2. Realne kandevõime on paberil olevaga võrreldes kahekordne.
3. Peale mahub pea kõik mis vaja ja vedada saab mida iganes.
Moderaator: Moderators
JaanusLI kirjutas:Vead pärapiiksu metssea sööta näiteks... Mingisuguse respoga või mingi taolisega oleks 70 länkar poole pikem venitamisest ja respo kärusi läheks nädalas üks
vanapagan kirjutas:Aga mida imet te küll sellise käruga veate? Kas sellise omamine on nüüd mingi uus haigus? Ma saan aru et ta võib kangesti vastupidav ja lollikindel olla aga sinna ei mahu ju mitte midagi peale. Kruusa või kive võiks ju vedada aga sitt on peale visata sest kuradi kõrge on.
Ma kohe kardan seda jama, äkki hakkab endale ka see tõbi külge, uazik on juba olemas.
Landy kirjutas:Kui tahad Zubrionokist maastikuhaagist teha, siis ei jääks sellest peale paberite midagi alles. See etapp on ka juba korra elus läbi käidud ja ca 10 aastat tagasi vanaraua hinnaga siit foorumist üks Zubrionok ostetud ja asutaud seda endale kohandama, kuid lõpuks sai selgeks, et liiga töömahukas ettevõtmine ja lihtsam ikkagi UAZ haagis hankida.
sndr81 kirjutas:Jäi täna auto24-s üks selline ilus silma 1000€-ga ilma dokkideta ja siis tekkis mõte,et saaks ju osta 200-300€-ga korraliku zurbljonoki,teha tõste,panna suuremad rattad ja olekski maastiku suutlik haagis olemas.
Olen laenanud, vedanud ja ka omanud. Jään sügavalt eriaravamusele.Andrus Michelis kirjutas: Zubrjonok ongi parim maastikusuutlik haagis, vähemalt maal sigu söõta ja sodi vedada. Kerge, odav.
Minu meelest ka. Olen igasugu sodi sellega vedanud - mööda põldu, metsa ja olematuid teid. Mingi 10 aastat tagasi ostsin Muugalt vanainimeste käest 3000.- krooni eest ja teenib siiamaani.Andrus Michelis kirjutas:
Zubrjonok ongi parim maastikusuutlik haagis, vähemalt maal sigu söõta ja sodi vedada. Kerge, odav.
Pean nõustuma.Landy kirjutas:Originaalseades ebamugav, olematu kandevõimega ja õrnast konserviplekist jurakas.