L:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW
Moderaator: Moderators
- inseneer
- Legod Varuosadest
Re: M/V:Mercedes-Benz G500 5.0 V8 180kW (Võistlusautona arve
Mul on üks Honda civic 1994aNIVAATOR kirjutas:Vahetusi ?
I. Nikker, rikutud alates 2001 +372534O8157
http://imedepold.ee/
http://imedepold.ee/
Siis ma loodan ehk et sa tead et sul peab kompensatsiooniks olema veel 4-ja honda raha
( Seljuhul oleksin isegi nõus, juhul kui see muidugi 3-me ukseline ja 1.5 vtec või edasi mootoriga on. )
Müügikuulutus on küll aegunud aga müük endiselt aktiivne, niiet oodatud pakkumistele ! 
Davai paar päeva võimalik 2500€ kaasa saada ka vints, kes ees see mees... !
Kas enam ei leidu siin foorumis mudasmüttajaid või on pagulased juba teie rahakoti kallale jõudnud ... ??
Tingi kui oskad, ja leiad millegi arvelt tingida !
Tingi kui oskad, ja leiad millegi arvelt tingida !
Lihtne vastus su küsimusele. Vaata milline rõvedus,see välja näeb. Teiseks mida teeb inimene, kes Safaritel jne tahaks käia punase numbriga?
Mitte just kaua aega tagasi oli sama pill oluliselt odavamalt müügis, ei joostud ka siis torm, kui ei eksi.
Mitte just kaua aega tagasi oli sama pill oluliselt odavamalt müügis, ei joostud ka siis torm, kui ei eksi.
Proto
53951597
53951597
600 euri ja numbri võid endale jätta.
Praks: Pakkumisi oli oksjonil ikka päris palju, aga see et mina ta sealt oluliselt odavamalt võitsin ei olegi mingi saladus, aga see on nagu teise eestlase puhas kadedus koguaeg teisele mett moka peale määrida...
Ehk müüja määrab hinna ! Ning praks, mis ajast on metsa autod üldse ilusad olnud ??
Mõtlen just selliseid sihipäraselt ümberehitatuid kolle, ükski pole minuarust ilus. ( seljuhul pead olema peaga voodis välja astunud )
Marek: Kas poes ka ütled et see saiakott jätke endale ja ma võtan sisu 1/5 hinnaga ? Naljatilgad koos
Mõtlen just selliseid sihipäraselt ümberehitatuid kolle, ükski pole minuarust ilus. ( seljuhul pead olema peaga voodis välja astunud )
Marek: Kas poes ka ütled et see saiakott jätke endale ja ma võtan sisu 1/5 hinnaga ? Naljatilgad koos
See auto on võistlusautode klassis ka kole nagu Läti öö. Sulle lihtsalt tahetakse aru pähe panna, et sellise hinnaga ei leia Sa ostjat. Hea, kui samahinnaga lahti saad, millega ise ostsid.
Isiklikult ma ei osta saia mis tundub ülehinnatud hinnaga
Aga kuna tegu on foorumiga ja sa ka ise mainisid,et oled avatud pakkumistele siis nii ma ka tegin ju.Tekkis huvi lihtsalt sildade vastu ja sellisel juhu ei vaja ma su punast numbrit ega ka mitte saia kotti ju
NIVAATOR:Müügikuulutus on küll aegunud aga müük endiselt aktiivne, niiet oodatud pakkumistele !
NIVAATOR:Müügikuulutus on küll aegunud aga müük endiselt aktiivne, niiet oodatud pakkumistele !
Miks ma juba metsaautode näitust kuskil näinud pole ?
Uuel omanikul on võimalik autot isikupärastada ning kaunistada vastavalt tema soovile.
Teeme siis viimase hinna ka 2000 € ( Sellest rohkem alla ei tule, ning vintsi kaasa ei tule ! )
Ning ma loodan, et ehk nüüd lõppeb siin see hüpplemine lõpuks ära ? Ei soovi et teiste pärast minu müügikuulutus pärast kuskil Idiot corner-is oleks vms.
Mõnusat kevadist ilma siit poolt !
Rax
Edit:
Marek: Jah, sellessuhtes küll aga see oli natuke liiga naeruväärne pakkumine ja endal pole nende nümbritega miskit ka peale hakata...
Teeme siis viimase hinna ka 2000 € ( Sellest rohkem alla ei tule, ning vintsi kaasa ei tule ! )
Ning ma loodan, et ehk nüüd lõppeb siin see hüpplemine lõpuks ära ? Ei soovi et teiste pärast minu müügikuulutus pärast kuskil Idiot corner-is oleks vms.
Mõnusat kevadist ilma siit poolt !
Rax
Edit:
Marek: Jah, sellessuhtes küll aga see oli natuke liiga naeruväärne pakkumine ja endal pole nende nümbritega miskit ka peale hakata...
Lihtsalt infoks huvilistele, kellel peaks sildade mõte olema . Neli vanadel peaks kardaanid eri pidi pöörlema. Ühesõnaga kuhugi mujale ei sobi hästi.
Võta, kui up-i.
Võta, kui up-i.
Proto
53951597
53951597
Mina olen tõesti vist ainukesena selle peletisega võistelda püüdnud. Esimene hüpe üle kraavi purustas kardaani mis vist siiani puru on. Ja kardaanid käivad tõesti erinevat pidi.
Aga ega ta nii lootusetu ka pole,kui rõve puur maha lõigata ja mõistlikum ratas panna kannataks et2 huumorit teha küll,jõudu on kõvasti. Jama tekib vintsiga,el seda autot ei toida ja pto maksab vene keeles. Kusjuures vedrustus on erinevalt välimusest täitsa talutav.
Aga ega ta nii lootusetu ka pole,kui rõve puur maha lõigata ja mõistlikum ratas panna kannataks et2 huumorit teha küll,jõudu on kõvasti. Jama tekib vintsiga,el seda autot ei toida ja pto maksab vene keeles. Kusjuures vedrustus on erinevalt välimusest täitsa talutav.
Ifa l60 9,6d
Heints 55 36 944
Heints 55 36 944
Ma tean seda jah ,et eripidi käivad.Aga kui auto oleks mingi meeldiva hinnaga oleks sealt ka vahekasti võtnud.