Aga igaljuhul suured tänud kaasmõtlejatele ja minu poolt võib teema lõpetatuks lugeda.
Kohtume järgmise teema juures või hoopis mujal

Moderaatorid: jr, vtl, Moderators
Mida sa vahetada lasid?jaak2 kirjutas:samad helid ja peale nende liigendite vahetust auto nagu uus,kahjuks peale 20 km läbimist tekkis tunduvalt tugevam heli kui enne vahetust ja sõita kannatas koduni a´40km/h.
tedjamatelt küsiks et mis seal veel sai juhtuda.vahetus tehti teenenduses ja ise juures polnud.
kas jäeti midagi kinni keeramatta...
Nii palju, kui mina tean, siis reduktori poolne kestab suht igavesti (kui just kaitsekumm katki ei ole)... väsib reeglina ainult vahekasti poolne.jaak2 kirjutas:vahetasin esikardaani mõlemad liigendid või kuidas neid nimetada.vahekastipoolne ja reduktoripoolne.
See kaitsekumm on mõeldud ka suuri temperatuure taluma (ka suvel)...jaak2 kirjutas:põhjapela näha et määrde välja löönud.mis aga arusaamatu et kuidas sai uuel liigendil kaitsekumm nii ruttu katki minna et määre välja pääses ja liigend kuumaks läks või oli praak liigend ja kuuma pärast läks ka kaitsekumm katki .
Nagu ma aru saan, siis sinu puhul on tegemist 2000a grandiga ehk ees on talasild!?!jaak2 kirjutas:no nii, paigaldatud siis uus liigend ja esimesed 20 km läbitud.juskui ok.
paigaldades selline tähelepanek et see liigend ikka eriliselt tihe.eelmine oli samasugune olnud.nüüd sai kruustangide vahele kardaan kinni ja määret sisse ja käsitsi üritatud liigutada et määre igale poole saaks.raskustega ,aga hakkas liikuma ,kuigi mitte nii nagu pooltelje ots,ikkagi liialt tihe.
sai alla pandud ja kui küljepealt vaadata siis kardaani ja vahekasti nurk nagu liiga suur. ülestõstetud autoga kui kardaani ringi ajada siis isegi silmaga näha et kaitsekummi klamber käib vastu välimist flantsi serva.auto alla lastult vastu ei käi aga tundub et peaks nagu ikkagi sirgem see ühendus olema.autole tehtud muidugi 2´´ tõste.eeldan et sellepärast ka see nurk selline.
koju jõudes läksin auto alla et kontrollida kaitsekummi ja kui käega liigendit puutusin siis tuline,mitte soe.
siit nüüd küsimus et mis seda saab põhjustada,vahekasti laager?
arvamused ja nõuande teretulnud.