ÄA: Terrano II-st ülejäänud jupid

Siin saab müüa üleliigseid vidinaid ja muid vajalikke asju, mis puudutavad maastikuautot. Kuulutus on aktiivne 90 päeva, seejärel kustutatakse automaatselt. Maasturivabad teemad kustutatakse.

Moderaatorid: jr, boob, Moderators

Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: M: Terrano II-st ülejäänud jupid

Postitus Postitas TiitR »

Ehanurm kirjutas:
TiitR kirjutas: 5. Kauba peale annan tasuta pagasiruumi kummilaadse põhjamati
Kas sellest mingit pilti viitsid teha? Mis selle hind eraldi?
Ikka viitsin.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

TiitR kirjutas:
Movistar kirjutas:Kui eelmise aasta juunist saati juba keldris jalus on siis tulebki utiliseerida.
Täpsustuseks, et eelmise aasta veebruarist siiski. Ja seda otsustab kes, sina?
Müügiteemade solkimisele kiire reageerija nagu sa oled, äkki vahid peeglisse?
..huvitav, kas siin foorumis ühtegi teist moderaatorit pole, kes kontrolliks ametivendade käitumist? Müügiteema on kõikidele reeglitele vastavalt korrektselt vormistatud, isegi pildid müüdavatest asjadest lisatud, et milles probleem? Isiklik kiun mingi või igav reede õhtupoolik?
Kui nüüd väga täpne olla siis sinu upitamised oleks võinud ilma pikema jututa ära kustutada.
KEELATUD ON:
* Teemade upitamine lihtsalt ühe sõnaga või mõne smailiga. Küll ei ole me selle vastu , kui näiteks lisad kauba kohta lisainformatsiooni, või teatad hinnamuutusest.
Pea meeles, et meie foorumi põhisuunaks ei ole kuulutuste vahendamine. Selleks on palju muid populaarseid kanaleid.

Et sul midagi keldris jalus on ei ole lisainformatsioon ja hinda sa ka muutnud ei ole.
On näha,et keegi seda tavaari osta ei taha.Seega ei ole vaja sellest iga paari kuu tagant teada anda mittereeglitepärase vastusega.

Järgmised samasugused uppimised lähevad prügikasti.
HM Racing Team
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

No türi küll mees! Mis see sinu asi on, kaua ma omi asju müütan? Need on minu, mitte kellegi, veel vähem sinu asjad ja müün neid või 4 aastat. Lähed oma sõnavõttudega kergelt liiale juba. Ja oma "sooja soovituse" võid endale hoida. Nõustun sinuga vaid selles reeglite punktis, kus enda müüdavate asjade meeldetuletamisega, ilma infot muutmata pole reeglite pärane, kuigi taolisi "up" müügiteemasi on rohkem, kui küll. Nõus, rohkem ilma põhjuseta ei upi ja ära võta ka seda teksti upina, vaid vastust sulle.
Kasutaja avatar
Movistar
Teel kaaluta olekusse

Postitus Postitas Movistar »

Rubriigis "MÜÜK" asuv kuulutus on aktiivne 90 päeva siin foorumis. Seejärel kustutatakse .See on muide ka kirjas foorumi avalehel hiirega Müük alateema peale minnes ja mitte vajutades.Aga sina kindlasti tead seda.
Seega su jutt ei maksa siin midagi,et "müün kaua tahan" ja kedagi see ei koti .
Kui selle aja jooksul ei ole seda keegi tahtnud siis järelikult on sitt kaup ja no ma tõsiselt ei taha iga natukese aja tagant teada, et sa jälle komistasid selle otsa.Seega pidin sellest ka läbi lillede teada andma. Leili läksid sina selle peale.
Arvestades, et sa ei võistle, ei ehita autosid,ei ole tehnilise taibukusega eriti silma paistnud ja keegi eriti nagu ei tunne ka sind,siis jääb üle vaid imestada kuidas türi küll sa oled omale 4500 postitust kokku korjanud?
Äkki on endal paras aeg peeglit imetleda ja järgi mõelda kas on vaja ikka nii palju kirjutada kui enamus sellest on puhas jama ja teiste teemadesse oma sisuta lausete toppimine.
Lisaks on 1/6 su postitustest "Tahaks osta aga".
Seega peab olema valmis selleks, et su kelder on igast kräppi täis ostetud ja varsti paiskad sa selle siia müüki ning "ametivennad" saavad seda jama pikalt helpida koos soovitusliku peeglisse vaatamisega.

Hr.Kotkas võtab hea meelega su kaebuse selles osas vastu kui sulle minu tegevus ei meeldi.
kotkas@4x4.ee
HM Racing Team
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Seda on meeldiv lugeda, et viitsisid minu kohta statistikat teha, ilmselt olen ainuke, kes sellise privileegi sinu silmis on ära teeninud. Kahjuks pean sind kurvastama selle keldritäie mandiga, kuna sinna on jäänud vaid müüdud autolt pärid mõned tagavara osad, ei muud. See, et 1/6 postitustest on mul "Tahan osta aga", näitab siis sinu silmis mida? Mingit äritegevust? Pigem, et isegi mina, kes autosi ei ehita, ei võistle, ega ole muud moodi sulle hingelähedane, parendan/täiustan enda olemas olevat liikurit. Ja see liikur kuulub samuti maasturi nimistusse, seega olen õiges foorumis. Mis saab siin halba näha, kui 1 hetk on soov lisada autole teatud lisasi (näiteks lisatuled, suuremad rehvid, vms.), mõne aja pärast, aga soovin veel suuremaid või karvasemaid rehve, tahan halogeenid asendada võimekamate ja energia säästlikumate LED-ide vastu (kujutad ette, selliseid asju ei kasutata vaid võistlustel, on ka teisi kasutusalasi ja mitte ilu pärast) - sa ise ei ole kunagi tahtnud ainult paremuse poole liikuda? Samuti, kuna tegu on ikkagi vanema masinaga, tekib paratamatult soov seal varuosi vahetada (on juba selline kiiks, et omatavad masinad peavad olema korras, mitte ligadi-logadi).
Ja kui tõesti müügikuulutus on ajalise piiranguga, siis saan aru, et peale 90 päeva kukkumist, kuulutus kaob ja võin alustada uue kuulutusega, kus müün samu asju või saan sinust (õigemini foorumi reeglitest) valesti aru?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

Re: ÄA: Terrano II-st ülejäänud jupid

Mõne päeva pärast on prügikonteiner maja ees ja kogu jama lendab sinna. Kaasaarvatud pealkirjas mainitu, lisandub plekist karterikaitse, mis ilmselt mingi Nissani mudeli oma (samas foorumlane jaan pakub, et Hiluxi oma? http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?f=6&t=57688) . Väljaarvatud genekas ja tagavara ratas, mis bronnitud. Kui keegi tunneb, et vajab sealt midagi, siis saab endale, kui ei, läheb konteinerisse.
janesjann
Got ARB and Nitrous?

Postitus Postitas janesjann »

Radikat pole?
Kasutaja avatar
TiitR
I live off from the mud

janesjann kirjutas:Radikat pole?
Vaid nimetatud asjad. Nüüdseks lisanduvad ka genekas ja tagavara ratas, kuna bronnija ei kontakteeru.
Vasta

Mine “Müük”