M:Mitsubishi Pajero 2.5td
Moderaator: Moderators
Re: M:Mitsubishi Pajero 2.5td
Krt,kõvemad vennad sõidavad veel..ise muidugi sinna kategooriasse ei platseeru,aga,nojah....egas see kevad -suvigi kaugel pole...ja ma lihtsalt pakkusin,kuna pill tegelt näeb peris apetiitne välja
Ja vana auto ei tohi seista,see talle hästi paraku ei mõju....minu käes seda ei juhtuks muidugi,et kuskil konutaks,kuna-kalale!!! 
deem, mootorattaga söitsin ma pikemalt aastaid tagasi, endal oli kyll suzuki bike, aga peale 400km läbimist väsinuna, arvas mu selg, et tema enam koostööd paarpäeva ei tee
Ja nii ma siis selle ratta Soomes maha myysingi, tulin rongiga Eesti tagasi. Aga huvipärast vöite mulle mingi kuulutuse lingi, vöi siis pilte panna.. email on tanelvaynaätthot.ee vöi siis siia. Maini ka seda, mis rattaga on tehtud ja kaua on Teil olnud.
Tulid Soomest rongiga tagasitann15 kirjutas:deem, mootorattaga söitsin ma pikemalt aastaid tagasi, endal oli kyll suzuki bike, aga peale 400km läbimist väsinuna, arvas mu selg, et tema enam koostööd paarpäeva ei teeJa nii ma siis selle ratta Soomes maha myysingi, tulin rongiga Eesti tagasi. Aga huvipärast vöite mulle mingi kuulutuse lingi, vöi siis pilte panna.. email on tanelvaynaätthot.ee vöi siis siia. Maini ka seda, mis rattaga on tehtud ja kaua on Teil olnud.
Hilux Black Edition 2020a.
Üle Venemaa
pole paha
pole paha
20.12.2014

Pakutakse igasugust imeliku vahetuseks..
Nagu algselt otsustatud on, siis kaks kasti varuosasid saab kaasa.
Mainivatest hinnalisemad osad siis: Körgsurvepump, roolivöimupump, turbo, hooratas jpm mootori siseorganitest.

Mainivatest hinnalisemad osad siis: Körgsurvepump, roolivöimupump, turbo, hooratas jpm mootori siseorganitest.

Auto myyk endiselt päevakorras

Raamilt leidus möni pehme koht, need nyyd keevitatud.
Vahetatud pooltelje kaitsekumm eest, käsipidurit vähe timmitud. Ilmselt see vöi järgmine nädal ylevaatusele. Sobiva kompromissi leidmisel saab kaasa 7 kohalise sisu(vöin ka ise paigaldada), hulgaliselt varuosasid, praegused automaatsed hoobid lähevad vahetusse manuaalsete vastu!
Vöib pakkuda vahetust ja vöib jagada!!
Vöib pakkuda vahetust ja vöib jagada!!
Igapäeva tööga pole siiani vaba momenti tekkind, et ylevaatusel käia