2003 aasta automaat Y61 juppideks!
Eelmine aasta me võistlusel turistidega kokku ei saanud aga mõned punktid olid ühised. Ma pole kuulnud (viimasede 3 aastat siis), et keegi mõnel võistlusel sõimata oleks saand või sõimand - veel vähem kedagi kraavi sõitnud.
Üle-eelmine aasta sõitsin turisti ja siis olid ka mõned punktid ühised aga samuti võistlejatega kokku ei puutund, kuna turistid kasutasid teise päeva punkite (võistlus toimus ja eelmine või järgmine päev nendes punktides).
Üle-eelmine aasta sõitsin turisti ja siis olid ka mõned punktid ühised aga samuti võistlejatega kokku ei puutund, kuna turistid kasutasid teise päeva punkite (võistlus toimus ja eelmine või järgmine päev nendes punktides).
Kui ise asja mõistusega võtad siis ei sõima sind keegi. Arusaadav ju et need kes ajapeale sõidavad on natuke närvilised kui keegi ees koperdab. Eelmine aasta oli küll puhas linnakate rada nii et kellelegi jalgu ei jäänud ja ühtegi võistlusautot ei näinud(isegi muda ei näinud
)

Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
sirr kirjutas:
Tänapäeval ei ole gps või läpakas enam eriseade.
Eelmisel aastal olid kordinaadid aga 2 aastat tagasi oli küll paberkaarti vaja osade punktide jaoks. enamus oli ikkagi kordinaatidena.
Teistel võistlustel pole paberkaarti vaja olnud.
Viimati muutis toi, N Sept 24, 2015 9:05 pm, muudetud 1 kord kokku.
Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Aga ikkagi - kas on paberkaart punktidega või antakse ainult koordinaadid?
Autospordis on juhend Jumal. Kui juhendis ei ole mainitud elektroonilisi vahendeid koos oma katastrikaartidega, siis ma eeldan, et on siiski paberkaart punktidega.toi kirjutas:Tänapäeval ei ole gps või läpakas enam eriseade.

- helar
- I live off from the mud
Heh, käib irrmus navitehnika võidurelvastumine
Võivad ka papri pihku pista.
Tegelt tahaks rajal hoopis rummulukud sisse keerata.
Sellist vajadust rada ju pakub eks .. ?

Tegelt tahaks rajal hoopis rummulukud sisse keerata.
Sellist vajadust rada ju pakub eks .. ?
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Kuni autopesuni on offroad lahe...
Autoremont Tallinnas. http://www.heinworks.ee
Tohohh, Kas Sulle kultuur ei sobigi või
. Keset põuda tahad muda või 

Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
- helar
aint vasaku esiratta alla, rohkem arst ei luba. Muu puhta palverännaktoi kirjutas:Tohohh, Kas Sulle kultuur ei sobigi või. Keset põuda tahad muda või

Y61 Pätcruiser , LC80 .
Tule tule oma gloobusega kohale, saad hakkama. Eelmisel lehel on Tormi selle juba välja kirjutand, et kaasas peab olema fotokas ja kummikud. Juhendit ei hakata kirjutama ja keegi juuksekarva pooleks turistidel ei aja. Viskad raha lauale, paned nimed kirja, saad punktid kätte ning mine metsa möllama. Lihtne. Äkki pärast sõidad veel uhke porivormeliga koju tagasi.sirr kirjutas:Autospordis on juhend Jumal. Kui juhendis ei ole mainitud elektroonilisi vahendeid koos oma katastrikaartidega, siis ma eeldan, et on siiski paberkaart punktidega.toi kirjutas:Tänapäeval ei ole gps või läpakas enam eriseade.
helar kirjutas:aint vasaku esiratta alla, rohkem arst ei luba. Muu puhta palverännaktoi kirjutas:Tohohh, Kas Sulle kultuur ei sobigi või. Keset põuda tahad muda või
Eelmine aasta ei jagunud muda isegi üheratta alla (ühes punktis oli aga legendi oli kirjutatud et sinna tuleb jala minna). Poisid panid kella viieni hommikul vintsi ette ja otse rajale aga testida ei saanud

Nissan Patrol Y60 2,8 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
Nissan Patrol 160 3,3 td
- helar
See on selge signaal rajameistrile.
Ettepaneku mõttes teen ettepaneku ,et lastagu pisema rattaga ette ära.
Suurem kummik läheb järgi ja vajadusel abistab.
Y61 Pätcruiser , LC80 .
Punkti raskusastmed on selged,aga...konkreetne küsimus:
Kas punktis A punkti B ja punkti C jne. on vahemaad 40 km kruusa ja asfalti või on vahemaad mõnekilomeetrised?
Sellest sõltub, kas tulla autoga või Berlingoga!
Tervitustega ja kummikud on olemas
Kas punktis A punkti B ja punkti C jne. on vahemaad 40 km kruusa ja asfalti või on vahemaad mõnekilomeetrised?
Sellest sõltub, kas tulla autoga või Berlingoga!
Tervitustega ja kummikud on olemas

- sportlane50
- Fitting 44"
Toetan ideedhelar kirjutas:See on selge signaal rajameistrile.
Anda rendile (auto)haagis Harjumaalt. Puksiirteenus.
+372 56 9I7 955
+372 56 9I7 955
Sellest väike ratas enne suurt teemast ei tule midagi välja. Päev on pikk ja punkte on ju palju erinevates kohtades. Mõni tiim on kiirem, mõni aeglasem. Isegi kui lasta alguses väikesed rattad enne, siis paari tunni pärast ei saa enam sellest järjestusest midagi aru.
Kukepeal vist enamus katseid on korraldajate omadel kinnistutel ja ülesõidud on pikad olnud alati. Eks korraldajad ise räägivad täpsemalt aga varasematel aastatel on asjad olnud nii.
Kukepeal vist enamus katseid on korraldajate omadel kinnistutel ja ülesõidud on pikad olnud alati. Eks korraldajad ise räägivad täpsemalt aga varasematel aastatel on asjad olnud nii.