Sain aru, et tõstes kere raamilt 2" ei pea hakkama midagi ringi ehitama ega midagi vahetama.
Aga kas see 2" on mõeldud kokku või olemasolevale juurde??
Moderaatorid: Maasturid, Moderators
CaveMan kirjutas:Kui need on 5cm (2'') paksud, siis on järelikult olemasolevatele lisaks panemiseks. Vastasel juhul ju ei saavuta soovitud tõstet. Ümberehitusest niipalju, et radiaatori ventika kate eemalda ennem paigaldamist. Peale töid vaata kas ja kuidas see tagasi panna. Samuti pane vahekast 4H peale. 2H peal kiilub kiilub kinni. Ilmselt peale töid ei taha see enam 2H peal niisama püsida ning pead midagi ette võtma, et kang vabalt liikuda saaks.
Ma ei ole seda tööd ise teinud. Minu informatsioon on pärit välismaa foorumitest. Seega detaile ma ei tea. Ilmselt kui tõste on tehtud, siis peaks juba näha olema mis koht segama jääb ning vastavalt sellele siis kaasa aitama.kkaaleste kirjutas:CaveMan kirjutas:Kui need on 5cm (2'') paksud, siis on järelikult olemasolevatele lisaks panemiseks. Vastasel juhul ju ei saavuta soovitud tõstet. Ümberehitusest niipalju, et radiaatori ventika kate eemalda ennem paigaldamist. Peale töid vaata kas ja kuidas see tagasi panna. Samuti pane vahekast 4H peale. 2H peal kiilub kiilub kinni. Ilmselt peale töid ei taha see enam 2H peal niisama püsida ning pead midagi ette võtma, et kang vabalt liikuda saaks.
Mida selle vahekasti kangiga ette soovitaksid võtta?
CaveMan kirjutas:Ma ei ole seda tööd ise teinud. Minu informatsioon on pärit välismaa foorumitest. Seega detaile ma ei tea. Ilmselt kui tõste on tehtud, siis peaks juba näha olema mis koht segama jääb ning vastavalt sellele siis kaasa aitama.kkaaleste kirjutas:CaveMan kirjutas:Kui need on 5cm (2'') paksud, siis on järelikult olemasolevatele lisaks panemiseks. Vastasel juhul ju ei saavuta soovitud tõstet. Ümberehitusest niipalju, et radiaatori ventika kate eemalda ennem paigaldamist. Peale töid vaata kas ja kuidas see tagasi panna. Samuti pane vahekast 4H peale. 2H peal kiilub kiilub kinni. Ilmselt peale töid ei taha see enam 2H peal niisama püsida ning pead midagi ette võtma, et kang vabalt liikuda saaks.
Mida selle vahekasti kangiga ette soovitaksid võtta?