Koht, kus saab arutada 4x4 teemadel, leppida kokku aegu, sõitude kohti ja muidu informatiivne koht / Information about different 4x4 events, safaries and adventures in Estonia and abroad.
Väga super tundub videolt kahjuks ei jõudnud ise ühineda pere väljasõit oli esmane .. loodan järgmine kord kindlasti ühineda ... ning jah oma lihtsa 2" BB tõste ning 31" all-terrainiga oleksin kindlasti igalpool kinni istunud vast
Sõitsime täpselt kaardil näidatud raja läbi ning siis tegime veel ringtee poolsel serval ka ühe mudaotsa. Siis tagasi mööda sama rada ning lõpetasime Kiili juures gaasitrassil. 12 alustasime ca viiest lõpetasime.
Öösel oli korralikult sadanud ning päris parajalt oli muda, vett ning offroadi. AT rehviga oleks kahtlaseks läinud, 31" mudarehvi jaoks täpselt paras. Vintsi kordagi välja ei tõmmanud, paar korda üksteist oli nööriga vaja aidata.
Peale päästeoperatsiooni ei saanud küllalt, tegime ka männiku otsa. Sõitsime vist mingit lihtsamat rada, seal kandis polnud samuti käinud.
Nägin, kui ringtee ääres peatust tegite.
GodSpeed kirjutas:Ja miks ma siia foorumisse eile küllei vaadanud Oleks ka olnud käsi. Alles ükspäev mõtlesin, et pole juba ammu kuskil käinud. Ja rada tundus olevat ka just paras sellise mitte uputamise poolest. Kassõitsid sama rada mis kaardil?
Selliste olukordade vältimiseks tuleb tellida ürituste foorumis uutest postitustest meilile teatamine
Vaadates videot, siis kindlasti peab seda üritust lähiajal kordama. Kui keegi osalejatest track'i salvestas, siis palun jagage mulle PS's
Oleksin ka käpp kui korrata plaanis on. Kunagi nädalavahetuse poole tahaks sõbraga nagunii läbi sõita selle. Video pealt oli väga 5 rada.
32" mudakad peaks hakkama saama küll.
If it ain't broke, don't fix it.... but it's a jeep so always be prepared!
Mina oleks ka tulija. 34" mudakas all, 2600kg raskust aga vintsi pole veel see nädal, järgmine nädal vints ka juba ees.
Jeep GrandCherokee 2011 overland
Jeep GrandCherokee 285/75R16 Special track, 12000lbs vints.
Dodge RAM
F15
Mida võimsam Jeep, seda kaugemale on Patrolit vaja !
Juhataks see kord siis ise vägesid ja läheks laupäeval(8.08) uuele tiirule männiku metsa. Kokku saame viljandi maantee ääres olevas bensiinijaamas mis linna piiril asub. Kell 12.00 tundub olevat mõistlik kellaaeg millal kokku saada.