Sumisevad (all)üürnikud
Moderaator: Moderators
Re: Sumisevad (all)üürnikud
Üks härrasmees õpetas viisakalt öeldes halli alasse jäävat meetodit - õppepakett (no see millega käsigranaati simuleeritakse või mängult miin maa sisse pannakse, mitte päris flashbang) toki otsa siduda, nöörile või mis seal taga tolkneb, pikendus külge, toki fikseerid ka a la kipsikruvidega ära pesa juurde, ise ohutusse alasse ja tõmbad nööri või vastupidi, seal on mingi viide.
Iseasi on, et poes seda kraami ei müüda ja iseseisvalt hankima asudes võib mõneks ajaks küll üsna herilase- ja vapsikuvabasse kambrisse sattuda, aga paraku sellega mugavused seal ka piirduvad.
Miks ma seda räägin üldse - pidi olema üliefektiivne. Põrutus ja lööklaine pidid koheselt kogu vahmiili parematele jahimaadele saatma - väga tundlikud olla selle suhtes.
Siit edasi aga, pioneeride maja osavate käte ring võib seda ideed ju modida. Netiski on nn. kuiva jää pommide valmistamise õpetusi... tahke süsihappegaas kuskile konteinerisse, kaas korralikult peale ja lased soojusel oma tööd teha. 2l cocapudel ntx. Soovitavalt plastikust, killud ei ole toredad. Aega pidi minema, kuni pool tundi isegi. Klaasitud akendega siseruumides on muidugi teatavaid riske...
Ja jää (vedel lämmastik muudab vist plastiku hapraks?) tuleks viimasena sellesse setuppi panna, mitte et kork peale ja siis hakkame teipi otsima jne. Käes laiali lendab siis nalja ei ole.
Plussideks on üsna vabalt kätte saadavad materjalid, seadusesilmade leige või olematu huvi su eksperimentide vastu ning sädemete ja pürotehniliste efektide puudumine (mõeldes saepurusoojustustega pööningutele vmt).
Kuskil aedlinnas hoovis paar proovikat teed ja siis pööningule müttama lähed, võib muidugi seletamist ja pahandusi tulla. Nii et, täiskasvanud ja vastutustundlikud inimesed, ma eeldan, teavad ise, mis on seaduslik, mis ei ole ning mida, millal ja kus võib.
Või lased mingi siselohvi kompressori vooliku otsas puruks pesa juures ntx. Fantaasia küsimus.
Iseasi on, et poes seda kraami ei müüda ja iseseisvalt hankima asudes võib mõneks ajaks küll üsna herilase- ja vapsikuvabasse kambrisse sattuda, aga paraku sellega mugavused seal ka piirduvad.
Miks ma seda räägin üldse - pidi olema üliefektiivne. Põrutus ja lööklaine pidid koheselt kogu vahmiili parematele jahimaadele saatma - väga tundlikud olla selle suhtes.
Siit edasi aga, pioneeride maja osavate käte ring võib seda ideed ju modida. Netiski on nn. kuiva jää pommide valmistamise õpetusi... tahke süsihappegaas kuskile konteinerisse, kaas korralikult peale ja lased soojusel oma tööd teha. 2l cocapudel ntx. Soovitavalt plastikust, killud ei ole toredad. Aega pidi minema, kuni pool tundi isegi. Klaasitud akendega siseruumides on muidugi teatavaid riske...
Ja jää (vedel lämmastik muudab vist plastiku hapraks?) tuleks viimasena sellesse setuppi panna, mitte et kork peale ja siis hakkame teipi otsima jne. Käes laiali lendab siis nalja ei ole.
Plussideks on üsna vabalt kätte saadavad materjalid, seadusesilmade leige või olematu huvi su eksperimentide vastu ning sädemete ja pürotehniliste efektide puudumine (mõeldes saepurusoojustustega pööningutele vmt).
Kuskil aedlinnas hoovis paar proovikat teed ja siis pööningule müttama lähed, võib muidugi seletamist ja pahandusi tulla. Nii et, täiskasvanud ja vastutustundlikud inimesed, ma eeldan, teavad ise, mis on seaduslik, mis ei ole ning mida, millal ja kus võib.
Või lased mingi siselohvi kompressori vooliku otsas puruks pesa juures ntx. Fantaasia küsimus.
tegime pulli, aitab
Re: ajee nalja ka VOL8
Eks pead ennast harima.honkomees kirjutas:no eks siis õpime terve elu, pole seda ametliku nimega vaablast kunagi (teadlikult) näinud, aga ma arvan et 99,99% inimestest mõistab ekslikult vaablase all siis seda vapsikut elik mesilasehunti. Ise polnud sõna vapsik kuulnudki ...ibra kirjutas:Ei tohi segi ajada vaablasi ja vapsikuid. Vapsikud on need suured ja hävitavad mesilasi ja kärbseid. Vaablane on täiesti ohutu olevus inimesele, taimetoiduline ja rindmik on tagakehaga laialt ja jäigalt ühendatud.honkomees kirjutas:[... mesilasi hävitavad vaablased kohutaval arvul, meie kandi ongi nende nimeks mesilasehunt ....
Me oleme kõik võhikud,ainult erinevates valdkondades.
Vale jutt. Seda plahvatust sai vene kroonus herilaste peal katsetatud. Mitte midagi peale herilaste pesa hävimise ja eriti vihaste herilaste parve ringitiirutamise seal ei juhtunud, välja arvatud see, et seda seina, kus nad elasid polnud enam olemas.Miks ma seda räägin üldse - pidi olema üliefektiivne. Põrutus ja lööklaine pidid koheselt kogu vahmiili parematele jahimaadele saatma - väga tundlikud olla selle suhtes
Kilekoti meestele seda, et vapsik närib ennast kilekotist üsna ruttu läbi ja papp kastist tuleb ka läbi aga mõnevõrra aeglasemalt.
Lihtsam on need allüürnikud rahule jätta ja talve oodata, talveks hukkuvad nad nagunii ja ema poeb pinnasesse peitu kevadet ootama.
Lihtsam on need allüürnikud rahule jätta ja talve oodata, talveks hukkuvad nad nagunii ja ema poeb pinnasesse peitu kevadet ootama.
Egas selle kilekotiga pole vaja hommikuni vahtima jäädaylbik kirjutas:Kilekoti meestele seda, et vapsik närib ennast kilekotist üsna ruttu läbi ja papp kastist tuleb ka läbi aga mõnevõrra aeglasemalt.

Ära killida soovitav ikka, kui kedagi väga häirivad nad ja pole miskit ema kah järgi, kes kevadel uut pere hakkaks looma.
Häirimise koha pealt nii palju, et on olemas jah inimesi, kellel on tõsiselt mitte soovitav sellistega kohtuda. Mul naabrinaine näiteks üks. Väidetavalt kui miski sellise sutsaka saab, koheselt vastumürgi süsti tarvis, eluohtlik.
Mina neid ei pelga.
XC 70
Ise sain lahti raibetest nii, et järjekindlalt tulistasin nende va mesilasehuntide pesa õhupüssist (ilgelt suur oli ja kogu aeg sumises, ligi ei julgenud minna). Kolm-neli päeva ja vaikus majas. Ei tea, kas siis kuul tabas juhuslikult ''ema'' ja ülejäänud kolisid välja või lihtsalt hakkas neile vastu see õhtuti umbes pooletunniste vahedega kõmmutamine.
Herilasepesast garaazi seina vahel sain lahti ''brake cleaneriga'' Õhtuti, kui lendurid olid juba kodus, lasin pudelitäie ainet arvatavasse asukohta (auk oli ette puuritud) ja siis kukkusin traadijupiga suskima. Pidevalt ainega leotades ja juurde lastes. See on nende jaoks pisavalt mürgine, et viskavad vedru välja. Pärast seda muidugi ei teinud garaazis mitu päeva suitsu...
Aga lihtsalt laes rippuvatest herilase pesadest saab väga lihtsalt lahti. Öösel, kui kõik on oma pesas, siis lihtsalt piisavalt pika kaikaga surud kogu kupatuse vastu lage laiaks. Ja kui juhtubki mõni üksik lendur kuskil väljas olema, siis pole tal enam huvi ega tahtmist seal edasi elada, ema ju surnud.
Herilasepesast garaazi seina vahel sain lahti ''brake cleaneriga'' Õhtuti, kui lendurid olid juba kodus, lasin pudelitäie ainet arvatavasse asukohta (auk oli ette puuritud) ja siis kukkusin traadijupiga suskima. Pidevalt ainega leotades ja juurde lastes. See on nende jaoks pisavalt mürgine, et viskavad vedru välja. Pärast seda muidugi ei teinud garaazis mitu päeva suitsu...
Aga lihtsalt laes rippuvatest herilase pesadest saab väga lihtsalt lahti. Öösel, kui kõik on oma pesas, siis lihtsalt piisavalt pika kaikaga surud kogu kupatuse vastu lage laiaks. Ja kui juhtubki mõni üksik lendur kuskil väljas olema, siis pole tal enam huvi ega tahtmist seal edasi elada, ema ju surnud.
mulle on nad ka eriti ohtlikud vaenlased. Ma lasin nende pesa rehviparandus ainet täis. Parandas ära küll ei olnud rohkem näha neid.Korra oli neil pesa voodrilaudade taga leidsin oksaaugu kust nad sisse ja välja lendasid, õhtul lasin sinna makroflexi, järgmine päev kolm herilast tiirutas eks nad olid koju tulemisega hiljaks jäänud.Keldris küpsetasin nad gaasipõletiga ära, sellisega millega katuseid tehakse. Võiks proovida ju süsihappegaasi tulekustutiga nad ära külmutada.
Sind ennast tsiteerides, "eks pead ennast harima". Vene kroonus sõid mõned mehed saapaviksivõileiba ka, see ei tähenda, et leiba tingimata just sedaviisi süüakse või ladvale sel moel sooja tehakse.ibra kirjutas:Vale jutt. Seda plahvatust sai vene kroonus herilaste peal katsetatud. Mitte midagi peale herilaste pesa hävimise ja eriti vihaste herilaste parve ringitiirutamise seal ei juhtunud, välja arvatud see, et seda seina, kus nad elasid polnud enam olemas.
tegime pulli, aitab
Sa pole vene kroonus käinud ja sa ei tea sealsest elust midagi. See saapaviksi-võileiva jutt on linnalegend. Vene kroonus oli saapaviks tehtud vaalarasvast ja vaevalt keegi seda sõi. See suur pott seisis nurgas ja teda ei tahetud isegi saabastele määrida, söömisest rääkimata. Seda kindlasti ei tehtud, aga hambapasta vett joodi küll ja polituuri lasti ka talvel mööda vinklirauda alla voolata, et sealt piiritus kätte saada.tanel kirjutas:Sind ennast tsiteerides, "eks pead ennast harima". Vene kroonus sõid mõned mehed saapaviksivõileiba ka, see ei tähenda, et leiba tingimata just sedaviisi süüakse või ladvale sel moel sooja tehakse.ibra kirjutas:Vale jutt. Seda plahvatust sai vene kroonus herilaste peal katsetatud. Mitte midagi peale herilaste pesa hävimise ja eriti vihaste herilaste parve ringitiirutamise seal ei juhtunud, välja arvatud see, et seda seina, kus nad elasid polnud enam olemas.
- Roostekoll
- Fitting 38"
Nendele üürnikele tulebki rahulikult ja metoodiliselt läheneda. Kilekott ja olgu ta kasvõi 100l ning vihaselt mürki enne ja pärast. 21 saj on juba tõhusad mürgid olemas ning pudelil õpetus ka kirjas.
Teine variant on muidugi kasvõi valge fosfori või kodus keedetud napalmiga peale lennata, siis kroonujutte vahetada ning lõpeks üle mõõta, kellel on pikem.
Mina oma laka alla mingi pürotehnikaga igatahes ei roniks. Pärast seleta sinistele meestele ja päästeametile, et mis siis toimus. Teised jälle loevad delfist hiljem, et näe, darvini auhinnamees.
Teine variant on muidugi kasvõi valge fosfori või kodus keedetud napalmiga peale lennata, siis kroonujutte vahetada ning lõpeks üle mõõta, kellel on pikem.
Mina oma laka alla mingi pürotehnikaga igatahes ei roniks. Pärast seleta sinistele meestele ja päästeametile, et mis siis toimus. Teised jälle loevad delfist hiljem, et näe, darvini auhinnamees.
Trolle pole olemas
Isiklikult ei saa aru, miks peaks minema tapma kusagil pööningul või laevahel elavaid vapsikuid. Iseasi, kui on allergia ja oht elule. Vapsikud tunduvad neist "sumisevatest" kõige sõbralikumad üldse, kui ei lähe nende pesale ikka väga lähedale, ei torgi nemad sind ka. Herilased ja mesilased, on teine teema, nood teevad soojal suveõhtul õues söömise-joomise teinekord võimatuks. Mina ei tea kedagi, kes oleks saanud vapsiku käest nõelata. Ütlen veel ära, et ma pole mingi jõhker loomasõber, kuid mõned soovitused vapsikutest vabanemiseks tunduvad pehmelt öeldes idiootsed.
-
- True Off Roader!
Seesamune vapsik hävitab tohutul hulgal väga kasulikke putukaid ehk mesilasi, kes on peamised taimede tolmendajad ja lisaks väga kasulike ainete nagu mesi, taruvaik, õietolm etc tootjad (Einstein ütles, et kui kaovad mesilased, kaob elu maal). Mesinikule on vapsik üks vastikumaid naabreid. Lisaks mädandab nende pesast eralduv lödi elamist. Mesilased ei sega küll kedagi õues, herilased jah, mingil ajal muutuvad tüütuks, aga see on enamasti vaid augustis ...siimg kirjutas:... Vapsikud tunduvad neist "sumisevatest" kõige sõbralikumad üldse, kui ei lähe nende pesale ikka väga lähedale, ei torgi nemad sind ka. Herilased ja mesilased, on teine teema, nood teevad soojal suveõhtul õues söömise-joomise teinekord võimatuks. ...
P.Ś. suvel pole aega õues lebotada, tööd jagub pimedani.
Huvitav, et jalakäijatega libedaga toimunud õnnetustes on praktiliselt alati süüdi libedad kõnniteed ja hooletud kinnistuomanikud, aga autojuhtide teelt väljasõitude puhul on tegu "ilmastiku ja teeoludele mittevastava kiirusega"
- tuningman
- I live off from the mud
Aga kui sul sellised elukad ikka kuskil maja otsaviilu sees sumisevad ja õues ringi tuuritavad,siimg kirjutas:Isiklikult ei saa aru, miks peaks minema tapma kusagil pööningul või laevahel elavaid vapsikuid. Iseasi, kui on allergia ja oht elule. Mina ei tea kedagi, kes oleks saanud vapsiku käest nõelata. Ütlen veel ära, et ma pole mingi jõhker loomasõber, kuid mõned soovitused vapsikutest vabanemiseks tunduvad pehmelt öeldes idiootsed.
kui su paari aastased lapsed ka samas kuskil ligiduses mängivad, jäätist või midagi muud magusat söövad,
siis ei, ei ole nende vabanemises midagi idiootset, eksole!
Kui sa just neid vapsikuid koos majaga maha ei ürita põletada. eksole!
Ingmar 56328868
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
Tooperi kasutatud varuosad.
Mad Toy 2016
- LR90
- I live off from the mud
Teki all või?honkomees kirjutas:...
P.Ś. suvel pole aega õues lebotada, tööd jagub pimedani.
kui suureks saan, hakkan DEFENDERIKS
tuningman kirjutas:Aga kui sul sellised elukad ikka kuskil maja otsaviilu sees sumisevad ja õues ringi tuuritavad,siimg kirjutas:Isiklikult ei saa aru, miks peaks minema tapma kusagil pööningul või laevahel elavaid vapsikuid. Iseasi, kui on allergia ja oht elule. Mina ei tea kedagi, kes oleks saanud vapsiku käest nõelata. Ütlen veel ära, et ma pole mingi jõhker loomasõber, kuid mõned soovitused vapsikutest vabanemiseks tunduvad pehmelt öeldes idiootsed.
kui su paari aastased lapsed ka samas kuskil ligiduses mängivad, jäätist või midagi muud magusat söövad,
siis ei, ei ole nende vabanemises midagi idiootset, eksole!
Kui sa just neid vapsikuid koos majaga maha ei ürita põletada. eksole!
Mina elan maal ja talus peetakse ka mesilasi. Suvel oli siin korraga 6 väikest last, kes sõid jäätist ja arbuusi. Vapsikud ja mesilased ei seganud küll kedagi, kuid herilastega oli küll probleeme. Ma ei väitnudki et vapsikutest vabanemises oleks midagi idiootset, vaid et mõned meetodid on küsitavad. Eksole. Täiesti arusaadav, et sa muretsed väikeste laste tervise ja heaolu pärast. Avaldasin kõigest oma arvamust ja ei tahtnud kedagi solvata.