tellimine ebayst
Moderaator: Moderators
Re: tellimine ebayst
Niipalju kui mina tellinud olen, on kõige kiiremini USAst tulnud ja kõige kauem Inglismaalt. Saksamaa jääb nende kahe vahele. Inglased on suht pohuistid. Kui sealt paki tellid, siis paki pealt on näha, et ta on Eestisse jõudnud 4-5 päevaga aga miskipärast läheb 15 päeva aega, et see müüja kodust postkontorisse jõuaks.
21.12 tellitud ,aga kohal küll veel ei ole.
'
'
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Jumal tänatud ,et loodi autod ja autoelekter.
Müün ja paigaldan el. vintse.Tel;506 6268 : augustvoore@gmail.com
Aega on veel. Ca kuu möödas on , siis tasub kaebust tegema hakata vaikselt. Pühad ka vahel lükkasid asja edasi. Su vidin pandi ilmselt peale pühi alles posti
Team saarlased
Tasub tõesti kuu täis oodata, kuid seejärel ebays vidina müütajale sõnum saata, nt tracking numbrit küsida. Kui see olemas, võimalik saadetist jälgida. Samas mitte alati, kuna saatmise viisid erinavad.
Üldiselt ebay jälgib kauplejate suhtlust ning vajadusel sekkub. Vähemalt mul endal kahel korral selline kogemus, tellitu jäigi saabumata, kuid raha laekus kenasti arvele tagasi.
Trv,
Veljo
Üldiselt ebay jälgib kauplejate suhtlust ning vajadusel sekkub. Vähemalt mul endal kahel korral selline kogemus, tellitu jäigi saabumata, kuid raha laekus kenasti arvele tagasi.
Trv,
Veljo
Küsida võib ju kohe kah, et mis seis on. Mul praktiliselt alati on müüja pannud postitamisel ka tracking numbri kaasa ja väga tihti on sealt näha, kuidas asi istub nädala Omniva tollilaos, ilma, et mingit teatist tuleks. Siis ise torkima minnes hakkatakse liigutama.Veljo kirjutas:Tasub tõesti kuu täis oodata, kuid seejärel ebays vidina müütajale sõnum saata, nt tracking numbrit küsida. Kui see olemas, võimalik saadetist jälgida. Samas mitte alati, kuna saatmise viisid erinavad.
Trv,
Veljo
Jah, ikka võib, kuid ebays nüüd selline loll süsteem, et tagasiside/küsimuse korral pannakse case automaatselt püsti. Tarneaeg üldjuhul (kui ei ole kirjas muud aega) kuu ja siis tundub case alutamine tiba ülereageeringuna. Aga see jutt ainult ääremärkusena, et küsija suu pihta ei lööda 

Müüjale saab sõnumeid ikka saata. Shipingu juures on estimated delivery time või midagi sarnast ja sellest tulebki lähtuda. Inglismaalt tulevat asja kuu aega oodata on lihtsalt lasta endale taskusse pissida. Tavaliselt on 1-2 nädalat ja kui müüja lubab next day dispatchi, siis 2 nädala pärast tasub kraesse lennata. Trackinguga post maksab rohkem, paljud müüjad küsivad saatmise eest viisaka raha, aga saadavad kõige rotikama 4 eurise postiga, mida jälgida ei saa. Kui üldse saadavad. Muidugi kui mingeid ebavajalikke ja mõttetu hinnaga vidinaid tellida, siis võib tõesti neegrile paariks kuuks laenu anda ja lõpuks poest kallimalt osta.
Täna siis see päev kui kaup kohal.
Tiimid Tegija ja Lada Eesti, metalli nii Eestist,kui lähi-välismaalt. Juhi parem käsi. Asja sees 2001. aastast.
Rääkige kogemusi!
Tellisin Usast ja oodatud transa aeg oli 28 jaan.-11 veeb.
Trackingu järgi jõudis kaup juba Eesti tolli 25-ndal jaanuaril,
nüüd kaup siis üle 2 nädala tollis olnud.
Mingit teadet mulle tulnud pole seoses deklaratsiooniga.
On see normaalne?
Homme viimane päev niiõelda kauba kohale toimetamiseks.
Kas peaksin kuskile poole pöörduma ja kui peaksin, siis kuhu?
Hendriko
On see normaalne?
Hendriko
Sämmy Offroad Team
- TiitR
- I live off from the mud
Kuhu Eestisse jõudis...Omniva? Uuri sealt. Ise olen otse Omnivast mõne Hiina paki kohta uurinud. Annavad infi küll.enx kirjutas:Rääkige kogemusi!
On see normaalne?
Hendriko
- MetsaVikat
- Rock Crawler
Võin eksida, aga e-maksuametisse oled piilunud?
Terv. Villu
Terv. Villu
Ilmselt Omniva jah, kuna vedaja usps priority mail international.TiitR kirjutas:Kuhu Eestisse jõudis...Omniva? Uuri sealt. Ise olen otse Omnivast mõne Hiina paki kohta uurinud. Annavad infi küll.enx kirjutas:Rääkige kogemusi!
On see normaalne?
Hendriko
Trackingu lehel kirjas, et Customs Clearance.
Sämmy Offroad Team
Ei ole piilunud.MetsaVikat kirjutas:Võin eksida, aga e-maksuametisse oled piilunud?
Terv. Villu
Varasema kogemuse põhjal on ikka meil tulnud, kui nad tahavad mingeid makse.
Sämmy Offroad Team
- kalleo
- Rock Crawler
Küsi omnipostist jälgimisnumbri kohta järele. Kui tollikeiss, siis kas teade tuleb meili või tigupostiga? Korra on ka nii juhtunud, et saaja aadress oli paki pealt kadunud, siis vaatasin kah et pakk seisab juba teist nädalat.enx kirjutas:Rääkige kogemusi!
2XJ - Parem midagi mitte teha, kui teha mitte midagi...
Deklareerimise info siin http://www.emta.ee/index.php?id=31269
Ja küsimuste korral küsida tolliinfo@emta.ee või telefonil (+372) 880 0814, aitavad küll!
Maksustamise infoga saab veel tutvuda siin http://www.emta.ee/public/toll/20140228 ... etised.pdf
Ja küsimuste korral küsida tolliinfo@emta.ee või telefonil (+372) 880 0814, aitavad küll!
Maksustamise infoga saab veel tutvuda siin http://www.emta.ee/public/toll/20140228 ... etised.pdf